Endlos Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 estét! Endlos,láthattalak téged a malompark mellett elsuhanni? ma késő délután? :unsure: =-félnyolc között voltam ott odafele 2, vissza 5 személlyel Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Toltam én már kocsit eleget... volt amikor 1 km-t egyedül, volt amikor 4 km-t négyen, és a végén még poénból eljátszottuk a benzinkútra beguruláskor, hogy a többiek futva tolták a kocsit, én meg kormányoztam, mintha végig így tolták volna! ;) Persze a vége az lett, hogy megszólalni se tudtak, úgy kibuktak! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 =-félnyolc között voltam ott odafele 2, vissza 5 személlyel annyit láttam,hogy elöl ült valaki melletted. érdekes színfolt a beszürkült közlekedésben egy piros kadett,ezüstszínű ajtókkal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Innen látszik, hogy a bor nemzeti italunk. A fehérbor is (tokaji szamorodni nyammnyamm) Meglátszik, hogy új vagy. :blink: :-pp Csak mer volt, amikor 3 napig sem telt be egy oldal Tyűbassz a fehérbort most láttam csak meg, ott nem láccik :-))) Én egy benzinkutat kérek Karácsonyra, állandó üzemanayga pótlással ellátva, mert én úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy imádom a kocsimat, és sokat akarok furikázni. :unsure: Apám egyszer kitalálta, hogy megvesz egyet, és fenntartja, az egyik haverja csődbe ment vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Toltam én már kocsit eleget... volt amikor 1 km-t egyedül, volt amikor 4 km-t négyen, és a végén még poénból eljátszottuk a benzinkútra beguruláskor, hogy a többiek futva tolták a kocsit, én meg kormányoztam, mintha végig így tolták volna! ;) Persze a vége az lett, hogy megszólalni se tudtak, úgy kibuktak! :blink: ;) puhányok :P olyan nekünk is volt pár éve,hogy a benzinkútra kanyarodó sávba érkezéskor fogyott ki a benzin...szerencsére épp csak hozzáértünk,és már a kútfejnél állt... viszont ha autótologatás,eszembe jut egy másik sztori...el volt törve a bal lábam,szép nagy gipsz,és hát egy diszkrét szatyorral becsomagolva,mert tél volt,és hogy na mégis ;) aztán egy mellékúton mentünk,full hó az egész,elakadtunk...ugye a család női tagjai nem tolhatják,apa sofőr,én meg toljam.el lehet képzelni,amikor rátámaszkodok az autóhoz,megpróbálok lökni rajta egyet,no de a szatyor és hó közötti kapcsolat nem az igazi és akkorát de akkorát estem... :unsure: de azért kitoltam a hóból a kocsit utána :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 annyit láttam,hogy elöl ült valaki melletted. érdekes színfolt a beszürkült közlekedésben egy piros kadett,ezüstszínű ajtókkal :unsure: Grafitmetál ajtók, csomagtartó, és motorháztető, a másik kadettból származik. Ste hol voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Grafitmetál ajtók, csomagtartó, és motorháztető, a másik kadettból származik. Ste hol voltál? a malompark parkolójában beszélgettem egyik haverommal. és ezek az elemek át lesznek fújva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 a malompark parkolójában beszélgettem egyik haverommal. és ezek az elemek át lesznek fújva? Nekem ez a színösszeállítás nagyon teccik, csak szeretném egybefényezni őket, de marad a szín Mindig harmóniára töreledtem, de az csak 2 színnel érhető el, és lehetőleg egymást erősítő színekkel, mint a szereelmes párok, bnőm bogara is 2 színű lesz, ha végre oda jutok, hogy lefestem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Nekem ez a színösszeállítás nagyon teccik, csak szeretném egybefényezni őket, de marad a szín na ebből nem értek semmit. tarka marad vagy nem,akkor úgy kérdem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2006 Valaki zaklat... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Valaki zaklat... :unsure: telefonon? vagy hogy? egyébként meg nyakát eltöröm :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 na ebből nem értek semmit. tarka marad vagy nem,akkor úgy kérdem :unsure: Ez a színösszeállítás megmarad, csak egybe lesz fényezve, fényezés, mint lakkozás, időjárásálló lakk, az alapfény elveszíti a mattságát, meghát kicsit megsérült már sok helyen az alap festés, amikor fújtam, nem tettem rá lakkot, csak a puszta festék maradt, lusta voltam :-// na medek ki nagycserére, felteszem a hátsó ajtót, mer fater szülinapomra eg központizárrendszert szereltet be holnap reggel 8kor :-DDD Na ezt is megéltük, régen ha megkérdezte, mit szeretnék karácsonyra, az autót meg sem szabadott említenem. Nem értem, más szülők nem kérdezik meg, olyan égő, most ő ajándékozik, és így nem lesz meglepi. NYa csókolom nektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Ez a színösszeállítás megmarad, csak egybe lesz fényezve, fényezés, mint lakkozás, időjárásálló lakk, az alapfény elveszíti a mattságát, meghát kicsit megsérült már sok helyen az alap festés, amikor fújtam, nem tettem rá lakkot, csak a puszta festék maradt, lusta voltam :-// így már értem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Valaki zaklat... :unsure: Segtek énis püfölőzni, amíg adorjant fogja a két lábát, addig én a 2 kezét és neki püfölőzzük a trafóház falának, mint ha szőnyeget porolnánk, jólesz? :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2006 Jó :blink: A L bolthálózat miatt keresnek néha néha telefonon, emrt mindig az én számm van megadva, vagy elütik. És azóta egyfolytában smst jelez a telom, de üzenet nem jön, de percenként csörög. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Jó ;) A L bolthálózat miatt keresnek néha néha telefonon, emrt mindig az én számm van megadva, vagy elütik. És azóta egyfolytában smst jelez a telom, de üzenet nem jön, de percenként csörög. :blink: ööö az hogy lehet? ha smst jelez,de nem jön??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2006 ööö az hogy lehet? ha smst jelez,de nem jön??? :unsure: honnan tudjam, még üres levél sincs, csak jelzi hogy jön, és telíti a memóriát, most meg jött egy hangüzenet, amin semmi nem hallatszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 honnan tudjam, még üres levél sincs, csak jelzi hogy jön, és telíti a memóriát, most meg jött egy hangüzenet, amin semmi nem hallatszik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Valaki megpróbálná I_S-éket elérni? a szombat miatt... én nekem eddig 1x sem sikerült.... vagyis kicsöngött, végig, de nem jött 1xse válasz... hátha tudnak jönni... csocsóhoz nélkülözhetetlenek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 azt hiszem,meg fogok őrülni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Tamás! Mijabaj? ui: a tegnap gyorsan bótolt noti tényleg jó netezni. :unsure: most arról vagyok. ui2: SzaboT! szombaton picit hekkeljünk a talin a BC-den? :blink: ja, és ez most valahogy úgy volt, mint neked a pda. nem tudtam otthagyni. igaz, ez nem új, de a célnak megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 elegem van mindenből.két dolgot leszámítva. hirtelen közölték,hogy jövő héten évzárás,aztán most mindenki kapkod,senki nem tud semmit semmiről... és akkor ez még csak a munkahely... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 hirtelen közölték,hogy jövő héten évzárás,aztán most mindenki kapkod,senki nem tud semmit semmiről... és akkor ez még csak a munkahely... :unsure: Hol lesz még évzárás? De jó hogy nekem ilyenek nincsenek.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Hol lesz még évzárás? De jó hogy nekem ilyenek nincsenek.:-) örülj neki :blink: sok idegességtől megkíméled magad :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Nálunk kiszámíthatatlan hogy mikor mennyi munka van. De lassan kezd épülni a józsai tacskó és az közelebb van talira (legalábbis nekem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts