mackosajt Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 http://www.forex.hu/Ex200607.pdf Ezt nézted? Ezt Endlos bizti jobban megnézi. :) De köszi. :lol: én notebook akksira gondoltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 én notebook akksira gondoltam. :lol: Ahoz f****m sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Ahoz f****m sincs. nekem se, de a kollégámat majd ráugrasztom a témára, úgyis minden cuccal foglalkozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 nekem se, de a kollégámat majd ráugrasztom a témára, úgyis minden cuccal foglalkozik Tudtommal van egy klubtagunk a Számítógépháznál... Üdvözlégy új tag! Olvastam a befizetésről. Lassan nekem is esedékes. Nekem már az új kártyám is megjött... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 A számgépház nem tud segíteni. no hungarian találat a google-ban... majd lesz valahogy, még van időm gondolkozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 Jóóóóóóóó reggelt, nincs valakinek egy felesleges bögre kávéja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 befagyott ablakos jóreggelt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Jóóóóóóóó reggelt, nincs valakinek egy felesleges bögre kávéja? :) Nekem csak felesleges van, mert nem kávézom. Ott is hideg van? Még a medve is szivatóval indul. :lol: :) Bocsi Mackó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Nekem csak felesleges van, mert nem kávézom. Ott is hideg van? Még a medve is szivatóval indul. :lol: :) Bocsi Mackó! :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 Nekem van jégoldó spray-m :lol: , tök hamar kész lettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 én beindítottam,ablakfűtés,ventilátor,aztán ablakmosóval eltávolítottam. az én autóm nem egészen a szabad ég alatti alvásra van berendezkedve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 én beindítottam,ablakfűtés,ventilátor,aztán ablakmosóval eltávolítottam. az én autóm nem egészen a szabad ég alatti alvásra van berendezkedve :lol: burzsúúúúúúúúúúúúj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 burzsúúúúúúúúúúúúj :) van annak aki el nem issza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 befagyott ablakos jóreggelt :lol: Nálunk 0,0 fok volt. Semmi pára. én beindítottam,ablakfűtés,ventilátor,aztán ablakmosóval eltávolítottam. az én autóm nem egészen a szabad ég alatti alvásra van berendezkedve :) Garázs nekem sincs, de van nálam sok papír (nagy tervek), és langyos víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 melóba menet -1,5 fokot írt a belvárosban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 melóba menet -1,5 fokot írt a belvárosban :lol: Én kezdek leszokni a kijelző nézegetésétől, mert ha benne van a navigáció pont előtte van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 de van nálam sok papír (nagy tervek), és langyos víz. A papír az hasznos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Én kezdek leszokni a kijelző nézegetésétől, mert ha benne van a navigáció pont előtte van. én szoktam figyelgetni induláskor,meg menet közben néha,de ilyenkor inkább a fordulatszámra vigyázok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 van annak aki el nem issza :) :lol: :) :) Ezt meg sem hallottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 :lol: :) :) Ezt meg sem hallottam ez egy ilyen szólás-mondás,nem kell magadra venned :) csak ahogy valaki szokta mondani "ezt nem hagyhattam ki" :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 ilyenkor inkább a fordulatszámra vigyázok Én is. Ilyenkor 2200 fölé nem nagyon megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Én is. Ilyenkor 2200 fölé nem nagyon megy. hát én úgy szoktam,hogy 4-5 percet járatom,aztán 2000 körül váltok,majd később,mikor hallom a hangján,hogy már nem csonthideg, hármasban picit feljebb húzatom,3000 közelébe,hogy melegedjen is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Én egész télen járhatok fagyoskodva dolgozni. 8-9 km 12-15 perc alatt a vízfőfok éppen megmozdul. Mi lesz -20ban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 Kaptam egy virtuális rózsát :lol: :)Lujdzsitól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Sziasztok!Szebb reggelt mindenkinek. A fentiekhez szólanék hozzá kicsit.Én személyszerint nem foglakozom a hideg reggeleken a járatással viszont amíg nem leheli befelé a langyosságot nem is nyomon annyira neki.Na ez a langyosság úgy 5-6 perc után már érezhető.Igaz a termosztátom zsír új így aztán jól műxik.Talán még az is szerencse a szerencsétlenségben,hogy a lakás és a melóhely a város két végén van így kapok lámpát bőven vagyis elvileg én is járatom kicsit a motort. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts