coupe Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Mindennek meg van a maga előnye, és a hátránya is. A hátránya meg az hogy már lassan mindent én csinálok ;) .Ami addig nem is zavar amíg magán jellegü kéréseket nem kell teljesítenem. Yeeesssssssssssssss!!!!Máshol nemigen tudnék ilyen nyugisan fórumozni, meg msn-ni :lol: :lol: :lol: Esetleg otthon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Kérlek szóljatok rám....már több, mint 24 órája toplistás vagyok......nem bírom befogni a szám.... SEGÍTSÉG! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Fene egyen meg titeket! :lol: Szegény dolgozó munkásembernek elfárad a szeme a sok olvasásban! :lol: Nembaj, csak így tovább, de a 25.-e a jogsim megérkezésétől függ. De bízom benne, hogy fix. Csak hogy kedvet csináljak hozzá: Aki ott lesz, annak tesztvezetés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 A hátránya meg az hogy már lassan mindent én csinálok :lol: .Ami addig nem is zavar amíg magán jellegü kéréseket nem kell teljesítenem. :lol: Ez jó!!! Esetleg otthon? Na jó de abban nincs semmi érdekes Meg hát az én munkahelyemben ez az egyetlen jó dolgo, ami hirtelem eszembe jutott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Fene egyen meg titeket! :lol: Szegény dolgozó munkásembernek elfárad a szeme a sok olvasásban! :lol: Nembaj, csak így tovább, de a 25.-e a jogsim megérkezésétől függ. De bízom benne, hogy fix. Csak hogy kedvet csináljak hozzá: Aki ott lesz, annak tesztvezetés! ;) Benne vagyok? De hogy? Én vezethetem a Mantát? Vagy Te? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Csak hogy kedvet csináljak hozzá: Aki ott lesz, annak tesztvezetés! :lol: Én nem merni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Én nem merni :lol: :lol: Miért? Kis gáz, kis kuplung, kis indulás.... kuplungcsere... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 :lol: Mered azt Nyuszkó, ótó ez is! Ráadásul még gyenguszabb, mint a tied. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 :lol: Mered azt Nyuszkó, ótó ez is! Ráadásul még gyenguszabb, mint a tied. De hátsó kerekes... Yess! Lehet csapatni! Csak hó, vagy egyéb legyen... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 :lol: Mered azt Nyuszkó, ótó ez is! Ráadásul még gyenguszabb, mint a tied. Na jó de nincs rutinom, meg ilyesmi..... no meg asaját autójával mki bátrabb, vagy csak én?????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Na jó de nincs rutinom, meg ilyesmi..... no meg asaját autójával mki bátrabb, vagy csak én?????? :lol: Erről jut eszembe...Gokart? valaki? valamikor? Szerintem érdemes kipróbálni...mehetsz "mint a álllat"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Erről jut eszembe...Gokart? valaki? valamikor? Szerintem érdemes kipróbálni...mehetsz "mint a álllat"! Húú, én azt már régen akartam kipróbálni, de aztán mindig elmaradt!!! Ha nem nagy ördöngősség, és szerinted képes vagyok rá, akkor mehetünk!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Időpontot jó előre, és akár én is ott lehetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Húú, én azt már régen akartam kipróbálni, de aztán mindig elmaradt!!! Ha nem nagy ördöngősség, és szerinted képes vagyok rá, akkor mehetünk!!!! Most csak annyi a gondom, hogy kicsit fáradt vagyok...de szerintem menne...ja, a gond csak az ára...ha jobb idő lenne, akkor a coránál is mehetnénk...bizalomkártya pontokért. :lol::) Az van bőven. Sanyi. Van fedett pálya is nálunk...csak ott nem jó a kártya... :lol: Tudjátok, csóró vagyok.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Időpontot jó előre, és akár én is ott lehetek. ;) Te kis drága!!! Ne akarj mindent egy találkozásba sűríteni :lol: a coránál is mehetnénk...bizalomkártya pontokért. :lol::) Az van bőven. Ezt nem is tudtam... Igaz kártyát is csak nemrég csináltattam, mindig olyan sokan voltak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Nem mostanra gondoltam! :lol: Valamikor tavasz végén, vagy nyár körül, mikor már úgy-ahogy egyben lesz a szekér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 :lol: Te kis drága!!! Ne akarj mindent egy találkozásba sűríteni :lol: Ezt nem is tudtam... Igaz kártyát is csak nemrég csináltattam, mindig olyan sokan voltak :lol: Látod, nekem már jó sok pontocska van rajta...tavaly abból kapott több családtag ajándékot ünnepekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Nem mostanra gondoltam! :lol: Valamikor tavasz végén, vagy nyár körül, mikor már úgy-ahogy egyben lesz a szekér. Ez volt a csel, mert így legalább megtudtam, hogy nem ezt az egy látogatást tervezed felénk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Kezdek durvulni....ha jól emléxem tegnap hagytam el a 300 hsz-t...most meg...midjárt 400. Mi van velem? Pletyós vagyok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Esik a hó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Időjárás...Országos meteo... Elkeserítő a 24 órás előrejelzés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Hát Mackó, az már jelenthet valamit, hogy Még Nyuszit is lekörözöd az asszisztensben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Hát Mackó, az már jelenthet valamit, hogy Még Nyuszit is lekörözöd az asszisztensben! :lol: Hát ez az...de az vígasztal, hogy Ő ma "sokat dolgozott"! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Hát Mackó, az már jelenthet valamit, hogy Még Nyuszit is lekörözöd az asszisztensben! :lol: ;) :D :D :D Hát ez az...de az vígasztal, hogy Ő ma "sokat dolgozott"! :lol: :lol: Na ez már tényleg sok!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 :lol: ;) :D :D :lol: Na ez már tényleg sok!!!!!! :D Bocs.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts