Sörös Sanyi Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 Hogy dúrva? Elhiszem, mennék én is vele egy karikát. Nem is a pörgetés, meg efféle miatt, hanem csak azért, hogy egy V8 doromboljon a mocitető alatt. Viszont nekem is aludnom kellene már. Szevasztok!
adorjant Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 Sanyi,ha sietsz,akkor még elcsiped Laciékat,és akár mesére is elaludhatsz :lol: :)
mélykék76 Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 ....csatlakozni a Futó mester féle kütyüre.... Csatlakozniiiiii ? Időugrást is generál ? :lol:
mackosajt Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 Csatlakozniiiiii ? Időugrást is generál ? :lol: Hát lehet... a múltkor is bezavartam a tér-idő kontínumot, mert a 400 m-es gyorsulásmérés végén sötét lett... a kijelzése. MOst épp a kocsiban ülök, és várom, hogy Gabi küldje a korrigált adatokat, amivel végre talán a vízhőfokmérés tökéletes lesz. Sanyi! Szerintem lekésted a mesét....
Endlos Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 Milyen motortisztító adalék a legjobb, szeretném a hidrotőkékből kijárattatni a csuvát, mielőtt megint olajat cserélek.
adorjant Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 vannak ilyen motoröblítő löttyök. hidrotőkét meg már nemtom milyen anyaggal szokták a szerelők kipucolni...hirtelen nem jut eszembe a neve. nem akarok hülyeséget mondani,de valami mézszerű valami ugrott be :lol:
tascona Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 vannak ilyen motoröblítő löttyök. hidrotőkét meg már nemtom milyen anyaggal szokták a szerelők kipucolni...hirtelen nem jut eszembe a neve. nem akarok hülyeséget mondani,de valami mézszerű valami ugrott be :lol: motoröblitőt bármilyen lehet STP, GOLDEN EAGLE,LIQVIMOLY STB.... de ha a hidro t. elkezd csörögni akkor kikell szerelni szétszedni és háztartási tömény hideg zsiroldóba addig mosni még fémtiszta nem lessz pl. a szer neve ST.MORITZ hidegzsiroldó(vigyázz erős maró hatás csak kesztyüben végezni vizzel öbliteni és végeztével rögtön wd40-el befujni az alkatrészeket) :) az állaga a cuccnak tényleg mézszerű
Endlos Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 ............................ Köszike tasci sokat segítettél, még holnap megütöm ezt a műveletet.
Vascona Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Köszike tasci sokat segítettél, még holnap megütöm ezt a műveletet. Nézd a mukit,csak fel kell hívni,egyből megjelenik itt is :lol: Előtte meg hetekig egyedül árválkodtam itt éjjelte,még írni sem mertem,nehogy valamelyik orros megorroljon ....
tascona Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Nézd a mukit,csak fel kell hívni,egyből megjelenik itt is :lol: Előtte meg hetekig egyedül árválkodtam itt éjjelte,még írni sem mertem,nehogy valamelyik orros megorroljon .... msn re jösssz
Sörös Sanyi Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Hú B+ Roli! Elfelejtettem a DVD-t! Ma délelőtt kiírom és adom fel! Úttörő becsület szavamra!
szabot Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Jó reggelt Opelesek! Ma reggelre 0.002mm vastagságú hótakaró borította Polgárt. Talán van esély a fehér Karácsonyra? Amúgy utolsó munkanapomat töltöm ez évben. Ha ügyi vagyok, akkor dél körül lépek. Ha ez sikerül, akkor reszkess tükör, mert beépítelek! :lol:
mackosajt Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Jó reggelt! Itt is esett a hó... igaz, itt is 0,002 mm, de hó! :lol: Hallod Sanyi! Örülök a hónak! persze csak addig, amíg mindössze ennyi esik... :)
szabot Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Jó reggelt! Itt is esett a hó... igaz, itt is 0,002 mm, de hó! :lol: Hallod Sanyi! Örülök a hónak! persze csak addig, amíg mindössze ennyi esik... :) Persze, persze. Aztán majd te leszel az első, aki írja, hogy mekkorát csapatott a hóban! Most olvastam, hogy a MOTE-s taglistánál mit írtál az autóhoz. Mit mondjak, a kecsói csapatás és a gyorsulásod miatt jót nevettem rajta. :)
szabot Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 a tagnyílvántartósról beszélsz? :lol: Látom bővítetted. :)
Endlos Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Nem tugyátok JankóZoleee telszámát, vagy vmi elérhetőségét? Szia Roli
adorjant Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Nem tugyátok JankóZoleee telszámát, vagy vmi elérhetőségét? Szia Roli privi ment :) egyébként jó reggelt mindenkinek :lol: nagy nehezen sikerült visszaaludnom reggel. lenne pár elintéznivalóm a városban,de nem nagyon van kedvem kibújni az ágyból...
mackosajt Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Látom bővítetted. :) muszály volt, mert valaki már belekötött! :lol: :)
adorjant Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 azért így is érdekes,de legalább nyugodt a lelkiismereted :lol:
mackosajt Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 a lelkiismeretem eddig is nyugodt volt, mert nem csaptam be senkit. Én vigyázok a kocsira... :lol:
adorjant Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 naná :) bár bele se merek gondolni hogy bírja a "hímestojás" az "őrült" bánásmódot :) :lol: "placcccsssssssssssssss" :)
mackosajt Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 nem kell kiforgatni a szavakat! :) :lol: :)
adorjant Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 neeeem,semmi olyan :lol: csak elképzeltem,ahogy egy hímestojást megkínálok némi lábmunkával :) (vissza kettő,padlógáz :) :) "hajoljon a lemez" :) effektusok)
nyuszifül Elküldve December21, 2006 Szerző Elküldve December21, 2006 Zolinak változott a száma, remélem jót adtál meg Tomi
Recommended Posts