adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 hát olyan nagy távolság nincs :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Na igen! No meg az pálya... az ótópálya... az otootootópálya... :unsure: mert ugye az is elvileg összeköt már minket. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Na igen! No meg az pálya... az ótópálya... az otootootópálya... :unsure: mert ugye az is elvileg összeköt már minket. :blink: Lassan össze. De egy debreceni leugrás nem veszek matricát. Most már a főút is tűrhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Lassan össze. De egy debreceni leugrás nem veszek matricát. Most már a főút is tűrhető. na igen. ebben van valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Lassan össze. De egy debreceni leugrás nem veszek matricát. Most már a főút is tűrhető. mi az hogy tűrhető :unsure: lehet ám lépegetni gyorsan :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 azt hiszem,meg fogok őrülni :unsure: hmmmm már ilyen korán tudtam,hogy ez lesz? :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Valaki megpróbálná I_S-éket elérni? a szombat miatt... én nekem eddig 1x sem sikerült.... vagyis kicsöngött, végig, de nem jött 1xse válasz... hátha tudnak jönni... csocsóhoz nélkülözhetetlenek! :unsure: Hátyigen, ha nem bólingozni meyünk Nálunk kiszámíthatatlan hogy mikor mennyi munka van. De lassan kezd épülni a józsai tacskó és az közelebb van talira (legalábbis nekem). Józsai vagy? Fater is ott lakik hugiékkal. Meg oda járok szerelőhöz, meg mittomén. Lassan össze. De egy debreceni leugrás nem veszek matricát. Most már a főút is tűrhető. Úgytom, elkerülőn nem kell matrica, Kóósa harcol érte, hogy ne csak dec.31.-ig legyen így, ingyen lehessene elkerülni debrecent Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 estét! végre itthon vagyok :unsure: kicsit hosszúra és idegesre sikerült ez a mai nap... holnap remélem ki tudom pihenni magam,vettem is ki szabadságot :blink: nemsokkáááraaaaa szombatttttttttttttttt ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Nem de Miskolchoz közelebb van. Remélem ingyenes mert a múlt héten mentem rajta. Annyi leágazás van rajta, örültem hogy nem térte le (szoboszlóra mentem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 jó reggelt :blink: jól látom,hogy a megszokotthoz képest nagyobb a csend? azt hiszem majdszétnézek a városban,tök kellemesnek nézem az időt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 ha esetleg szétnéznél a városban, nem hoznál véletlen felénk vagy 50 db pozdorja csavart? úgy 25-30 mm hosszúakat... kifizetném! Annyira nincs kedvem most emiatt felmenni a városba.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 ha esetleg szétnéznél a városban, nem hoznál véletlen felénk vagy 50 db pozdorja csavart? úgy 25-30 mm hosszúakat... kifizetném! Annyira nincs kedvem most emiatt felmenni a városba.... :blink: később megyek a városba.most hangfalat pozícionálok éppen ;) pozdorja csavar...nekem ez így nem sokat mond :unsure: holnap,talira nem jó? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 holnap már késő... ma ügyes akarok lenni, és szeretnék megszólaltatni valamit. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 na majd meglátom,hogy végzek :unsure: jéééé mit találtam :blink: katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2006 Humoros... akkor srácok viszlát holnap, 15.00, ha jól emlékszem.Ha vmi változna szóljatok, ha azt akarjátok hogy ott legyek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 szerintem tök jó kép... és nem vicces képként raktam be Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Remélem nem változik semmi mert mi sem leszük gép mellett. Előtte ide megyünk: http://geocaching.hu/caches.geo?id=1534 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Sziasztok! Végre péntek és holnap nem kell menni melózni! Mint Mackó írta vettem egy PDA (Yakumo DeltaX 5 BT). Még időm sem volt kipróbálni. Mindegy, ma bepótolom. Most ennyi volt belőlem, kaja, zuhany, pihi következik. Fárasztó volt ez a hét. Holnap találkozunk! :blink: ...miskolci vagyok... Tök jó, akkor majd mehetünk "konvojban" a Db-i talikra. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Sziasztok! Végre péntek és holnap nem kell menni melózni! ######a gyönbimet meg berendelték holnapra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 na majd meglátom,hogy végzek :unsure: jéééé mit találtam :blink: katt Rólam is van egy ilyen kép. Az a címe, hogy buli után. Csak ott a fehér Wartburg oldala le van festve vörösborral és rántotthússal... Fiatalság, bolondság! ;) Tök jó, akkor majd mehetünk "konvojban" a Db-i talikra. :P És nem kell közben rettegned, mert neki van féke! ;) Igaz nem is rettegtél... Hiába, amiről nem tudunk, az nem fáj. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 vettem egy PDA (Yakumo DeltaX 5 BT). Még időm sem volt kipróbálni. A számok jól hangzanak. SirfstarIII, 512 ROM! Nekem egy hp hx4700-as van BT-s GPS-sel+iGo Nagyon állat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 De jó nektek,ma taliztok én meg dolgozok! :unsure: Mackosajt+Adorjant sajnos nem tudtam a héten bemenni az alkatrészekért,de majd pótolom.Előtte feltétlenül szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Corsika! Nem gond, megvárnak az alkatrészek. Kár, hogy dolgozol! jó lett volna picit dumcsizni is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Sziasztok! A tegnapi tali már nagyon hiányzott. Jó volt veletek újra (az újakkal pedig először) találkozni. A képeket hamarosan feltöltöm és akkor belinkelem a képtárat. Addig is itt a panoráma kép: Felraktam a képeket: Utó-Mikulásnapi tali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Nagyon jó képek! Remélem, mindenki jól érezte magát. Hiába szaporodunk, sokasodunk, és ez jó! :unsure: Egy bánatom van. A kék Ascona mellett nagyon jól mutatott volna egy ®okker Manta. Már hiányzik a fogadott tesóm, de nagyon (és persze ti is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts