Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Igen, tudom. De úgy vagyok vele, ha már lekerül a szelepdekni, akkor már lejöhet a hengerfej is. Ártani nem árt egy kis felújítás. Ki tudja, mikor lesz 3.0-ás motorom. Addig meg ez legyen pöpec. Aztán haljon meg, majd ismét legyen pöpec. És így tovább... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Én fél négykor feküdtem, és nyolckor már néztem a Shobut. Mondjuk, én eleve 5-6 órákat alszom általában. néha én is,és megállapítom,az nem jó :) Tamás,nem tudok írni neked msnen :lol: vagy leléptél róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Hol is tudom megnézni a leveleimet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Hol is tudom megnézni a leveleimet? leveleket? mailra vagy privát üzenetre gondolsz? mert ha utóbbira,akkor jobb felső sarok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 A képeket hamarosan feltöltöm és akkor belinkelem a képtárat. Felraktam a képeket: Utó-Mikulásnapi tali A 2 hét múlva esedékes lottószámok nincsenek meg? http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9p:Vaux..._Astra_2004.jpg Milyen csúnya így! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Hű, rosz helyen mondod, Tamás ilyen hűtőrácsot vett volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Milyen csúnya így! öööö nem annyira szép valóban :) én az én autómra rárakattam photshoppal,megpróbálom előkotorni a képet,de úgy szebbnek láttam. szerencsére a projekt több tényező miatt el lett törölve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 öööö nem annyira szép valóban :) én az én autómra rárakattam photshoppal,megpróbálom előkotorni a képet,de úgy szebbnek láttam. szerencsére a projekt több tényező miatt el lett törölve :lol: A saját autóját mindenki szebbnek látja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Szabot! Gyári 35e, UGY 15e darabja... minusz kedvezmény... de lehet ez borítás nélküli.... te tudod mire írtam ezt! :) Tamás! Az Opel, AZ OPEL! asszem a vauxhall dolgot ezzel le is zárhatjuk. :) Azok úgyis jobbkormányosok. Akkor ha már nagyon egyedit akar valaki, tegyen rá Holden emblémákat! Szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Meg BMW hajtást és fékeket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Tamás! Az Opel, AZ OPEL! asszem a vauxhall dolgot ezzel le is zárhatjuk. :) Azok úgyis jobbkormányosok. Akkor ha már nagyon egyedit akar valaki, tegyen rá Holden emblémákat! Szerintem. :lol: akkor a Holden se Opel :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Szabot! Gyári 35e, UGY 15e darabja... minusz kedvezmény... de lehet ez borítás nélküli.... te tudod mire írtam ezt! :) Borítás nem is kell, mert az ugye nekem színe van fújva. Ez ugye Csergős ár? Ha utalok lóvét, akkor meg tudod venni nekem? Ha megvan, akkor meg lemennék érte. Akkor meg talán a BC-vel is tudnánk játszani. :lol: Mielőtt a többiek félreértenék, elektromos, fűthető tükrökről van szó a Drágámnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Tomi! Holnap akkor jelzek! :) Tamás! Látom tanulsz! :) erre akartam kilikadni! Opel forever... :lol: Sanyi! Neked megbocsájtva, mert a cél érdekében teszed! De kívülről Manta marad, és Opel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Tamás! Az Opel, AZ OPEL! asszem a vauxhall dolgot ezzel le is zárhatjuk. :) Azok úgyis jobbkormányosok. Akkor ha már nagyon egyedit akar valaki, tegyen rá Holden emblémákat! Szerintem. :lol: Vagy ilyet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Vagy ilyet: http://img.tar.hu/softi/img/11560277.jpg :lol: :) :) na ez a kirááály! :) Jóccakát... mentem aludni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 na akkor némi képadag következik :lol: OPC rács+xenonos lámpák Vauxhall rács+xenonos lámpák Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Hát nem is tudom? Csirkehálós nincs?:-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Hát nem is tudom? Csirkehálós nincs?:-))) neeeeem,nem gagyizunk :) vagy OPC vagy semmi :lol: :) legalábbis nekem az tetszik,de mint mondtam szombaton,30e forint :) a gyári xenonos fényszórók is nagyon szépek,igen ritkák,no meg szintén nem ingyen adják őket de csak neked csak most,jelnélküli rács Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Én inkább egy ilyenre költeném a felesleges pénzem a helyedben: http://delparts.hu/index.php?choice=reszlet&id=246 Én most valami takaróizén töröm a fejem amit a kutya alá tudnék tenni, a csomagtartóban. Egy csomagtértálca is jó volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 nem fogod elhinni,ugyanilyen van az Astrámban :) (igaz nekem bőr a felsőrésze) mondjuk elfelejtettem mutatni :lol: csomagtértálcát meg lehet venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 http://kep.tar.hu/softi/50037116#2 Ez a tuningmanus is tetszik, aki fokozatosan fejleszti a zafi (traviqt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Egy csomagtértálca is jó volna. www.csomagtertalca.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 http://www.csomagtertalca.com/index.php?ma...-hu&rovatid=305 és még akció is van. Már csak a fuvart kell megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 árban sem rossz! a gyári azt hiszem duplája körül van...nem mindegy :) és szerintem postán küldik ki :lol: annak meg párszáz forint lehet a költsége na kidőltem én is,jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 A múlkor kellemesen csalódtam. Gumiszőnyeget akartam venni: http://delparts.hu/index.php?choice=reszlet&id=456 Megkérdeztem a csőszt nyíregyen 8k. Bemegyek a sajóba (miskolc) 6,3k Igaz telefonon letagadták hogy van, a polcon meg ott lógott 3. Egyből meg is vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts