adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Annyiban azért számít, hogyha elb@szom, akkor könnyebben megállok a naggyal. Viszont amíg nincs fékem, addig tényleg mindegy. :unsure: Node majd az 1., 2., és 5. fokozattal, meg motorfelújítással együtt lesz fékem is. igazamvanigazamvanigazamvan ;) tamásokostamásokostamásokos ;) na és emlékszel Sanyi,mikor mondtam,hogy nem sajnálod ennyire ölni szegény motort "óóó ez csak izééé,úgyse sokáig lesz bent..." :blink: most meg azért fárad már Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Jóvanna! Nyertél egy hangszórót! Jó lesz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 na és emlékszel Sanyi,mikor mondtam,hogy nem sajnálod ennyire ölni szegény motort "óóó ez csak izééé,úgyse sokáig lesz bent..." :unsure: most meg azért fárad már Az már akkor is fáradt volt, amikor még a Rekiben volt (igaz, már abban is fárasztottam kicsit, de már akkor is csattogott). Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Jóvanna! Nyertél egy hangszórót! Jó lesz? :unsure: há még mennyire hogy jó ;) 30 centi átmérőjű ponjó lesz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 azt nem mondtam, hogy működőképeset adok. ;) :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 azt nem mondtam, hogy működőképeset adok. ;) :unsure: :blink: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Ma ismertem meg egy jó kis kocsmai játékot. A neve: Kérdezz, vedelek! A játékszabályt nem írom le, szerintem mindenkinek világos. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 mindig csak a pia..... :blink: majdnem helyes a szó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Kell is egy kis idő. Kezdők vagyunk. :-( mert szerinted közülünk ki a profi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 mert szerinted közülünk ki a profi? :unsure: Nem ismerek közületek senkit:-( A másik topicba írtam, hogy itt válaszolsz (meglepett). (lehet ide illik?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Nem ismerek közületek senkit:-( A másik topicba írtam, hogy itt válaszolsz (meglepett). (lehet ide illik?) nem akarom szétoffolni :unsure: itt beszélgetünk,ott pedig a talikkal kapcsolatos fontos(abb) dolgokat beszéljük meg. de úgy éreztem,tovább már nem célszerű ott folytatni :blink: és volt idő,amikor én sem ismertem senkit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 és volt idő,amikor én sem ismertem senkit :unsure: Én minden évben elgondolkoztam a tagságon. Év vége felé. De tavaly se volt Debreceni, meg zafis sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Én minden évben elgondolkoztam a tagságon. Év vége felé. De tavaly se volt Debreceni, meg zafis sem. idén januárban alakult újra a régió :unsure: de most itt a lehetőség,hogy megismerj minket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 idén januárban alakult újra a régió :unsure: Hogyhogy újra? Volt már régen is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Hogyhogy újra? Volt már régen is? ha jól tudom,talán innen indult az egész MOTE. de lehet hogy tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 öblögetni kell,egy kis házi pálinkával... :blink: Ouzo-s kamillatea befigyel ittott Nem volt nagy kunszt. Egy hétvégén át nem szólaltunk itt meg. Persze ez minket ismerve iszonyat nagy küzdelem volt. :unsure: Esznemértem, én a gyorsulási versenyetekre gondoltam ............................................................... bárcsak nekemis lenne lehetőségem saját kis garázsomban szétszedni az ótót, és ilyen mélyen belepiszkálni hümmhümmmmmmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Softi! Dec. 10-től már igazán aktív klubtag 3 volt minimum. aztán összeszedtük magunkat, és megalakultunk. :unsure: Jut eszembe! Szabot! Tagdíj? hogy állsz vele? én elutaltam. történelem: "MOTE" debreceni indíttatású, de az, hogy megmaradt, jelentősen köszönhető a klub kemény magját alkotó Darknak, Heminek, Senátor-admirálisnak, Mélykéknek, és még nagyon sok embernek, akiknek a neve hirtelen nem ugrik be, így elnézést is kérek tőlük. lecke vége. ui: Softi! azért válaszolt itt Tamás neked, mert igyekszünk arra törekedni, hogy külön válasszuk a különféle gondolatokat, és pl. a teljesen technikai dolgokat az adott topicban beszéljük meg, persze ezeket csak klubtagok olvashatják. Jövőre lesz valami változás, csak az nem olyan egyszerű, ám ennek látható eredménye kb. májusra várható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Vasci nem írod be magad az opel talik chatira? mint 7. személy ne hagyál nekem cserben vajban fürödni Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 ez már csak a levezetés... de holnap oviban jön a Miki bácsi... szal elég gáz... így nem mehet, de ha nem megy, akkor nem lesz Miki? :unsure: Szerdán kollegánál én leszek a Mikulás, már itt van a cumó is hozzá. Menjek oda is. :blink: Jut eszembe! Szabot! Tagdíj? hogy állsz vele? én elutaltam. Kb 2 hete jött egy levél, hogy le fog járni, aznap már utaltam is és levelet is küldtem az utalásról. Mondjuk választ nem kaptam, hogy megérkezett a pénz, de csak nem írtam el a számlaszámot (copy-paste volt az e-mailből). Tényleg, ilyenkor kapuk új klubkártyát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Tomi! Ildivel megbeszélem, lehet jó lenne, bár a baj az, hogy én melózok, de éppen nem rossz ötlet. :unsure: Ja és én nem kaptam se levelet se emailt, hogy mikor jár le... emlékeim szerint. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Tomi! Ildivel megbeszélem, lehet jó lenne, bár a baj az, hogy én melózok, de éppen nem rossz ötlet. :unsure: Ja és én nem kaptam se levelet se emailt, hogy mikor jár le... emlékeim szerint. :blink: Izé, én poénnak gondoltam, mert este kilenc előtt nem érnék oda. De ha akkor is jó... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2006 Én minden évben elgondolkoztam a tagságon. Év vége felé. De tavaly se volt Debreceni, meg zafis sem. Debreceni lehet nem, de környékbeli igen :blink: És tavaly eleje óta már én igen-igen aktív tag voltam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Izé, én poénnak gondoltam, mert este kilenc előtt nem érnék oda. De ha akkor is jó... ;) :blink: Én is csak poénnak szántam. ;) Jó reggelt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2006 Neked is, én otthon hagytam a telefonomat, szal.... :unsure: és fáj a szemem is :blink: és sok a meló is.... de!!!!!!Tegnap vásároltam, és asszem jól érzem magam ;) Jah!Ha gondoljátok tőlem mehetünk a Royalba, mert oda legalább enm kell aszatlt foglalani, mert oylan korán úgyis van hely. Mit szóltok? És majd ha egyszer fix lesz a létszám, akkor mehetünk bowlingozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Nekem teljesen mindegy. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts