Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Jó étvágyat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Én is a pisztáciát keresem először. Bár idén asszem jó ha 3x fagyiztam... A svéd nőkkel csak vigyázz, nehogy lenyomjon szkanderban meg borotválkozásban! :lol: És igen, nagyon hiányoztál a taliról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 estét! ilyen bolond egy időjárást,mint a mai... de sebaj,régen esett :) mindenki kipihente a tegnapi fáradalmakat? nekem szombat éjszaka (ill mire lefeküdtünk,már vasárnap volt javában) borzasztóan fájtak a térdeim és a lábaim :) de már jól vagyok,részemről mehetünk megint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Te maradj csendben... nekem 4.30-kor ébresztő volt, és veszettkutyavacak napom volt... kedden jön az anyag, de még a rendszer sincs kész, és a tisztítása se tud emiatt haladni... nem sr.r a helyzet, csak kaka. :lol: de a fiaim, és a kaja anyuéknál feldobott... csak a holnapi napot éljük túl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 4.30? az kellemetlen lehetett... ezek után én ki sem merem mondani mikor keltem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 10.30? :lol: hmm... én épp akkor kaptam 2. gutaütést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 10.30? :lol: hmm... én épp akkor kaptam 2. gutaütést... öööööö mondjuk úgy,hogy lehet 1 gutaütésnél jártál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 öööööö mondjuk úgy,hogy lehet 1 gutaütésnél jártál :lol: 7.30? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 7.30? 9.35 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük! Meddig maradtatok? A főutcás képek még aznap készültek? Az, hog a vezetőség hawaira ment mit jelent? Be se lehet lépni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 szégyelld magad.... addig aludni! :) :lol: :) ... Az, hog a vezetőség hawaira ment mit jelent? Be se lehet lépni? Ettől még be lehet lépni! :) Ezt elintézzük, ha kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 szégyelld magad.... addig aludni! :D :) :) hácccc ez így esett :) arra keltem,hogy Nyuszi már ablakot pucol :lol: Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük! Meddig maradtatok? A főutcás képek még aznap készültek? igen,volt egy "kis" séta :D meg vacsi,de hát az is megért egy misét :D azért ti is tovább maradtatok,mint ahogy előirányoztátok :) ami egyébként helyes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Egy bánatom van. A kék Ascona mellett nagyon jól mutatott volna egy ®okker Manta. Már hiányzik a fogadott tesóm, de nagyon (és persze ti is). Az enyém is jól mutatott mellette :-)) öööööö ez most célzás volt? :lol: :) :) És akkor még én vagyok, aki messzemenő következtetéseket von le :-DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 [ azért ti is tovább maradtatok,mint ahogy előirányoztátok :lol: ami egyébként helyes! :)] A feket golyszli nem akart bemenni!:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 A feket golyszli nem akart bemenni!:-( nem egyedi probléma volt,elárulom :) egyébként,ahogy a képeket elnézem,nem is úgy nézek ki,mint aki akkor biliárdozik 3 éves kora óta először :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 ez a túlbonyolítást is sokszor hallom :lol: :) Mer te szoktad rám mondani :-pppp Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Mer te szoktad rám mondani :-pppp miiiicsodaaaaaa :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 De ma miből van a hupikék törpikék??? Hát hupiból, törpiből, meg kékből, és miből van songoku? ---------------------dragonból Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Hát hupiból, törpiből, meg kékből, és miből van songoku? ---------------------dragonból és a babaolaj? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Táncolni nem akarok, azért a svédeknél pár Ingét magamra vennék. :lol: Meg Kingát is nem? :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Ha tudnátok, hogy én 11:45-kor keltem... Igaz, 4-kor feküdtem le aludni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Ha tudnátok, hogy én 11:45-kor keltem... Igaz, 4-kor feküdtem le aludni. :) akkor te még most fogsz ebédelni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Én fél négykor feküdtem, és nyolckor már néztem a Shobut. Mondjuk, én eleve 5-6 órákat alszom általában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Én fél négykor feküdtem, és nyolckor már néztem a Shobut. Mondjuk, én eleve 5-6 órákat alszom általában. Te sanyo állítólag az enyém is hidrotőkés az egyik henger, de csak ki kell tisztítani. Roli hallgatta meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Te sanyo állítólag az enyém is hidrotőkés az egyik henger, de csak ki kell tisztítani. Roli hallgatta meg. nekem anno hidrotőke-adalék is nagyon sokat segített,amit a motorolajhoz kell önteni :lol: bár nyilván jobb,ha kitisztítod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts