Sörös Sanyi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Hogy dúrva? Elhiszem, mennék én is vele egy karikát. Nem is a pörgetés, meg efféle miatt, hanem csak azért, hogy egy V8 doromboljon a mocitető alatt. Viszont nekem is aludnom kellene már. Szevasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Sanyi,ha sietsz,akkor még elcsiped Laciékat,és akár mesére is elaludhatsz :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 ....csatlakozni a Futó mester féle kütyüre.... Csatlakozniiiiii ? Időugrást is generál ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Csatlakozniiiiii ? Időugrást is generál ? :lol: Hát lehet... a múltkor is bezavartam a tér-idő kontínumot, mert a 400 m-es gyorsulásmérés végén sötét lett... a kijelzése. MOst épp a kocsiban ülök, és várom, hogy Gabi küldje a korrigált adatokat, amivel végre talán a vízhőfokmérés tökéletes lesz. Sanyi! Szerintem lekésted a mesét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Milyen motortisztító adalék a legjobb, szeretném a hidrotőkékből kijárattatni a csuvát, mielőtt megint olajat cserélek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 vannak ilyen motoröblítő löttyök. hidrotőkét meg már nemtom milyen anyaggal szokták a szerelők kipucolni...hirtelen nem jut eszembe a neve. nem akarok hülyeséget mondani,de valami mézszerű valami ugrott be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 vannak ilyen motoröblítő löttyök. hidrotőkét meg már nemtom milyen anyaggal szokták a szerelők kipucolni...hirtelen nem jut eszembe a neve. nem akarok hülyeséget mondani,de valami mézszerű valami ugrott be :lol: motoröblitőt bármilyen lehet STP, GOLDEN EAGLE,LIQVIMOLY STB.... de ha a hidro t. elkezd csörögni akkor kikell szerelni szétszedni és háztartási tömény hideg zsiroldóba addig mosni még fémtiszta nem lessz pl. a szer neve ST.MORITZ hidegzsiroldó(vigyázz erős maró hatás csak kesztyüben végezni vizzel öbliteni és végeztével rögtön wd40-el befujni az alkatrészeket) :) az állaga a cuccnak tényleg mézszerű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 ............................ Köszike tasci sokat segítettél, még holnap megütöm ezt a műveletet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Köszike tasci sokat segítettél, még holnap megütöm ezt a műveletet. Nézd a mukit,csak fel kell hívni,egyből megjelenik itt is :lol: Előtte meg hetekig egyedül árválkodtam itt éjjelte,még írni sem mertem,nehogy valamelyik orros megorroljon .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Nézd a mukit,csak fel kell hívni,egyből megjelenik itt is :lol: Előtte meg hetekig egyedül árválkodtam itt éjjelte,még írni sem mertem,nehogy valamelyik orros megorroljon .... msn re jösssz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Hú B+ Roli! Elfelejtettem a DVD-t! Ma délelőtt kiírom és adom fel! Úttörő becsület szavamra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Jó reggelt Opelesek! Ma reggelre 0.002mm vastagságú hótakaró borította Polgárt. Talán van esély a fehér Karácsonyra? Amúgy utolsó munkanapomat töltöm ez évben. Ha ügyi vagyok, akkor dél körül lépek. Ha ez sikerül, akkor reszkess tükör, mert beépítelek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Jó reggelt! Itt is esett a hó... igaz, itt is 0,002 mm, de hó! :lol: Hallod Sanyi! Örülök a hónak! persze csak addig, amíg mindössze ennyi esik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Jó reggelt! Itt is esett a hó... igaz, itt is 0,002 mm, de hó! :lol: Hallod Sanyi! Örülök a hónak! persze csak addig, amíg mindössze ennyi esik... :) Persze, persze. Aztán majd te leszel az első, aki írja, hogy mekkorát csapatott a hóban! Most olvastam, hogy a MOTE-s taglistánál mit írtál az autóhoz. Mit mondjak, a kecsói csapatás és a gyorsulásod miatt jót nevettem rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 a tagnyílvántartósról beszélsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 a tagnyílvántartósról beszélsz? :lol: Látom bővítetted. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Nem tugyátok JankóZoleee telszámát, vagy vmi elérhetőségét? Szia Roli Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Nem tugyátok JankóZoleee telszámát, vagy vmi elérhetőségét? Szia Roli privi ment :) egyébként jó reggelt mindenkinek :lol: nagy nehezen sikerült visszaaludnom reggel. lenne pár elintéznivalóm a városban,de nem nagyon van kedvem kibújni az ágyból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Látom bővítetted. :) muszály volt, mert valaki már belekötött! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 azért így is érdekes,de legalább nyugodt a lelkiismereted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 a lelkiismeretem eddig is nyugodt volt, mert nem csaptam be senkit. Én vigyázok a kocsira... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 naná :) bár bele se merek gondolni hogy bírja a "hímestojás" az "őrült" bánásmódot :) :lol: "placcccsssssssssssssss" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 nem kell kiforgatni a szavakat! :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 neeeem,semmi olyan :lol: csak elképzeltem,ahogy egy hímestojást megkínálok némi lábmunkával :) (vissza kettő,padlógáz :) :) "hajoljon a lemez" :) effektusok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2006 Zolinak változott a száma, remélem jót adtál meg Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts