adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Nekem meg ma van. Isten éltessen sokáig!!! :) azt pedig nem tudom,mikor leszel aktív tag,mert ugye hávájon van mindenki :lol: Jan 16-án lehet leghamarabb hozzájuk fordulni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Nem baj, ha még nem vagy aktív én beírtalak a tagok közé :lol: Csak az autód paramétereidet nem tudtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Sziasztok! Sajna rossz az otthoni gépem ezért nem vok gép közelben. Láttam a képeket a taliról ahogy észrevettem jól sikerűlt, szépen felvan diszítve Debrecen a 2 ünnep között ha jól sikerűl akkor elmegyünk a családdal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Sziasztok! Sajna rossz az otthoni gépem ezért nem vok gép közelben. Láttam a képeket a taliról ahogy észrevettem jól sikerűlt, szépen felvan diszítve Debrecen a 2 ünnep között ha jól sikerűl akkor elmegyünk a családdal! lesz ám tali mostanában nem is egy :lol: gyertek-gyertek :) ha más nem,akkor villámtali,ahogy beszéltük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Helyesen: softi Nekem meg ma van. A klíma is hozzátartozik a biztonságos vezetéshez! A 10 lufit kihagytad! Elég érdekes választás! És a motor? motorból a legnagyobb, legerősebb, itt a honlapon az 1.6 twinport volt a 103 LE-jével, de bittos van erősebb is, bár ez már nekem elégséges. Meg árban sem sokkal több, mint az 1.4-es. Én is kívánok neked nyilaskám, tudod, hogy most úgy állnak együtt a bolygók a nyilasban, ahogy 500 évente szoktak? :-DDD Me lesz még egy ilyen dec.22.-én is, (vagyis dec.8. volt az első) Bocsia becézgetésért, nem bírom megállni, mindnekit leosztok, ha nem sértő, akkor nevess rajta kérlek :-pp Lufi nem kell, a légzsákot nem ceressem, eltörné a kezemet, a klímát meg kifejezetten rühellem apám ótójában van, de én mindig lehúzom az ablakot, mert furcsán érzem magam. Mikortól leszek éles tag? Mihelyt éles megjegyzéseid lesznek :-DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 motorból a legnagyobb, legerősebb, itt a honlapon az 1.6 twinport volt a 103 LE-jével, de bittos van erősebb is, bár ez már nekem elégséges. Meg árban sem sokkal több, mint az 1.4-es. Én is kívánok neked nyilaskám, tudod, hogy most úgy állnak együtt a bolygók a nyilasban, ahogy 500 évente szoktak? :-DDD Me lesz még egy ilyen dec.22.-én is, (vagyis dec.8. volt az első) Bocsia becézgetésért, nem bírom megállni, mindnekit leosztok, ha nem sértő, akkor nevess rajta kérlek :-pp Lufi nem kell, a légzsákot nem ceressem, eltörné a kezemet, a klímát meg kifejezetten rühellem apám ótójában van, de én mindig lehúzom az ablakot, mert furcsán érzem magam. Mihelyt éles megjegyzéseid lesznek :-DD classicból 1.6 a legerősebb az éles megjegyzésekre meg majd te megtanítod :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 classicból 1.6 a legerősebb az éles megjegyzésekre meg majd te megtanítod :lol: :) Kardozunk? Sajna én csak önvédelemig jutottam el, meg egy kis kedvcsinálás, hergelés szintjére. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Klíma jó: -nekem pl allergiám van. Jó az ha nem kell mindent beszippantani. -biztonságos: pesten nem nyúlnak be az ablakon Eccer olvastam hogy valakinek letört a ükre és karcokat hagyott az üvegen, ha most ez bemegy az ablakon. Autópályán 140-nél nagy a huzat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Klíma jó: -nekem pl allergiám van. Jó az ha nem kell mindent beszippantani. -biztonságos: pesten nem nyúlnak be az ablakon Eccer olvastam hogy valakinek letört a ükre és karcokat hagyott az üvegen, ha most ez bemegy az ablakon. Autópályán 140-nél nagy a huzat! Autópályán 190nél nyilván nincs lehüzva ablak, de minden autóban van a fűtés kapcsoló, ahol hideg levegőt lehet befúvatni, az nem klíma, még az enyémben is van. Bár engem már 70-nél is zavar a lehúzott ablak Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Autópályán 190nél nyilván nincs lehüzva ablak, de minden autóban van a fűtés kapcsoló, ahol hideg levegőt lehet befúvatni, az nem klíma, még az enyémben is van. Bár engem már 70-nél is zavar a lehúzott ablak hideg levegő max télen :lol: 35 fokban nem tudja azt produkálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 hideg levegő max télen :lol: 35 fokban nem tudja azt produkálni :) Tamás relatív a hideg a szobánkaban is csak a meglévő meleg levegőt cirkuláltatja a ventilátor, mégsem lennék meg nélküle. Nagyon sokat jelent, hogy mozog a levegő. Lényeg, hogy olyankor nem a motorról engedi a levegőt, hanem fingomnincshonnan Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 persze,nem is ezt mondtam. de azért nem mindeg,hogy pár fokban használod a "hideg" fokozatot,vagy nyáron,amikor gyakorlatilag szinte a forró levegő kering körül rajtad :lol: én használom a klímát,bár nem állandó jelleggel,mert hosszabb utakon kellemetlen,rövid távon meg megfázhatsz (nekem sikerült :) ) szóval néha be-be kapcsolom,és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Tamás relatív a hideg a szobánkaban is csak a meglévő meleg levegőt cirkuláltatja a ventilátor, mégsem lennék meg nélküle. Nagyon sokat jelent, hogy mozog a levegő. Lényeg, hogy olyankor nem a motorról engedi a levegőt, hanem fingomnincshonnan Autópályán tartósan betűz a nap szemből igen izzasztó! Hiába a ventilátor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Autópályán tartósan betűz a nap szemből igen izzasztó! Hiába a ventilátor! még a végén rábeszéled :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Én sem használtam, míg jó volt, nem szeretem Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Én sem használtam, míg jó volt, nem szeretem Már megint nem műkszik a klímád? :lol: Múltkor már egyszer megcsinálták, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Már megint nem műkszik a klímád? :lol: Múltkor már egyszer megcsinálták, nem? nem mert hűtőt kéne cserélni, az a baj, azért megy el a gáz, lyukas a cső :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Halihó! Nyuszi! Régebben is kérdezted már, milyen olajat vegyél, akkor is 10w-40-et ajánlottunk, szóval már volt róla szó. :lol: Tamás! lehet, hogy az 5w-30 HOBinak "vékony" lesz,és jobban fogja csipegetni. De van erről egy topic, ott ki van ez vesézve. Softi! Ha megérkezik a pénzed a számlára, szinte még szerintem aznap klubtag státuszba kerülsz itt is. :) Endlos! szerintem a lufi egy olyanfelszereltségű kocsihoz, mint amit felvázoltál szerintem alap lesz... és vagy 4 minimum... :) ja meg a klíma nem olyan rossz, csak tudni kell beállítani. :) Szabot! Az egyiket ma már elhozhattam volna, de inkább együtt hozom el a 2-t. :) A pénzed megérkezett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Én sem használtam, míg jó volt, nem szeretem Hobinak tüdőgyuszija van? Nagyon beteg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Hobinak tüdőgyuszija van? Nagyon beteg? :lol: :) Sajna eléggé, de úgy vagyok vele jelenleg, amiről nem tudok, nem fáj...most fontossabb projekt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 nem mert hűtőt kéne cserélni, az a baj, azért megy el a gáz, lyukas a cső :) nem a cső lyukas,hanem elrohadt a légkondi hűtőnek az alja. állítólag ez gyakori a G Astráknál,azt mondta a klímás :lol: (azt mondta,kicserélik,5 év múlva annak is annyi..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Akkor bocs, szétrohadt a hűtőm... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 nem a cső lyukas,hanem elrohadt a légkondi hűtőnek az alja. állítólag ez gyakori a G Astráknál,azt mondta a klímás :lol: (azt mondta,kicserélik,5 év múlva annak is annyi..) egy alumínium cucc miként rohad el? :) érdekes szerelő ez. elég érdekes ember lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Halihó! Tamás! lehet, hogy az 5w-30 HOBinak "vékony" lesz,és jobban fogja csipegetni. De van erről egy topic, ott ki van ez vesézve. 5w-40 már írtam párszor :) 5w-30 a twinport motorokba kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 az 5w-40 is lehet vékony lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts