Sörös Sanyi Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Méginkább ellopnám HOBit! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Méginkább ellopnám HOBit! :lol: :) :) akkor viszont két emberen kell majd átgázolnod :D :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Rajtad majd HOBival. :lol: Valahogy nem vagy az esetem. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 na,akkor pont jó,mert elrettentelek a célodtól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Ha imádod, hogy anyáznak, akkor csak hagyd... Bár ködben nem vagyok én se olyan morcos a ködlámpára. De aki csak a ködlámpáját használja világításra (köd nélkül), azt ott helyben lelőném. Most sima fényszóróval jöttem, dekicsit idétlenül éreztem magam, mikor szokás szerint lekapcsoltam, amikor szembe jöttek. igaz sikerült megnyikkantanom a féket, mert sajnos HOBi nagyon meg akarta csókolni az előttünk álló Astrát :lol: Asztrát, támn szerelmes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 A fehér fény nem rosszabb ködben? Másképp írom: Nem tapasztaltad, hogy rosszabb a fehér fény ködben? nem,sokkal jobb a fehér fény,úgy tapasztalom. persze ez emberfüggő,ki hogyan lát és szeret látni. sokkal erősebb,legalábbis annak tűnik. eddig bevált Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Rajtad majd HOBival. :lol: Valahogy nem vagy az esetem. :) :) :) :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 A fórum védett részeit majd akkor tudom használni ha a hawai bulinak vége? A ködlámpának az elhelyezése lényeges, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 A fórum védett részeit majd akkor tudom használni ha a hawai bulinak vége? A ködlámpának az elhelyezése lényeges, nem? jaja,akkor leszel majd klubtag.addig sajna nincs senki,aki átsorolna. igen,fontos az elhelyezés,mivel ha jól emlékszem 1-1,5 méter magasan kezdődik maga a köd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 igen,fontos az elhelyezés,mivel ha jól emlékszem 1-1,5 méter magasan kezdődik maga a köd. Lehet az lejjebb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Lehet az lejjebb is. pontosan nem tudom,nem a földrajzra koncentráltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 A fórum védett részeit majd akkor tudom használni ha a hawai bulinak vége? A ködlámpának az elhelyezése lényeges, nem? Hali! Mivel téli szabin van az admin csapat, ezért lehet, tényleg csak akkor leszel teljes jogú... ... hacsak közben nem sikerül valakivel beszélni, aki képes téged átsorolni.(már próbáltam finoman, sms-ben felvenni a kapcsolatot egy igen kedves emberrel, de valszeg a hétvégi buli miatt nem jött össze) ui: Zo-lee vagy Zolee a másik új klubtársunk fórumos neve? vagy inkább úgy kérdezem, hogy nem tudjátok, véletlenül nem csinált még 1 felhasználót ugyanazzal a mailcmmel, és most nem tud fórumozni? mert van a validating csoportban ilyen nevű egyén, és egy ilyen pl. okozhatja az odasorolást. ui: befejeztem a mélyhangkiemelőszerkezet beépítését a kocsiba... közben az akksi lemerült... és azóta világít a légzsáklámpa. :lol: :) :) következtetés... beépítés közben ne hallgasd a rendszert, mert lehúzod az akksit... pláne, ha az nem új... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 akksi téma necces,vigyázni kell,mert ilyenkor már tudnak viccelődni... zoliról nem tudok semmi konkrétat,ha látom msnen,majd beszélek vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 most nem akarnék akksit is cserélni.... ha tudsz beszélni vele, az jó lenne, mert 1füst alatt el lehetne intézni 2 klubtagstátuszt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 figyelek akkor majd,bár mostanság nem nagyon látom msnen Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 Én sem nagyon látom msnen, de ha lesz egycsepp időm, felhívom, megkérdezem. Addig meg kitartást magamnak, utálom a hétfőt, és a jeget.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Hehe. :) Én már túlvagyok a melón! :lol: Mindjárt csicsika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 Hehe. :) Én már túlvagyok a melón! :) Mindjárt csicsika. :) :D Nem baj...én meg...én meg... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Én meg a csicsikán vagyok túl! :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 én szeretem a hétfőt. sokkal jobb mint a péntek... jégről nem tudok nyilatkozni,a garázsban 4 fok volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 én is szeretem a hétfőt... pláne szabadnaposként! :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 te soha nem dógozol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 te soha nem dógozol :) nicsak ki beszél! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 én legalább bent vagyok a munkahelyen :lol: viccet félretéve,nem gondoltam,hogy ilyen szar decemberem lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 ha dolgozom, én is bent vagyok a melóhelyen. :) fogadjunk, hogy nekem kakibb a decemberem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts