adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 bbborrrzasssztóóóóóóóóóóóóóó jó volt a tali :unsure: bővebben inkább az élménybeszámolóban írok :blink: hiányoztál a csapatból Sanyi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 A legközelebbi (eddig tervezett tali) Dec 25. (vagy környéke). Arra már csak el tudsz szabadulni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2006 Srácok nagyon jól éreztem magam. Már nagyon várom a karácsonyi bulit, amin esetleg elmehetnénk táncolni is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 és aki nem tud? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2006 és aki nem tud? :lol: :) szerintem pár sör után abba is belejössz :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 szerintem pár sör után abba is belejössz :) :lol: öööööö ez most célzás volt? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2006 öööööö ez most célzás volt? :) :) :) akinek nem inge ne vegye magára :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 akinek nem inge ne vegye magára :lol: :) tehát igen,az volt :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 szerintem pár sör után abba is belejössz :) :lol: Tamás biztos, de én tuti nem. Most tanulok újra járni. De a pár sör az fix! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 öööö ne bíztasd ennyire Nyuszit,mert még tényleg táncra akar majd engem perdíteni,és tényleg nem tudok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Ő bánja meg. Nem a saját lábad tapsod! :) Utánna már kétszer is meggondolja. :) Az örök nyugalomért nem ér meg neked pár percet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 ez nem ilyen egyszerű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Minden egyszerű. Csak emberi hülyeség, hogy mindent túlbonyolítunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 ez a túlbonyolítást is sokszor hallom :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Tőlem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Akkor jó. Én csak egy dolognál szoktam emlegetni a túlbonyolítást, de most nem kezdek újra bele. Már ezerszer leírtam. De az biztos, hogy az egyszerű, lényegretörő dolgokat szeretem. Ezért nem fagyizom pl már annyit. Régen volt vanillia, csoki, puncs és pisztácia. egyszerű volt a választás. Ma meg már... Ha választásnál valamire nem elég az igen/nem válasz, akkor már bajban vagyok. Ráadásul ma már nem is látok sehol pisztácia fagyit... Nomeg akkor még a csokifagyi csokiból volt, a vanilliafagyi vanilliából. De ma miből van a hupikék törpikék??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 pedig szoktak árulni.igaz nem egész nyáron van kínálatban :lol: csavaros fagyi,az már valami :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Na ja. Azt imádtam. De olyat se látni már. Pedig minállunk régen minden cukrázdában volt egy olyan gép. Sőt, még a strandon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 tokajban lehet kapni.ki is szoktuk találni,hogy most olyat ennénk.beülünk az autóba,aztán nyomás. iiiisteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Mi a fene. Tokaj a fagyijáról is híres? :) akinek nem inge ne vegye magára :lol: :) Táncolni nem akarok, azért a svédeknél pár Ingét magamra vennék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Mi a fene. Tokaj a fagyijáról is híres? :lol: meghiszem azt! ajánlom figyelmedbe,tényleg nagyon jóó. sajna tényleg kevés helyen lehet kapni már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 fagyiiiiiii!!!!!!!!!!! Gyíí!!!! Sanyi! Nagyon hiányoztál tegnap! no meg nekünk egy kis srácmentesség, de még az sem jött össze teljesen. Sajnálom, hogy mi csak elő-utó bulisok voltunk... azt hiszem a főműsorról kimaradtunk. De 25.-ére jobban rákészülünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Ne mondogassátok már annyit, hogy hiányoztam! Még a végén elérzékenyülök! :lol: Ott volt helyettem Roli, a farosok erejét, hatalmas önbizalmát és nem utolsósorban sziporkázó humorát most ő szolgáltatta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Sanyi! Akkor is! :) És akkor is, és akkor is! :lol: most elhúzunk vasárnapi ebédre anyumékhoz, majd jövök! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts