Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

bbborrrzasssztóóóóóóóóóóóóóó jó volt a tali :unsure:

bővebben inkább az élménybeszámolóban írok :blink:

hiányoztál a csapatból Sanyi! ;)

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Akkor jó. Én csak egy dolognál szoktam emlegetni a túlbonyolítást, de most nem kezdek újra bele. Már ezerszer leírtam. De az biztos, hogy az egyszerű, lényegretörő dolgokat szeretem. Ezért nem fagyizom pl már annyit. Régen volt vanillia, csoki, puncs és pisztácia. egyszerű volt a választás. Ma meg már... Ha választásnál valamire nem elég az igen/nem válasz, akkor már bajban vagyok.

Ráadásul ma már nem is látok sehol pisztácia fagyit...

Nomeg akkor még a csokifagyi csokiból volt, a vanilliafagyi vanilliából. De ma miből van a hupikék törpikék???

Elküldve
Mi a fene. Tokaj a fagyijáról is híres? :lol:

meghiszem azt!

ajánlom figyelmedbe,tényleg nagyon jóó. sajna tényleg kevés helyen lehet kapni már...

Elküldve

fagyiiiiiii!!!!!!!!!!!

Gyíí!!!!

Sanyi! Nagyon hiányoztál tegnap! no meg nekünk egy kis srácmentesség, de még az sem jött össze teljesen.

Sajnálom, hogy mi csak elő-utó bulisok voltunk... azt hiszem a főműsorról kimaradtunk. De 25.-ére jobban rákészülünk! :lol:

Elküldve

Ne mondogassátok már annyit, hogy hiányoztam! Még a végén elérzékenyülök! :lol: Ott volt helyettem Roli, a farosok erejét, hatalmas önbizalmát és nem utolsósorban sziporkázó humorát most ő szolgáltatta. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.