Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Annak indult, de annyira nem vagyok morcos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 kérek engedély meghunyászkodni. :) azt hittem a húzzunk a p-csába lesz a befejezés. :lol: :) milyen notebook-od van mellesleg? IBM ThinkPad R40,P4-es a cég ajándéka tamás báttyának :) már erről netezek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Annak indult, de annyira nem vagyok morcos. :) Te nem is tudsz morcos lenni... bár ha jól belegondolok... utálom a telet! :lol: IBM ThinkPad R40,P4-es a cég ajándéka tamás báttyának :) már erről netezek :) ajándék? bizti megérdemelted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Kötözköcc? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Kötözköcc? :lol: á dehogy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 ajándék? bizti megérdemelted? :) munkavégzéshez kaptam és mi az hogy megérdemeltem :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 akkor tessék dolgozni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 25-re nekem sincs tervem. Mint tudjuk az EW parkoló üres lesz. :) Tamás, mit is csinálsz te az E-on-nál és hogy is lehet oda bekerülni? :) Ha minden jól megy, akkor pénteken nem melózok, szal akkor kora du megyek. Ha rosszul megy, akkor késő du megyek. Ja, itt 4°C van és esik. Lehet érdekes lesz a reggel... :lol: Tegnap kaptam egy Habos oldalak újságot a Borsoditól. Gondolom, mert annó regeltem a hónap férfija nevű játékba. Mindjárt átnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Autópályán tartósan betűz a nap szemből igen izzasztó! Hiába a ventilátor! Hát akkor picit lehúzom, hadd vigyen ki a huzat. Klíma? Á, köszönöm, nem, csak nyeli a pacikat! :lol: Különben is, motoros vagyok, a szél a mindenem. 100-ig könnymentesen szelem a levegőt plexi és naphemüveg nélkül. Persze nagy tempónál én is felhúzom az ablakot, mert ugye a légellenállás... :) Meghát ugye nehéz is az elektromos szabályzós légkondi, meg minden szar bele, sokat számít 50-60 kiló is, én érzem az autón, hogy másképp húz, amikor ülnek benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Hm, az újságban van egy kérdőív. Ha odaadom egy ismerősömnek és ő kitöltve visszaküldi, akkor mindketten nyerhetünk egy-egy tálca sört. Kinek küldjem a kérdőívet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 ...sokat számít 50-60 kiló is, én érzem az autón, hogy másképp húz, amikor ülnek benne. No látod? Én is csak ezért tartom magam stabilan 64 kilón. Ha elhíznék 70 kilóra, már nem úgy menne az autó! :) Kinek küldjem a kérdőívet? :) Hé! Mi ismerjük egymást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Az egyetlen, amit ellenem nyertél. :lol: Én is örülnék a helyedben egy "becsületgól"-nak. :) A z 1.4es legyorsulta a 2.2est? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 A z 1.4es legyorsulta a 2.2est? Nem gyorsulási verseny volt. Ki szólal meg előszört játszottak a fórumon. Egy hétvégét nem írtak a fórumra a hülyeségük miatt. Mint a gyerekek... Na, megyek mesét nézni... :) Erről jut eszembe. 0-100-ra 13.1-et mértem. 1.6-ot javultam. :) És ezt már megőrzi a BC. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 ügyi vagy Tomi! Jó mesenézést! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Maci Laci megy a CN-en, én is nézem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Maci Laci megy a CN-en, én is nézem. :) nálunk nincs CN... csak minimax... de Maci Laci van... élőben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 A mese most poén volt a gyerekességre. A Fantasztikus 4-est készülök megnézni - a család örömére házimozin. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Erről jut eszembe. 0-100-ra 13.1-et mértem. 1.6-ot javultam. :) És ezt már megőrzi a BC. :) De neked 90 pacis mocid van a kis könnyű corsában nem? Mer akkor nemértem, hogy lehecc csak 13.2, enyém 11sec alatt van 100-on nálunk nincs CN... csak minimax... de Maci Laci van... élőben! :lol: Én meg most Jégkorszak2-t nézek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 alszik a csipet csapat. én meg az ágyban fetrengve fórumozok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2006 Áááá, nincs jó kedvem, és minden rossz, éés elegem van, és minden. és világgá megyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 jó reggelt! 0.0 Celcius... no comment :) kezdődik a tanácstalan vezetés,mint ahogy azt a melóhelyre vezető úton tapasztaltam :lol: Nyuszi,nem mész sehova,itt a helyed :) (bár a mondat végén a mosoly kicsit meghazudtolja az egész elhatározást :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2006 Segítsek? Bár én bejglit tervezek vinni. :lol: Hát, mivel már nem tudom hogy kell csinálni....na akkor én nem csinálok beiglit, ne legyen annyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 :lol: Hát, mivel már nem tudom hogy kell csinálni....na akkor én nem csinálok beiglit, ne legyen annyi anyukád finomat csinál :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2006 anyukád finomat csinál :D :D Szerintem Tamás véleménye szerint én is fimonat csináltam... :lol: A ...ezres jutalomnak több mint felét elvitte az adó..... :) :) :) hogy lesz így bútorom???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Szerintem Tamás véleménye szerint én is fimonat csináltam... :lol: A ...ezres jutalomnak több mint felét elvitte az adó..... :) :) :) hogy lesz így bútorom???? :D most nem beigliről van szó? mert már bekavartok :D a te sütési tudásodat még nem volt alkalmam megízlelni.. :D a jutalom téma meg...az állam is jutalmat kap belőle,való igaz :D mi is választhattunk,62e üdülési csekk,vagy ez kpban,ami adózás után..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts