Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Na igen! No meg az pálya... az ótópálya... az otootootópálya... :unsure: mert ugye az is elvileg összeköt már minket. :blink:

Lassan össze.

De egy debreceni leugrás nem veszek matricát. Most már a főút is tűrhető.

Elküldve
Lassan össze.

mi az hogy tűrhető :unsure: lehet ám lépegetni gyorsan :blink:

Elküldve
Valaki megpróbálná I_S-éket elérni? a szombat miatt... én nekem eddig 1x sem sikerült.... vagyis kicsöngött, végig, de nem jött 1xse válasz... hátha tudnak jönni... csocsóhoz nélkülözhetetlenek! :unsure:

Hátyigen, ha nem bólingozni meyünk

Nálunk kiszámíthatatlan hogy mikor mennyi munka van.

De lassan kezd épülni a józsai tacskó és az közelebb van talira (legalábbis nekem).

Józsai vagy? Fater is ott lakik hugiékkal. Meg oda járok szerelőhöz, meg mittomén.

Lassan össze.

Úgytom, elkerülőn nem kell matrica, Kóósa harcol érte, hogy ne csak dec.31.-ig legyen így, ingyen lehessene elkerülni debrecent

Elküldve

estét!

végre itthon vagyok :unsure:

kicsit hosszúra és idegesre sikerült ez a mai nap... holnap remélem ki tudom pihenni magam,vettem is ki szabadságot :blink:

nemsokkáááraaaaa szombatttttttttttttttt ;) ;) :P

Elküldve

Nem de Miskolchoz közelebb van.

Remélem ingyenes mert a múlt héten mentem rajta.

Annyi leágazás van rajta, örültem hogy nem térte le (szoboszlóra mentem)

Elküldve

jó reggelt :blink:

jól látom,hogy a megszokotthoz képest nagyobb a csend?

azt hiszem majdszétnézek a városban,tök kellemesnek nézem az időt :unsure:

Elküldve

ha esetleg szétnéznél a városban, nem hoznál véletlen felénk vagy 50 db pozdorja csavart? úgy 25-30 mm hosszúakat... kifizetném! Annyira nincs kedvem most emiatt felmenni a városba.... :unsure:

Elküldve
ha esetleg szétnéznél a városban, nem hoznál véletlen felénk vagy 50 db pozdorja csavart? úgy 25-30 mm hosszúakat... kifizetném! Annyira nincs kedvem most emiatt felmenni a városba.... :blink:

később megyek a városba.most hangfalat pozícionálok éppen ;)

pozdorja csavar...nekem ez így nem sokat mond :unsure: holnap,talira nem jó? ;)

Elküldve

Sziasztok!

Végre péntek és holnap nem kell menni melózni!

Mint Mackó írta vettem egy PDA (Yakumo DeltaX 5 BT). Még időm sem volt kipróbálni. Mindegy, ma bepótolom.

Most ennyi volt belőlem, kaja, zuhany, pihi következik. Fárasztó volt ez a hét.

Holnap találkozunk! :blink:

...miskolci vagyok...

Tök jó, akkor majd mehetünk "konvojban" a Db-i talikra. :unsure:

Elküldve
na majd meglátom,hogy végzek :unsure:

jéééé mit találtam :blink:

katt

Rólam is van egy ilyen kép. Az a címe, hogy buli után. Csak ott a fehér Wartburg oldala le van festve vörösborral és rántotthússal... Fiatalság, bolondság! ;)

Tök jó, akkor majd mehetünk "konvojban" a Db-i talikra. :P

És nem kell közben rettegned, mert neki van féke! ;) Igaz nem is rettegtél... Hiába, amiről nem tudunk, az nem fáj. ;)

Elküldve
vettem egy PDA (Yakumo DeltaX 5 BT). Még időm sem volt kipróbálni.

A számok jól hangzanak.

SirfstarIII, 512 ROM!

Nekem egy hp hx4700-as van BT-s GPS-sel+iGo Nagyon állat!

Elküldve

De jó nektek,ma taliztok én meg dolgozok! :unsure:

Mackosajt+Adorjant sajnos nem tudtam a héten bemenni az alkatrészekért,de majd pótolom.Előtte feltétlenül szólok.

Elküldve

Sziasztok!

A tegnapi tali már nagyon hiányzott. Jó volt veletek újra (az újakkal pedig először) találkozni.

A képeket hamarosan feltöltöm és akkor belinkelem a képtárat. Addig is itt a panoráma kép:

1209_panorama_640.jpg

Felraktam a képeket:

Utó-Mikulásnapi tali

Elküldve

Nagyon jó képek! Remélem, mindenki jól érezte magát. Hiába szaporodunk, sokasodunk, és ez jó! :unsure: Egy bánatom van. A kék Ascona mellett nagyon jól mutatott volna egy ®okker Manta. Már hiányzik a fogadott tesóm, de nagyon (és persze ti is).

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.