adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 vállalom a kockázatot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ááááá ez hihetetlen... délután előttem történt egy koccanás,majd előttem csúszott padkára egy lada :lol: kicsit befostam mindkét esetkor... Sanyi! voltam egy üzletben,ahol az eladó,ha azt mondja,hogy a testvéred,simán elhiszem!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Nos kedves régiós társak... köszöntsük köreinkben hivatalosan is Softi-t és Zo-lee-t! mostan beszéltem Mélykékünkkel, és gyorsan megoldotta ezt. 1000 köszönet érte neki! :lol: Köszönjük mindenkinek a gyors közbenjárást! Pont most nem olvastam 2 napig:-( Már tudok irni máshová is:-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Már tudok irni máshová is:-))) Én is! Pl itt van egy nagy naptár a billentyűzet alatt vagy van egy csomó papír a tartóban. Azokra mind tudok írni. :) Na jó, ez gyenge poén volt, nézzétek el nekem. Fáradt vagyok, de ha minden jól megy, akkor ez az utolsó munkanapom az évben! Ideje lesz már. Van pár elmaradásom, amit jó lenne már megoldani (BC teljes kalibrácója, tükrök beszerelése, ja, ajándékok vásárlása, szoba rendberakása.... hú, lehet, hogy melózni egyszerűbb?). Tegnap kaptam az 5. évfordulómra egy emléklapot és egy funkciós, JABIL Tiszaújváros, 2001-2006 feliratú tollat a cégemtől. Megjöttek a Tesztmérnökségi pólók is. Plusz az egyik beszállítónk osztogatott mindenféléket. Nekem pl egy üveg ***-os Metaxát... :lol: Mondjuka dolgot csak félig értem, mert én nem állok velük közvetlen kapcsolatban, annyi, hogy volt kollega. Lehet, hogy kimaradt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2006 fényposttal átküldhetnéd most nekem....szíverősítőnek... :lol: bár akkor meg HObit itt kéne hagynom, szal inkább ne küldd Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 fényposttal átküldhetnéd most nekem....szíverősítőnek... :lol: bár akkor meg HObit itt kéne hagynom, szal inkább ne küldd Otthon van... Én meg már bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Jó reggelt! Tomi! Ez a lehet dolgozni egyszerűbb dologban van valami... mikor itthon vagyok, alig haladok bármivel is, ha meg dolgozok, akkor jobban haladok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Jó reggelt! Tomi! Ez a lehet dolgozni egyszerűbb dologban van valami... mikor itthon vagyok, alig haladok bármivel is, ha meg dolgozok, akkor jobban haladok. Ok, hogy a cégnél haladok, de otthon meg szalad a szoba. + van egy csomó DIY melóm és ott a Corsa is. Már unom ezeket a 24 órás napokat! :lol: Szia Sanyi! Figyelünk, figyelünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 sziasztok! szarul is meg jól is vagyok... csak annyit,hogy a három csillagos metaxa nem finom :) 5 v 7 az igazi :lol: bár már egyiket sem szeretem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 sziasztok! szarul is meg jól is vagyok... csak annyit,hogy a három csillagos metaxa nem finom :) 5 v 7 az igazi :lol: bár már egyiket sem szeretem! Hé, ajándék szesznek ne nézd a fokát! Amúgy jobbulást! És én szeretem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Hé, ajándék szesznek ne nézd a fokát! Amúgy jobbulást! És én szeretem. :) :) egyébként nekünk is van egy ajándék 3 csillagos metaxánk,ami azt hiszem örök értékű darab lesz a polcon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 :) egyébként nekünk is van egy ajándék 3 csillagos metaxánk,ami azt hiszem örök értékű darab lesz a polcon :lol: Nálam is ellesz egy darabig. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Szasztok :) rég jártam erre :lol: Vascona Sörös tegnap a jászfalui bontóba élőbe megnéztem a PONTIAC GTO járgányt igen igen lenyügöző v8,6000ccm 400paci egy éves 8 misiért eladó grafit szürke jó belső egy dolgot kifogásolok nagyon calibrás igy élőben még méretre is de eléggé lenyügöző a látvány de omegához nem sok köze van se kaszni se futómü se semmi egy távoli rokon és belüről is igen csak szükös akár a cali hátul pláne szerintem ez most amcsiba olyasmi mint itt a turbo cali picit modernebb design-be egy kömüves porse fogyija az olyan (tulaj szerint): város 16l közút normál 12-13l normál tempo stiftelve 18-25l Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Szíííííaaaaa Tas!!! Akkor csak jobb az a 3.0 24v? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 stiftelve :) üdv tas!rég jártál erre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Szíííííaaaaa Tas!!! Akkor csak jobb az a 3.0 24v? :) sza maci részben jobb :) ha másnem azért mert az enyém de a 400 métert nemtudom 12s alatt megtenni ez meg igen stiftelve :) üdv tas!rég jártál erre! :) hja tényleg csak egy kicsit zürösödött az életem és nem sok időm volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 sajnos ismerős... de a lényeg,hogy itt vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 sajnos ismerős... de a lényeg,hogy itt vagy :) tudod rossz pénz nem veszik el :lol: sza sanyi benéztél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 tudod rossz pénz nem veszik el :lol: ki itt a rossz pénz? meg különben is... apénz sose rossz... ha kapod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Csak elköltjük. :lol: Hali Tas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 tudod rossz pénz nem veszik el :lol: ilyenkor,karácsonykor? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Csak elköltjük. :) Hali Tas! akkor ugy mondom Mackó még nem vitt el az ördög :) sanyi menni mentem vele hááát durva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Tas! Magadat hogy tudnád elvinni! :lol: :) Hisz ördögien ügyes vagy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Tas! Magadat hogy tudnád elvinni! :) :) Hisz ördögien ügyes vagy! na most egy kis pirongást csaltál az arcomra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 No én most lelépek altatni srácokat, meg csatlakozni a Futó mester féle kütyüre... pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts