Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hogy dúrva? Elhiszem, mennék én is vele egy karikát. Nem is a pörgetés, meg efféle miatt, hanem csak azért, hogy egy V8 doromboljon a mocitető alatt.

Viszont nekem is aludnom kellene már. Szevasztok!

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Csatlakozniiiiii ?

Időugrást is generál ? :lol:

Hát lehet... a múltkor is bezavartam a tér-idő kontínumot, mert a 400 m-es gyorsulásmérés végén sötét lett... a kijelzése. MOst épp a kocsiban ülök, és várom, hogy Gabi küldje a korrigált adatokat, amivel végre talán a vízhőfokmérés tökéletes lesz.

Sanyi! Szerintem lekésted a mesét....

Elküldve

vannak ilyen motoröblítő löttyök.

hidrotőkét meg már nemtom milyen anyaggal szokták a szerelők kipucolni...hirtelen nem jut eszembe a neve.

nem akarok hülyeséget mondani,de valami mézszerű valami ugrott be :lol:

Elküldve
vannak ilyen motoröblítő löttyök.

hidrotőkét meg már nemtom milyen anyaggal szokták a szerelők kipucolni...hirtelen nem jut eszembe a neve.

nem akarok hülyeséget mondani,de valami mézszerű valami ugrott be :lol:

motoröblitőt bármilyen lehet STP, GOLDEN EAGLE,LIQVIMOLY STB....

de ha a hidro t. elkezd csörögni akkor kikell szerelni szétszedni és háztartási tömény hideg zsiroldóba addig mosni még fémtiszta nem lessz pl. a szer neve ST.MORITZ hidegzsiroldó(vigyázz erős maró hatás csak kesztyüben végezni vizzel öbliteni és végeztével rögtön wd40-el befujni az alkatrészeket) :) az állaga a cuccnak tényleg mézszerű

Elküldve
Köszike tasci sokat segítettél, még holnap megütöm ezt a műveletet.

Nézd a mukit,csak fel kell hívni,egyből megjelenik itt is :lol:

Előtte meg hetekig egyedül árválkodtam itt éjjelte,még írni sem mertem,nehogy valamelyik orros megorroljon ....

Elküldve
Nézd a mukit,csak fel kell hívni,egyből megjelenik itt is :lol:

Előtte meg hetekig egyedül árválkodtam itt éjjelte,még írni sem mertem,nehogy valamelyik orros megorroljon ....

msn re jösssz

Elküldve

Jó reggelt Opelesek!

Ma reggelre 0.002mm vastagságú hótakaró borította Polgárt. Talán van esély a fehér Karácsonyra?

Amúgy utolsó munkanapomat töltöm ez évben. Ha ügyi vagyok, akkor dél körül lépek. Ha ez sikerül, akkor reszkess tükör, mert beépítelek! :lol:

Elküldve
Jó reggelt!

Itt is esett a hó... igaz, itt is 0,002 mm, de hó! :lol:

Hallod Sanyi! Örülök a hónak! persze csak addig, amíg mindössze ennyi esik... :)

Persze, persze. Aztán majd te leszel az első, aki írja, hogy mekkorát csapatott a hóban!

Most olvastam, hogy a MOTE-s taglistánál mit írtál az autóhoz. Mit mondjak, a kecsói csapatás és a gyorsulásod miatt jót nevettem rajta. :)

Elküldve
Nem tugyátok JankóZoleee telszámát, vagy vmi elérhetőségét? Szia Roli

privi ment :)

egyébként jó reggelt mindenkinek :lol:

nagy nehezen sikerült visszaaludnom reggel.

lenne pár elintéznivalóm a városban,de nem nagyon van kedvem kibújni az ágyból...

Elküldve

neeeem,semmi olyan :lol:

csak elképzeltem,ahogy egy hímestojást megkínálok némi lábmunkával :) (vissza kettő,padlógáz :) :) "hajoljon a lemez" :) effektusok)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.