mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Elhiszem, hogy jót akartál. Csak lassan már kezdem azt hinni, hogy tényleg hülye vagyok, mert mindig van egy Tamás.... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Elhiszem, hogy jót akartál. Csak lassan már kezdem azt hinni, hogy tényleg hülye vagyok, mert mindig van egy Tamás.... :lol: :) nem állítottam ezt soha,és nem is fogom (egyébként meg ilyen vagyok,mindig kitartok a véleményem mellett.akár helyes,akár helytelen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 kezdem azt hinni, hogy tényleg hülye vagyok, mert mindig van egy Tamás.... A Tamások már csak ilyenek. Sokan vannak. Nekünk is van kettő. No meg Lajosból is van egy pár. De kérdem én, hogy rajtunk kívül nincsnek Sándorok és Lászlók? :lol: (Ezzel a kis hülyeséggel figyelmet szeretnék elterelni, hogy hagyjátok már azt a kib@szott olajtémát.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 mert mindig van egy Tamás.... :) :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 :lol: :) ...és mégegy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ildi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 sziasztok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 sziasztok:) üdvözlégy! :lol: telefonról fórumozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ildi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 maci ne marjatok mar egymast :lol: nem gérol szia: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 maci ne marjatok mar egymast :) nem gérol szia: azt hittem :lol: akkor viszont pörrrrgéssss :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ildi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 :lol: mar megyek is tovabb szio:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 ez nemsoksemmi volt :lol: pá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ildi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 :lol: nem de ha nem tudok mit irni inkabb hallgatok:) :) s megyek manoimhoz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 :lol: nem de ha nem tudok mit irni inkabb hallgatok:) :) s megyek manoimhoz:) hát akkor írj :) bár a manókák biztos nem örülnek,ha nem mégy játszani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Üdv! Hadd zárjam le az olaj témát: Mivel HOBi is olyan, mint a Drágám és ezt a témát jól körbe jártam és több olajat kipróbáltam: mind a 10w40, mind az 5w40 jó bele. Télen talán jobb is az 5w40, mert könnyebben feljut a hidrotőkékhez (a következő cserénél nekem is 5w40 megy majd bele), nyáron viszont jobban fogy. Ez a tapasztalat (nem csak az enyém, szerelőké is). A másik oldalról pedig a szervizkönyv 10w40-et ajánl. Most mindenki jól nézze meg az előző mondatom utolsó karakterét. Ez egy PONT. :lol: Más: Ha megyek a tükrökért, akkor nyuszi, mackó, beszélnünk kellene. :) nem de ha nem tudok mit irni inkabb hallgatok:) :) s megyek manoimhoz:) Akkor írjanak a manók is. :) Előbb-utóbb úgyis itt kötnek ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Kedves Szabotom! Én is ezt írtam, csak Tamásunk nem ezt értette ki belőle. Amúgy én a helyedben, ha a hidrotőkéknek akarsz kedvezni, maradnék a 10w-nél. :lol: beszéd... mivel mi úgyis találkozunk, én benne vagyok. Tom! Te is benéztél ide? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 SzaboT, beszélhetünk, mikor jössz? Z14XE a mocim amúgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 hmmm, 25-re valami terv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Z14XE-hez 0w-40 5w-40 10w-40 olajakat ajánlanak a nullás és ötös olajak -30 fok alatt is használhatóak.a a 10w-s -15 fokig ajánlott. kézikönyv mondja ezeket,nem én :) kicsit utánajártam,ha már így belemelegedtem :lol: ,de nem találtunk hivatalos információt B Corsa 1,4 90 lovas motorkódokról,de nagy valószínűséggel csak X14XE volt,Z14XE nem. nem akarok lavinát indítani,csak olvasgattam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 hmmm, 25-re valami terv? Sör legyen. Meg erő, mert a Suzival megyek. Bár új akksi van benne, de... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Sör legyen. Meg erő, mert a Suzival megyek. Bár új akksi van benne, de... :) Erőt azt az én kis autókámnak is kívánjatok... Gyuláéknál van most, mondtam neki a Debrecen fele menet tapasztalt erőtlenséget és nagy étvágyat. Remélem meglesz a bibi, mert ott helyben nem tudtak rájönni ránézésre a leovasott adatokból, úgyhogy otthagytam... Az erő legyen velünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Ja, nekem kézi erő kellett, mert pont Debrecenben lett cellazárlatos a Suzuki akksija áprilisban. :lol: De azért az erő legyen veled és az autóddal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 25-re nincs tervem. Sanyi! Ha kell betoljuk! Telo! Az erő legyen vele! Tamás! Te még mindig rosszul látsz... én sem mondtam, hogy nem bele való, csak azt, hogy nem bizti, hogy bele tenném. Így remélem világosabb. Szabotnak X14XE a mocija! Gratula! végre valami, amit jól tudsz! :) :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Ez most egy moderátori hozzászólás! Olaj témával húzzatok az olajosba! Ennyi, köszönöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 de vicces valaki :lol: nagyon is csak úgy mondtátok,mintha csavarra egyforma lenne SzaboT mocija a Nyusziéval,ami nem igaz. és megértettem első szóra,hogy te személy szerint azt ajánlod,csak az 5w-t úgy állítottad be,mintha vége lenne a világnak tőle,és ebből Nyuszi esetleg azt vonta le,hogy ártani fog a motornak. na de keresek valami értelmesebb elfoglaltságot,úgyis üres még a notebook,rakok rá pár dolgot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Ez most egy moderátori hozzászólás! Olaj témával húzzatok az olajosba! Ennyi, köszönöm... kérek engedély meghunyászkodni. :) azt hittem a húzzunk a p-csába lesz a befejezés. :) de vicces valaki :lol: nagyon is ... :) milyen notebook-od van mellesleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts