Sörös Sanyi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Hát miért a balost erőlteted? Jobbosnál az öledbe borul! :) :) :) Egyébként Tamás szerintem belőlem okulva inkább nem megy öreg v(V)as előtt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Hát miért a balost erőlteted? Jobbosnál az öledbe borul! :) :) :) Egyébként Tamás szerintem belőlem okulva inkább nem megy öreg v(V)as előtt. :lol: Szivem,ez egy jobbos volt! :) Mikor csúszott a fara,akkor támaszkodott lábbal,de amikor megvolt az ellenkalimpálás,és kiegyenesedett az autó,akkor vágódott az ajtóra :D Balos az két hete volt,egy kis munkatársnőmet vittem a presszóba,és az nem kapaszkodott a csúszásnál sem,meg utána sem... Idill jelenet volt,az egész falu szeme láttára először megcsókolta az üveget,utána meg átugrott a kéziféken is,és lefejelte a legféltettebb testrészem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Idill jelenet volt,az egész falu szeme láttára először megcsókolta az üveget,utána meg átugrott a kéziféken is,és lefejelte a legféltettebb testrészem :lol: Szép jelenet lehetett. :) Nem, Sanyi, nem majréztam. Csak figyeltem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Idill jelenet volt,az egész falu szeme láttára először megcsókolta az üveget,utána meg átugrott a kéziféken is,és lefejelte a legféltettebb testrészem :) Na, ha elkezdek újra csajozni, akkor ezt tuti megjátszom! :) De akkor valami hosszú, nagyívű kanyart kell találnom Fehérváron, hogy sokáig tarartsam íven. :lol: De azt hiszem, hogy csak az én arcomon lesz mosoly. :) Nem, Sanyi, nem majréztam. Csak figyeltem. :D No igen. :) Hogy mire jó egy faros autó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Majd a következő az lesz. :) Most megyek fürdeni, aztán pihi, mert holnap is hosszú napom lesz. Nem baj, nemsokára Dec. 25. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Már én is várom! De szégyenszemre a Suzival esem be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Már én is várom! De szégyenszemre a Suzival esem be. Mindegy az, csak "beessél"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Inkább szokás szerint becsúszom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ildi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 sziasztok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Helló helló ténsasszony! Üdv közöttünk ismét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 sziasztok:) nehezen tudtalak erre rávenni. :lol: Helló helló ténsasszony! Üdv közöttünk ismét! :) ő most notebookról fórumozik... csak mivel még a wifi nem él, ezért a telefonnal van fent... az meg lassú... és így megunta.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Odaengedni a nagy gép elé, de mán'! Irgum, burgum. Különben is, a mackók ilyenkor már nem téli álmot alszanak? :lol: No, megyek, én is fexem. Fáradt vagyok, és mindjárt reggel 4:30... Csá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Sanyi bácsinak jó éjszakát! Át tudom érezni a helyzeted... én is 4.30-kor kelek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Én 5:10-kor keltem, de ez is zokon esett. Megyek, szétnézek a gyártósoron, hogy mit hagyott az iccakás. Majd este jövök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 jó reggelt! hát ma reggel sincs meleg... én meg itt szívok az asztali gép-notebook átállással,asztali vinyóról hálóra fel a cuccok,gép kikapcs,hálókábel laptopba átdug,bekapcsol,hálózatról lemásol.mert ugye nincs már üres hálózati csati :lol: és ezt jó sokszor meg kell csinálni,mert mindig eszembe jut valami,amit elfelejtettem átrakni. na de lassacskán csak elkészül... szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Nehogy már rossz olajat tegyél a kocsimba, cshajéééééééééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 nem fogok rosszat,azért vettem a magnatec-et. 10w-40et én semmilyen körülmény között nem raknék a motorba... ja de nem is nekem szól a komment,mert én gádzsó vagyok :lol: Érdekes: Akitől az autót vettem autószerelő, a saját autóját nem vitte szervízbe (1 év 15ekm) hanem ő maga cserélte le az olajat opel 10-40 re. Akkor még nem akarta eladni. Ez máig nem fér a fejembe. 10ekm megtétele után 4 deci hiányzik nekem. azért egy dízelt ne hasonlíts hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 nem fogok rosszat,azért vettem a magnatec-et. 10w-40et én semmilyen körülmény között nem raknék a motorba... ja de nem is nekem szól a komment,mert én gádzsó vagyok :lol: azért egy dízelt ne hasonlíts hozzá :) Mint fentebb írtuk, nem is a te autódba kell, ahol még 100%-osak a szimmeringek és a tengelyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Mint fentebb írtuk, nem is a te autódba kell, ahol még 100%-osak a szimmeringek és a tengelyek... én sem az enyémre gondoltam :lol: szerintem van annyira kifinomult és korszerű az 1,4 16v motor,hogy igényeli az 5w-40et. az opel régebbi motorjaiba (pl 1,2 45 ló,1,4 60 ló,1,6 75 ló) én se raknék már ilyet,hanem 10w-40et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Vazze elfelejtettem megnézni a könyvet, legutóbb miylen volt benne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 mindegy,majd ha 200e km lesz benne,akkor raksz bele 10w-40et... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Mindegy, amikor kérdeztem milyet rakjak bele, meg ilyenek, senki nem szólt, akkor mostmár ez megy bele.és kész téma lezárva. Jut eszembe a legközelebbi opeltali keretében nem akarjátok télire felkészíteni az autómat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 mit akarsz már felkészíteni??? :) max teletankolni lehet már csak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Na én itt már elvesztettem a fonalat. Dízelt mihez ne hasonlítsak? A fogyasztásra írod? Le kell cserélni az olajat 15ezrenként. Nem 30 amiket manapság írnak. Ahhoz csodaolaj kell! Elző autóim: 1998 Gastra 1,4 16V 70e/2002 2000 Zafi 1,6 16V kb 200e/2004 Mindkettő Ecotec mindig 10-40 volt mindkettőbe. vagy meg kell kérdezni uhuhut Ő biztos megmondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 :lol: De miért az is jó, amit vettünk, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts