nyuszifül Elküldve December5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2006 Nekem teljesen mindegy. :blink: Megkönnyíted a dolgot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 jóóóóó r-r-r-reggelt! eléggé hideg van ;) nekem mindegy hová megyünk,csak együtt legyünk :unsure: csak azért bátorkodtam felvetni mást is,hogy színesítsük a dolgot :blink: de nyilván ahhoz több résztvevő is kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Sziasztok! Nekem is mindegy, hogy hova megyünk, csak együtt legyünk. Ha képesek voltunk Dec. 25-én a hidegben mittomén mennyit ácsorogni az EW előtt és jól éreztük magunkat, akkor szerintem nem kell félni attól, hogy unatkozni fogunk. :unsure: Most GoTo reggeli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2006 most nem viszek sütit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Kár! Pedig kéne! Tényleg! Dec. 25-ről megemlékezünk egy tali keretében? No meg a megalakulásról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 a megalakulásról már volt szó,hogy valamiféle keretek között megemlékezünk. de részletekről még nem :unsure: de én már meg sem merek szólalni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Szerintem szombaton felmérjük az igényeket és feldobjuk a fórumra azoknak, akik nem tudnak eljönni szombaton. Mert ugye itt lesz a Mikulás, aztán Karácsony (=első komolyabb tali), szilveszter, alakuló évforduló. El kell dönteni, hogy mi legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2006 Kár! Pedig kéne! Tényleg! Dec. 25-ről megemlékezünk egy tali keretében? No meg a megalakulásról? Az alakulás vacsora keretében fogjuk megünnepelni egy étteremben, s mivel az januári dátum volt hát januárban. a dec 25 az első tali napja volt. Étterem javaslatokat elfogadok, bár nekem már vannak elképzeléseim. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 nekem mindegy hová megyünk,csak együtt legyünk :unsure: csak azért bátorkodtam felvetni mást is,hogy színesítsük a dolgot :blink: de nyilván ahhoz több résztvevő is kellene Már vagyunk 9-en, Luigival mivan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Ajánlom mindnekinek, de főleg Rolinak : http://asconab.ingyenweb.hu/ baszott szép autó ez így arányos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Ajánlom mindnekinek, de főleg Rolinak : http://asconab.ingyenweb.hu/ baszott szép autó ez így arányos Hát nemtom... Minden lóFäSZ rá van pakolva a kocsira,és olyan alap dologgal szenvedett meg,ami miatt aztán az autót is eladta...aztán vett helyette egy ilyen fostaligát :unsure: Meg azért írt egy pár baromságot is... neki azt mondta a szerelője,hogy meg kell nézni melyik oldalon van az önindító,meg hogy szerelhető ez az "alumínium illesztőprofil" .... Hát vazze :blink: Egyszerű az egész,tudni kell,hogy melyik motorhoz melyik váltót lehet szerelni,olyat meg sem veszek,amelyiket körülményes feltenni... Az én 1.3-asom OHC motor,ahhoz a legegyszerűbb a C20NE motor 5-ös váltóját feltenni,ugyanis egyezik a harang...2,3-as dizel rekord vagy mi,hát ez normális? mér nem vett egy ifát,abból is át lehet tenni a váltót,csak körülményesebb ;) Nekem meg át kell hegeszteni a váltótartó bakot(hosszabb a váltó),és le kell gyártatni egy rövidebb kardánt is,innentől kezdve meg csak össze kell rakni... Ennek ellenére legalább próbálozott,és bárki is ez,utólagos engedelmével a mitsu-s részt már meg sem néztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 :unsure: Roli! Ez tetszett! Hétvégén remélem láthatunk téged itthon! Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Nem semmi! Ilyen kis f@szságért adta el? No, ezért jók a barátok! Van szakértelem, alkatrész és segítség. Egyedül nagy bátorság beleugrani. De hogy a 2.2 moci miatt? Nem fér a fejembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Na legyetek jók! Majd lehet jövök, ha nincs nagy meló odabent! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 .... Nem fér a fejembe... Az a lényeg Sanyim,hogy a 2.2 belefért a mantába! :blink: A fejedbe minek? Abba belevágni elég körülményes lenne egyedül! :unsure: Altatóorvos,műtőasztal,tökömtudja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Az a lényeg Sanyim,hogy a 2.2 belefért a mantába! :blink: A fejedbe minek? Abba belevágni elég körülményes lenne egyedül! :unsure: Altatóorvos,műtőasztal,tökömtudja.... és akkor még szó sem esett a 3.0 mociról ;) az végképp bonyolult lenne,na meg kompresszor se lenne túl ildomos,mert még túl 'levegős' lenne a fejszerkezet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Hát nemtom... Minden lóFäSZ rá van pakolva a kocsira,........................................................................ ................... Ennek ellenére legalább próbálozott,és bárki is ez,utólagos engedelmével a mitsu-s részt már meg sem néztem... őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő Szerintem tisztelnünk kell a kisebb erővel, és tehetséggel próbálkozókat is, mindenképpen többet tett az autójáért, mint én, és biztos jobban is szereli, szal az a tény, hogy te szinte velődben érzed az autó himbáit ne fikázd már le szegényt (jézus hogy beszélek) :-)))) Egyébként csak véletlenül találtam a fickót a neten, nem ismerem. Ja és csak a képeket nézegettem, nem olvastam. Mindenesetre elküldtem neki az emilcímedet, azzal a szöveggel, hogy: ha meg akar ismerni egy igazi "Baszkónás szamurájt" , és behódolni előtte, akkor keressen téged, és kérjen időpontot :-)))) /csak vicceltem :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő Szerintem tisztelnünk kell a kisebb erővel, és tehetséggel próbálkozókat is, mindenképpen többet tett az autójáért, mint én, és biztos jobban is szereli, szal az a tény, hogy te szinte velődben érzed az autó himbáit ne fikázd már le szegényt (jézus hogy beszélek) :-)))) Egyébként csak véletlenül találtam a fickót a neten, nem ismerem. Ja és csak a képeket nézegettem, nem olvastam. Mindenesetre elküldtem neki az emilcímedet, azzal a szöveggel, hogy: ha meg akar ismerni egy igazi "Baszkónás szamurájt" , és behódolni előtte, akkor keressen téged, és kérjen időpontot :-)))) /csak vicceltem :-)) Baszkónás? kuvajó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 virgácsban gazdag szép estét Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 virgácsban gazdag szép estét Inkább mint a mikuláscsomag!:-))) Nekünk felnőtteknek kifejezetten káros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Inkább mint a mikuláscsomag!:-))) Nekünk felnőtteknek kifejezetten káros. Én is mondtam mamának,hogy csokit nem kap,de ha végzett a munkával,viszem a virgácsot :unsure: Érdekes mód jobban is örült neki :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Én is mondtam mamának,hogy csokit nem kap,de ha végzett a munkával,viszem a virgácsot :blink: Érdekes mód jobban is örült neki ;) most nemtom hogy örüljek-e neki,vagy nem ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 ezt neked kell tudnod! ;) :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 virgáccsal csak nem dicsekednék :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Igazad van. Nekem is van 27 éve virgácsom, de nem dicsekszem vele... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts