mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 most mérrrrrrrr :unsure: miért ne! :blink: Nyuszi! nekem tök8! ;) nekem jó a royal is. szerintem ha későbbiekben a létszám korábban körvonalazódik, akkor menjünk bowlingozni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 csak a későbbiek meg a tali időpontja közötti távolság rohamosan csökken :blink: a miért ne meg :unsure: ;) ja és 2000 kommentem van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2006 Csak azért mertem javasolni, mert a pályát foglalni kell, bár lehet csak este van tumultus. De akkor max megyünk máskor, nekem most úgyis fáj a karom. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 ja és 2000 kommentem van :blink: pletykás! ;) Nyuszi! asszem a bowling után combtájéki izomláz is lenne.... múltkor tekéztünk a kollégákkal... na 2 napig mindenki úgy járkált, mint aki besz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 teke az jóóóóó :unsure: aki gyenge....az meg sakkozzon :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 teke az jóóóóó :unsure: aki gyenge....az meg sakkozzon :blink: ;) ;) Akartam is mondani,csak azt hogy barkóbázzon :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 egyik olyan mint a másik :blink: bár a sakk az sokkal jobban kondícióban tartja a testet,mert ott a kezed is mozog :unsure: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 miért kéne inni? hisz egészséges mint a makk! ;) folyton az alkoholizálás.... fujj.. :unsure: :blink: ;) Én a vöröset (bort) szeretem csak az asszony + ne tudja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 na mér??? egy kis borban nincs semmi baj :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 ...borban az igazság... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 én anélkül is igazat mondok :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 ...borban az igazság... :unsure: Jól mondod! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 szépestéket! borozgatunk? borozgatunk? utána meg beszélünk zöldeket! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 ezek a mai fiatalok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 jujj nagypapi! te is itt vagy? :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 kissé nehézkesen (az előbb is felborult a járókeret,közben meg elejtettem a gyógyszerem is... :unsure: ), de itt vagyok édes fiam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 jujj nagypapi! te is itt vagy? :unsure: :blink: Látod Mackó ilyenek ezek a mai öregek, beszólnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Nhát ien se volt még, reggel voltam, és azóta 3 oldalt nyomtatok tele :-)) Ha mégis bowlingozni akartok menni, le kéne foglalni a pályát. Vgy ha maradunk a Royalnál akkor úgy is jó, csak nehogy szombaton derüljön ki bowlingozni akartok. Én majd szombaton készültem bejelenteni, hogy gyönbimmel bólintgatni szeretnénk a camponában, vagy holis :-))) nekem most úgyis fáj a karom. :unsure: De csak az egyik Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 estét! Endlos,láthattalak téged a malompark mellett elsuhanni? ma késő délután? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 szépestéket! borozgatunk? borozgatunk? utána meg beszélünk zöldeket! :unsure: Innen látszik, hogy a bor nemzeti italunk. vörös bor fehérbor, aztán ha megittad, beszélsz zöldségeket Nahát ien se volt még, reggel voltam, és azóta 3 oldalt nyomtatok tele :-)) Meglátszik, hogy új vagy. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2006 Én egy benzinkutat kérek Karácsonyra, állandó üzemanayga pótlással ellátva, mert én úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy imádom a kocsimat, és sokat akarok furikázni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Jó reggelt! Sanyi! Ügyi vagy! Tetszik! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 jóóó reggelt! úgy látom a bortéma fel lett kapva :blink: Nyuszi,nem jó ötlet a benzinkút,mert túl nagy,és nem lehet felvinni a karácsonyfa alá :unsure: ;) :P na meg nem is kell benzin ahhoz,hogy kocsikázz... beülsz,aztán tolunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 a magad nevében beszélj! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 értsd úgy :blink: mert talán megrettentél a feladattól? ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts