adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 az olajra gondoltam :) de mivel már megvettem tegnap Nyuszinak,lényegtelen a kérdés 30e ciklus meg manapság nemigen egészséges,pláne városi használatkor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Nekem 10-15 ezrenként van cserélve, épp a városi használat miatt, de inkább 10. És jó bele az 5-ös, ha meg nem, van egy másik astra a közelben, majd használom azt :) bár azt nem szeretm annyira mint HOBit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 :lol: :) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 az olajra gondoltam :) de mivel már megvettem tegnap Nyuszinak,lényegtelen a kérdés 30e ciklus meg manapság nemigen egészséges,pláne városi használatkor :lol: Végül is 5-30 as? Egyéb csere is lesz? Légszűrő? Szerintem egy ilyen korú autónak már mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 én sem az enyémre gondoltam :) szerintem van annyira kifinomult és korszerű az 1,4 16v motor,hogy igényeli az 5w-40et. az opel régebbi motorjaiba (pl 1,2 45 ló,1,4 60 ló,1,6 75 ló) én se raknék már ilyet,hanem 10w-40et. Ezek már nagyon régi motorok lehetnek a 80-as években már 90lovas volt az 1.6-os (az enyém legalábbis annyi) Jut eszembe a legközelebbi opeltali keretében nem akarjátok télire felkészíteni az autómat :lol: Viszek sapkát-kesztyűt, meg forró teát :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Ezek már nagyon régi motorok lehetnek a 80-as években már 90lovas volt az 1.6-os (az enyém legalábbis annyi) F Astrákba rakták Végül is 5-30 as? Egyéb csere is lesz? Légszűrő? Szerintem egy ilyen korú autónak már mindegy. castrol magnatec 5w-40 légszűrő olajszűrő csere lesz. meg megnézi a szerelő a féket,de remélem nem kell majd semmit cserélni benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Elző autóim: 1998 Gastra 1,4 16V 70e/2002 2000 Zafi 1,6 16V kb 200e/2004 A zafit mér adtad el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 A múltkor talira vittem teát, is de minek, meg beiglit, és a Manta votl az asztal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 A múltkor talira vittem teát, is de minek, meg beiglit, és a Manta votl az asztal :lol: Ti uyge szalonból vettétek az astráitokat? Mennyi volt, és milyen feltételekkel, ha hitelre volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Ti uyge szalonból vettétek az astráitokat? Mennyi volt, és milyen feltételekkel, ha hitelre volt. konkrétan mire gondolsz? kezdőrészlet,beszámítási dolgok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Ti uyge szalonból vettétek az astráitokat? Mennyi volt, és milyen feltételekkel, ha hitelre volt. Én nem, én kereskedésből vettem. A hitelfeltételei nem érdekeltek sajnos, annyira elvakultan belevágtam.így sajnos nem sok mindetn mondhatok, max ha visszakeresem a szerződést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 konkrétan mire gondolsz? kezdőrészlet,beszámítási dolgok? Arra gondoltam, hogy te majd részletezed, de ha bonyi, akkor hagyd Én nem, én kereskedésből vettem. A hitelfeltételei nem érdekeltek sajnos, annyira elvakultan belevágtam.így sajnos nem sok mindetn mondhatok, max ha visszakeresem a szerződést. És mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Arra gondoltam, hogy te majd részletezed, de ha bonyi, akkor hagyd priviben ment némi infó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 priviben ment némi infó :lol: A casco az kötelező volt, mármint így olcsóbb lett a törlesztő gondolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 A casco az kötelező volt, mármint így olcsóbb lett a törlesztő gondolom Szerintem attól nem olcsóbb a törlesztő. Csak a beugró szokott kevesebb lenni. Csak nem vásárlás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 A casco az kötelező volt, mármint így olcsóbb lett a törlesztő gondolom nem lett olcsóbb összességgében,mert ugye akkor a casco az egy plusz kiadás még :) presze casco nélkül másabb a törlesztőrészlet. de ártani nem árt,ahogy az sajnos be is bizonyosodott... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Csak nem vásárlás?Korábban felvázoltam egy általam konfigurált ótót, és télleg a G-Astra most a legkedvezőbb, meg ebben a színben csak ez a típus van (esélyesek voltak: új corsa, vectra, de drágábbak) Mentazöldet szeretnék. De nem határoztam még el, csak nagyomn sokat kaptam mostanság bulltól (hasbarugásokat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Korábban felvázoltam egy általam konfigurált ótót, és télleg a G-Astra most a legkedvezőbb, meg ebben a színben csak ez a típus van (esélyesek voltak: új corsa, vectra, de drágábbak) Mentazöldet szeretnék. De nem határoztam még el, csak nagyomn sokat kaptam mostanság bulltól (hasbarugásokat) A konfigurációból sajnos semmi nem látszik azt el kéne menteni úgy feletenni, vagy screenshot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 A konfigurációból sajnos semmi nem látszik azt el kéne menteni úgy feletenni, vagy screenshot... Ja télleg, meg akartam mutatni gyönbimnek, és egy nagy semmi volt, bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Ja télleg, meg akartam mutatni gyönbimnek, és egy nagy semmi volt, bocsi vagy írd le milyen extrákat,stb válaszottál Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Nekem cascot sem kellett kötnöm...akkor, de aztán maagmtól kötöttem, biztos ami biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 vagy írd le milyen extrákat,stb válaszottál Lényeg, hogy semmi klíma, meg ienek, de mindne biztonsági verendezés, ESP, kanyarodó fényszóró, állítható magasságú ülés, meg kormányoszlop, mentazöld metál kaszni, rossz út csomag, kevés hangtechnika, kevés luxus Mos látom, hog Szofty pont a szülinapomon csatlakozott a bandához :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Lényeg, hogy semmi klíma, meg ienek, de mindne biztonsági verendezés, ESP, kanyarodó fényszóró, állítható magasságú ülés, meg kormányoszlop, mentazöld metál kaszni, rossz út csomag, kevés hangtechnika, kevés luxus Mos látom, hog Szofty pont a szülinapomon csatlakozott a bandához :-)) Helyesen: softi Nekem meg ma van. A klíma is hozzátartozik a biztonságos vezetéshez! A 10 lufit kihagytad! Elég érdekes választás! És a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Akkor nagyon sok boldog szülinapo kívánok, és kívánom, hogy minden álmod valóra váljon. Megyek a jókívánság topicba is, ja vagy te azt még nem látod, vagy igen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Akkor nagyon sok boldog szülinapo kívánok, és kívánom, hogy minden álmod valóra váljon. Megyek a jókívánság topicba is, ja vagy te azt még nem látod, vagy igen? :lol: Köszönöm! Az meg mi? Tegnap beküldtem a jelentkezést. Csak az OTP-be kéne menni befizetni. Azt meg utálom! Mikortól leszek éles tag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts