adorjant Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Nekem meg ma van. Isten éltessen sokáig!!! :) azt pedig nem tudom,mikor leszel aktív tag,mert ugye hávájon van mindenki :lol: Jan 16-án lehet leghamarabb hozzájuk fordulni
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Elküldve December12, 2006 Nem baj, ha még nem vagy aktív én beírtalak a tagok közé :lol: Csak az autód paramétereidet nem tudtam :)
Kiscsávó Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Sziasztok! Sajna rossz az otthoni gépem ezért nem vok gép közelben. Láttam a képeket a taliról ahogy észrevettem jól sikerűlt, szépen felvan diszítve Debrecen a 2 ünnep között ha jól sikerűl akkor elmegyünk a családdal!
adorjant Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Sziasztok! Sajna rossz az otthoni gépem ezért nem vok gép közelben. Láttam a képeket a taliról ahogy észrevettem jól sikerűlt, szépen felvan diszítve Debrecen a 2 ünnep között ha jól sikerűl akkor elmegyünk a családdal! lesz ám tali mostanában nem is egy :lol: gyertek-gyertek :) ha más nem,akkor villámtali,ahogy beszéltük :)
Endlos Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Helyesen: softi Nekem meg ma van. A klíma is hozzátartozik a biztonságos vezetéshez! A 10 lufit kihagytad! Elég érdekes választás! És a motor? motorból a legnagyobb, legerősebb, itt a honlapon az 1.6 twinport volt a 103 LE-jével, de bittos van erősebb is, bár ez már nekem elégséges. Meg árban sem sokkal több, mint az 1.4-es. Én is kívánok neked nyilaskám, tudod, hogy most úgy állnak együtt a bolygók a nyilasban, ahogy 500 évente szoktak? :-DDD Me lesz még egy ilyen dec.22.-én is, (vagyis dec.8. volt az első) Bocsia becézgetésért, nem bírom megállni, mindnekit leosztok, ha nem sértő, akkor nevess rajta kérlek :-pp Lufi nem kell, a légzsákot nem ceressem, eltörné a kezemet, a klímát meg kifejezetten rühellem apám ótójában van, de én mindig lehúzom az ablakot, mert furcsán érzem magam. Mikortól leszek éles tag? Mihelyt éles megjegyzéseid lesznek :-DD
adorjant Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 motorból a legnagyobb, legerősebb, itt a honlapon az 1.6 twinport volt a 103 LE-jével, de bittos van erősebb is, bár ez már nekem elégséges. Meg árban sem sokkal több, mint az 1.4-es. Én is kívánok neked nyilaskám, tudod, hogy most úgy állnak együtt a bolygók a nyilasban, ahogy 500 évente szoktak? :-DDD Me lesz még egy ilyen dec.22.-én is, (vagyis dec.8. volt az első) Bocsia becézgetésért, nem bírom megállni, mindnekit leosztok, ha nem sértő, akkor nevess rajta kérlek :-pp Lufi nem kell, a légzsákot nem ceressem, eltörné a kezemet, a klímát meg kifejezetten rühellem apám ótójában van, de én mindig lehúzom az ablakot, mert furcsán érzem magam. Mihelyt éles megjegyzéseid lesznek :-DD classicból 1.6 a legerősebb az éles megjegyzésekre meg majd te megtanítod :lol: :)
Endlos Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 classicból 1.6 a legerősebb az éles megjegyzésekre meg majd te megtanítod :lol: :) Kardozunk? Sajna én csak önvédelemig jutottam el, meg egy kis kedvcsinálás, hergelés szintjére. :-))
softi Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Klíma jó: -nekem pl allergiám van. Jó az ha nem kell mindent beszippantani. -biztonságos: pesten nem nyúlnak be az ablakon Eccer olvastam hogy valakinek letört a ükre és karcokat hagyott az üvegen, ha most ez bemegy az ablakon. Autópályán 140-nél nagy a huzat!
Endlos Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Klíma jó: -nekem pl allergiám van. Jó az ha nem kell mindent beszippantani. -biztonságos: pesten nem nyúlnak be az ablakon Eccer olvastam hogy valakinek letört a ükre és karcokat hagyott az üvegen, ha most ez bemegy az ablakon. Autópályán 140-nél nagy a huzat! Autópályán 190nél nyilván nincs lehüzva ablak, de minden autóban van a fűtés kapcsoló, ahol hideg levegőt lehet befúvatni, az nem klíma, még az enyémben is van. Bár engem már 70-nél is zavar a lehúzott ablak
adorjant Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Autópályán 190nél nyilván nincs lehüzva ablak, de minden autóban van a fűtés kapcsoló, ahol hideg levegőt lehet befúvatni, az nem klíma, még az enyémben is van. Bár engem már 70-nél is zavar a lehúzott ablak hideg levegő max télen :lol: 35 fokban nem tudja azt produkálni :)
Endlos Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 hideg levegő max télen :lol: 35 fokban nem tudja azt produkálni :) Tamás relatív a hideg a szobánkaban is csak a meglévő meleg levegőt cirkuláltatja a ventilátor, mégsem lennék meg nélküle. Nagyon sokat jelent, hogy mozog a levegő. Lényeg, hogy olyankor nem a motorról engedi a levegőt, hanem fingomnincshonnan
adorjant Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 persze,nem is ezt mondtam. de azért nem mindeg,hogy pár fokban használod a "hideg" fokozatot,vagy nyáron,amikor gyakorlatilag szinte a forró levegő kering körül rajtad :lol: én használom a klímát,bár nem állandó jelleggel,mert hosszabb utakon kellemetlen,rövid távon meg megfázhatsz (nekem sikerült :) ) szóval néha be-be kapcsolom,és kész
softi Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Tamás relatív a hideg a szobánkaban is csak a meglévő meleg levegőt cirkuláltatja a ventilátor, mégsem lennék meg nélküle. Nagyon sokat jelent, hogy mozog a levegő. Lényeg, hogy olyankor nem a motorról engedi a levegőt, hanem fingomnincshonnan Autópályán tartósan betűz a nap szemből igen izzasztó! Hiába a ventilátor!
adorjant Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Autópályán tartósan betűz a nap szemből igen izzasztó! Hiába a ventilátor! még a végén rábeszéled :lol:
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Elküldve December12, 2006 Én sem használtam, míg jó volt, nem szeretem
telo Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Én sem használtam, míg jó volt, nem szeretem Már megint nem műkszik a klímád? :lol: Múltkor már egyszer megcsinálták, nem?
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Elküldve December12, 2006 Már megint nem műkszik a klímád? :lol: Múltkor már egyszer megcsinálták, nem? nem mert hűtőt kéne cserélni, az a baj, azért megy el a gáz, lyukas a cső :)
mackosajt Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Halihó! Nyuszi! Régebben is kérdezted már, milyen olajat vegyél, akkor is 10w-40-et ajánlottunk, szóval már volt róla szó. :lol: Tamás! lehet, hogy az 5w-30 HOBinak "vékony" lesz,és jobban fogja csipegetni. De van erről egy topic, ott ki van ez vesézve. Softi! Ha megérkezik a pénzed a számlára, szinte még szerintem aznap klubtag státuszba kerülsz itt is. :) Endlos! szerintem a lufi egy olyanfelszereltségű kocsihoz, mint amit felvázoltál szerintem alap lesz... és vagy 4 minimum... :) ja meg a klíma nem olyan rossz, csak tudni kell beállítani. :) Szabot! Az egyiket ma már elhozhattam volna, de inkább együtt hozom el a 2-t. :) A pénzed megérkezett. :D
softi Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Én sem használtam, míg jó volt, nem szeretem Hobinak tüdőgyuszija van? Nagyon beteg?
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Elküldve December12, 2006 Hobinak tüdőgyuszija van? Nagyon beteg? :lol: :) Sajna eléggé, de úgy vagyok vele jelenleg, amiről nem tudok, nem fáj...most fontossabb projekt van
adorjant Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 nem mert hűtőt kéne cserélni, az a baj, azért megy el a gáz, lyukas a cső :) nem a cső lyukas,hanem elrohadt a légkondi hűtőnek az alja. állítólag ez gyakori a G Astráknál,azt mondta a klímás :lol: (azt mondta,kicserélik,5 év múlva annak is annyi..)
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Elküldve December12, 2006 Akkor bocs, szétrohadt a hűtőm... :lol:
mackosajt Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 nem a cső lyukas,hanem elrohadt a légkondi hűtőnek az alja. állítólag ez gyakori a G Astráknál,azt mondta a klímás :lol: (azt mondta,kicserélik,5 év múlva annak is annyi..) egy alumínium cucc miként rohad el? :) érdekes szerelő ez. elég érdekes ember lehet.
adorjant Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Halihó! Tamás! lehet, hogy az 5w-30 HOBinak "vékony" lesz,és jobban fogja csipegetni. De van erről egy topic, ott ki van ez vesézve. 5w-40 már írtam párszor :) 5w-30 a twinport motorokba kell :lol:
Recommended Posts