adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 így viszont Mr. Exlusive közölte a hivatalos hírt :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 így viszont Mr. Exlusive közölte a hivatalos hírt :) :) Ez most miiii? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 nem láttad a minden6ó c. filmet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 nem. mindent még én sem tudok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 nem is arról van szó :) ott volt Mr. Exlusive,aki mindenről első kézben tudott,közvetített,stb,ezt így nehéz elmondani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 de mégis sikerült. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 pár szóban nehéz elmondani a főszereplő egy órás szerepét :lol: csak arra céloztam,hogy milyen gyorsan elintézted Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Amikor a minap írtam, akkor említettem, hogy a kapcsolatfelvétel már folyamatban van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 igen-igen,emlékszem. csak egyből ez a film jutott eszembe,na :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Bezzeg az nem jut eszedbe, hogy ugyanmá... ajándékozok Maciéknak már egy telitalálatos lottószelvényt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 na az nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 szégyeld magad... :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 hát ha egyszer még egy üres szelvény sincs nálam :) de már láttam hogy kell kitölteni :lol: és nem ám a tv-ben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 akkor tessék kitölteni, és ha telitalálatos, akkor nekem adni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Srácok, hogy ti milyen fárasztóak vagytok! A melóról csak annyit, hogy 3.5 hét alatt 5 hétnek megfelelő órám van, szal hagyjuk, hogy ki mennyit melózik. Én még a fórumra is alig jutok el. :) Én nyertem, hozhatjátok a csokit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Rendben Tomi! Ha jössz legközelebb, megkapod. ui: nekünk van ámm itthon 3 gyerek is, akik megint csak dolgoztatnak minket... szóval... hagyjuk ezt a meló dolgot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 jó reggelt : kicsikét ledőltem aludni,és most keltem fel... :lol: egyébként szerintem felesleges hasonlítgatni a melókat,mert másfajta tevékenységet végzünk,kinek mennyire fárasztó,az egyéni dolog.remélem mindenki szereti a munkahelyét,én pl igen.bár mostanság teljesen kikészít,de alapjaiban imádom.ráadásul a mai a nap a projektünk egyik legnagyobb pontjával végeztünk. szóval minden nagyon szép,minden nagyon jó,magammal meg vagyok elégedve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Tamás a kis egoista! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Hé, én sem gondoltam komolyan, hogy össze lehet hasonlítani a melókat. Csak gondoltam hátha bejön a csokis dolog... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Mondtam, hogy kapsz! Nem olvastad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Mondtam, hogy kapsz! Nem olvastad? OK, de ez még csak egy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 OK, de ez még csak egy... :) tőlem is számíthatsz valamicskére :) :) úgyis szeretném viszonozni a múltkori chipset :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Juhhé! Lesz két csokim! :lol: Na jó, belőlem ennyi volt már. Megyek pihizni. Jók legyetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 okés Tomi! majd én szaporítom a szót helyetted is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 mint az élet mutatja,a jó és én különálló fogalmak,de majd igyekszem :lol: jó pihenést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts