Endlos Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 minden rendben! Azt mondtam már, hogy 9-én megnéztük a 180 km/h-t vele? ... izé... németben. nekem az M3-ason hazafelé 190 volt a csúcs 15 percen keresztül, és akkor még nem volt behangolva a futómú, remegett, rázkódott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 az 1.4 thinportban kisebb a hely! :lol: de az okos mérnökök okosan használták ki a rendelkezésre álló teret :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 úúúú akkor nem fogsz unatkozni Tamás.... az meg hogy lehet,hogy olyan magas fordulaton csak annyival mész? 100nál mennyit forog? Ezek szerint rövid az áttétel a váltóban. Ugye ezt így mondják szépen, szaknyelven? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Ezek szerint rövid az áttétel a váltóban. Ugye ezt így mondják szépen, szaknyelven? :lol: Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 180 km/h-t vele? ... izé... németben. A multkor bemértem GPS-sel 5 km/h-át csal az óra felfelé. 130 -nál. Gumi 185/65R15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 A multkor bemértem GPS-sel 5 km/h-át csal az óra felfelé. 130 -nál. Gumi 185/65R15 nekem is ennyit csal kb,ugyanekkora gumikkal. a gyárim 195/60 r15.azzal hajszálpontos az óra Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 nekem is ennyit csal kb,ugyanekkora gumikkal. a gyárim 195/60 r15.azzal hajszálpontos az óra A gyárival még nem mértem. De az hogy lehet az átmérő csa 1-2 %-kal tér el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 nekem az óra-bc-gps így alakul: 100-100-100 131-130-130 152-151-151 182-180-180 de nekem nem gyári méret van, és a mutató picit lentebb van rakva a számlapcsere óta Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 az én órám sokat csal... azt láttam,hogy 21 óra van,közbe meg 23 :) na jó csak vicceltem :) de megyek aludni :lol: jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 Jó reggelt! Hideg van, de legalább nincs melegem odakint. :) Ami jobban aggaszt, hogy esik valami. :lol: Legalább hó lenne, de valami apró cseppek. Aztán majd jól lefagy, a közútiak meg ugye még tuti nem készültek fel a télre, hisz még csak December van, ergó sózás szóba sem jöhet majd, hisz a sót még most fogják megrendelni. :) Megnéztem, 100km/h sebességnél 3600-on pörög a motor. Megyek melózni, hátha hamar el tudok szabadulni. Meg ugye a kapcs. rajzot is ki kellene nyomtatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 jó reggelt! a megszokottnál jóval korábban jelentkezem a munkahelyen :) SzaboT,100nál 3600 az elég durva! :lol: nekem 3000et pörög. és szerintem ez az apró szemű valami a köd cseppjei.talán a hideg is közrejátszik,hogy ennyire látható cseppekké alakul (mert ugye a köd amúgy is pára) a -2 fok tetszik,bár ilyen rövid távon nem szeretek kocsival járni,ilyenkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2006 SzaboT, nálatok mindig buli van????csak oda kellett volna mennem dolgozni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 Sziasztok! Épp most találkoztam egy HOBI-X nevű céggel. Mellesleg debreceni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 Sziasztok! Épp most találkoztam egy HOBI-X nevű céggel. Mellesleg debreceni. hűha,nyuszi le is nyomozza mindjárt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2006 Sziasztok! Épp most találkoztam egy HOBI-X nevű céggel. Mellesleg debreceni. Tudok róluk, és az egyik cégkatalógusban a fényképen épp egy G astra áll :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 Tudok róluk, és az egyik cégkatalógusban a fényképen épp egy G astra áll :lol: látod softi,én megmondtam előre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 A multkor bemértem GPS-sel 5 km/h-át csal az óra felfelé. 130 -nál. Gumi 185/65R15 A GPS is csalhat, nem tökéletesek még azok a softwearek Nem leszek egy ideig, szal ha vkinek nagyon hiányoznának a durva humortalan beszólásaim, akkor kérjetek időpontot, Format C:, újratelepítés Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 A GPS is csalhat, nem tökéletesek még azok a softwearek Nem leszek egy ideig, szal ha vkinek nagyon hiányoznának a durva humortalan beszólásaim, akkor kérjetek időpontot, Format C:, újratelepítés egy újratelepítés nem vészes idő,azt hittem telelni indulsz :lol: beraktam háttérnek a talin készült csoportképet (bár Tamás hiányzik róla,hiába mondtuk neki :)),tök jó néha rápillantani a csapatra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 A GPS is csalhat, nem tökéletesek még azok a softwearek nem pontosak, de azért van 20 csatornás vevőjük.Több műhold, több infó, nagyobb pontosság. nem véletlen volt sokáig hipertitkos a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 Az ascona amúgy sem a fűtéséről híres.... Akárcsak a Manta. Bár ugyanaz a fűtésünk. Mondjuk, pár km után le lehet benne venni a nagykabátot, de ennyi a max. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 nálam előfordul,hogy télen pólóban vezetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 nálam előfordul,hogy télen pólóban vezetek :lol: de jó neked! :) Tomi! Hazaértél már? :) Remélem jó utad volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 nálam előfordul,hogy télen pólóban vezetek :lol: Én is úgy szoktam. Max van rajta pulcsi meg kabát... :) Tomi! Hazaértél már? :) Remélem jó utad volt. Haza. Jó. :D Ma bementem a helyi autóboltba légszűrőt meg ezt-azt venni. Rendszerint oda járok vásárolni, meg a szerelőm is ott eladó. Poénból rákérdeztem, hogy ha felrakjuk a zsebnaptárra, mint támogatót, akkor az mit ér meg neki. Szal van 10% kedvezményünk. :) Ja, aki még nem tudná, zsebnaptár készítésén agyalok. Kell hozzá még némi infó. Ha összejön, akkor egy kis reklámért cserébe ingyé lesz. :) Ez mégis csak jobb reklámnak, mint egy sima szórólap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2006 :lol: nem régen ébredtem, hajnali 3-ig buliztam, ma a pihenésés volt a főszerep, csak kicsit takarítottam, de megyek is haza mesét nézni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 :lol: nem régen ébredtem, hajnali 3-ig buliztam, ma a pihenésés volt a főszerep, csak kicsit takarítottam, de megyek is haza mesét nézni :) Milyen mesét? Megyek én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts