Sörös Sanyi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Roli az 1.3 Ascona alatt is olyan híd van, mint nekem az 1.2 alatt? Mert ha igen, szerintem hagyd fenn a 2.0-hoz addig, amíg ki nem nyírod! Nagy buli! :unsure: Ja, nem, ne hagyd fenn... Kár lenne érte, mert speer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Roli az 1.3 Ascona alatt is olyan híd van, mint nekem az 1.2 alatt? Mert ha igen, szerintem hagyd fenn a 2.0-hoz addig, amíg ki nem nyírod! Nagy buli! :unsure: Ja, nem, ne hagyd fenn... Kár lenne érte, mert speer. Marad ám alatta,tudom hogy jó móka a rövid áttétel,viszont olyat fog lépni 0-tól 100-ig hogy iszonyat :blink: Ki lesz merevítve egy kicsit,hogy ne csavarja nagyon,aztán meg a diffi bírja ameddig bírja... ;) Szerinted ha megdöglik nem kap másikat? ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 De Tomi! Az nem nehéz! :blink: Te fiatalabb korodban nem dobáltad a csajokat a strandon a vízbe? Na ez sem külömb,csak itt egy darab vasat dobsz,és nem vízbe,hanem legfeljebb az ócskavas tárolóba ;) óóóó de aljasan fogalmaztál ;) "fiatalabb korodban" ;) ööö dobáltam,de akkoriban inkább örültem,ha kezeim között foghatok egyet :P nemhogy még eldobjam magamtól :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 óóóó de aljasan fogalmaztál :lol: "fiatalabb korodban" :blink: ööö dobáltam,de akkoriban inkább örültem,ha kezeim között foghatok egyet ;) nemhogy még eldobjam magamtól :unsure: Strandon a kiscsaj olyan mint a bumeráng ;) Eldobod,eltalálod vele a vizet,aztán kijön oda hozzád,hogy most dobjad másképp :P Egyébként meg lassan én is vén csont vagyok,ne aggódj,már nekem is van járókeret tartóm az asconában ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Marad ám alatta,tudom hogy jó móka a rövid áttétel,viszont olyat fog lépni 0-tól 100-ig hogy iszonyat :blink: Ki lesz merevítve egy kicsit,hogy ne csavarja nagyon,aztán meg a diffi bírja ameddig bírja... ;) Szerinted ha megdöglik nem kap másikat? ;) :P Az biztos! Nekem még négyesben is nyikkantotta. De nem hiszem, hogy a vége több lett volna 110-nél. Hidd el, az a háromnegyed óra egy életre élmény! Bár neked biztos tovább tart, elvégre "csak" 2.0! ;) (Ej de genya vagyok! :unsure:) Egyébként meg lassan én is vén csont vagyok,ne aggódj,már nekem is van járókeret tartóm az asconában :lol: Akkor én mit mondjak? Én meg már olyan vén vagyok, hogy járni sem tudok. Ma voltam az ortopédián... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Akkor én mit mondjak? Én meg már olyan vén vagyok, hogy járni sem tudok. Ma voltam az ortopédián... őskövület :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Az biztos! Nekem még négyesben is nyikkantotta. De nem hiszem, hogy a vége több lett volna 110-nél. Hidd el, az a háromnegyed óra egy életre élmény! Bár neked biztos tovább tart, elvégre "csak" 2.0! :blink: (Ej de genya vagyok! :unsure:) Meg azt is add hozzá,hogy megy hozzá a váltó is! Az egyes kettes rövidebb,három négy öt hosszú... Több lesz az 3/4 óránál...csak legfeljebb egy óra múlva megszűnik speernek lenni a diffi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 ti állatok :unsure: :blink: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 csak legfeljebb egy óra múlva megszűnik speernek lenni a diffi :unsure: Elfogadható veszteség. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Elfogadható veszteség. :unsure: Sanyi te parázna! :blink: Most olvasom az aláírásod ;) Az én éhes makkom még eddig sosem álmodott disznóról ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 ti állatok :unsure: :blink: ;) ;) :P Nekünk nem csak életünk évei pörögnek! ;) Sanyi te parázna! :lol: Most olvasom az aláírásod :lol: Az én éhes makkom még eddig sosem álmodott disznóról :lol: Hülye! Nem disznóról, hanem disznókat, te malac! :D :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Nekünk nem csak életünk évei pörögnek! :unsure: mert mit gondolsz,én csak ücsörgök a hintaszékben,a kandalló mellett,forró teát szürcsölve,és közben újságot olvasok? :blink: Nekünk nem csak életünk évei pörögnek! ;) Hülye! Nem disznóról, hanem disznókat, te malac! ;) :P ;) ajajjjjjjjjjjjjj :lol: így haladunk,még moderálni is kell majd :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Nekünk nem csak életünk évei pörögnek! :unsure: Hülye! Nem disznóról, hanem disznókat, te malac! :blink: ;) ;) Az biztos hogy nekem a tolókocsim alatt is speer lesz hátul...vagy összkerekes lesz,még nem tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 mert mit gondolsz, én csak ücsörgök a hintaszékben, a kandalló mellett, forró teát szürcsölve, és közben újságot olvasok? :blink: És közben kutyás mamusz van a lábadon. Igen, pontosan így képzellek el! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Az biztos hogy nekem a tolókocsim alatt is speer lesz hátul...vagy összkerekes lesz,még nem tudom és a lóerőt nem főtengelyen,hanem a csuklódon fogják mérni? :unsure: :P És közben kutyás mamusz van a lábadon. Igen, pontosan így képzellek el! ;) :blink: talán majd 50 év múlva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 és a lóerőt nem főtengelyen,hanem a csuklódon fogják mérni? :unsure: ;) Abban már most is van lóerő ;) kérdés az hogy öreg koromra mennyi marad meg belőle? :blink: sebaj,majd csapágyazzák azt is...vagy erről egy jó rész jut eszbe a Dexter laborjából :P ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Ma reggel 5:50-kor megszületett Takács Áron! kerek 4Kg, 59 centi, egészséges, és iszonyat éhes. :unsure: Úgyhogy baba van a bandában! Egyújabb Alba Manta Team csapattag. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Roli! Van a számodra egy jó kis tananyagom! Egy japcsi csóka tanít benne driftelni. Farosnak kötelező! :unsure: Bocsi most láttam ezt meg,biztos utólag pótoltad ki... A driftelős cucc már ki is lett próbálva,a Tokyo Drift eredeti DVD-jén is van egy ilyen ;) A kézifékem az nem fog annyira,és lóerőm közel nincs annyi,de kiegészítettem mindezt azzal,hogy tiszta hó volt az út,és ügyes volt a kormányom ;) 100 métereket mentem keresztbe közúton minimális gázadással,aztán mikor ki akart fordulni,akkor ellenkező irányba kormánnyal padlógázon átfordult a másik oldalra... Győztem kiegyenesíteni mikor jött valami szembe :P Ma reggel 5:50-kor megszületett Takács Áron! kerek 4Kg, 59 centi, egészséges, és iszonyat éhes. :blink: Úgyhogy baba van a bandában! Egyújabb Alba Manta Team csapattag. ;) Gratula a babához az apukájának,üzenem neki! ja,és te meg kezdj el gondolkodni,hogy lehetne a babakocsiba speert meg hátsókerékhajtást varázsolni! Hadd tanuljon a gyerek időben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Abban már most is van lóerő :blink: kérdés az hogy öreg koromra mennyi marad meg belőle? :unsure: sebaj,majd csapágyazzák azt is...vagy erről egy jó rész jut eszbe a Dexter laborjából ;) ;) :P nekem már volt főtengely izéééé csuklótörésem ;) szal nekem már reszeltek a tengelyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 100 métereket mentem keresztbe közúton minimális gázadással,aztán mikor ki akart fordulni,akkor ellenkező irányba kormánnyal padlógázon átfordult a másik oldalra... Győztem kiegyenesíteni mikor jött valami szembe :blink: Én ilyenekbe még nem mászom bele. Még nincs akkora önbizalmam. Csak a körforgalom megy, meg kanyarba be, át másikba (S kanyart csúsztatni), de a nagy sebességű manővereket még egyelőre kihagyom. De annak is eljön az ideje! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Én ilyenekbe még nem mászom bele. Még nincs akkora önbizalmam. Csak a körforgalom megy, meg kanyarba be, át másikba (S kanyart csúsztatni), de a nagy sebességű manővereket még egyelőre kihagyom. De annak is eljön az ideje! :unsure: no meg olyan kis gumival én bele se kezdenék,mert miben reménykedhetnél :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Én ilyenekbe még nem mászom bele. Még nincs akkora önbizalmam. Csak a körforgalom megy, meg kanyarba be, át másikba (S kanyart csúsztatni), de a nagy sebességű manővereket még egyelőre kihagyom. De annak is eljön az ideje! :blink: De hóban tudsz gyakorolni...önbizalom annyi kell csak,hogy elhidd,ha egyszer nem az árok felé áll a kormányod akkor nem fog arra menni az autód...innentől kezdve csak arra kell figyelned,hogy folyamatosan csússzon a segge,ha meg annyira kicsúszik,hogy a kormány az arok felé áll,akkor elkezdhetsz fékezni...Ja és hóban elég a 30-40-es tempó...én se mentem többel,csak mikor már nem élveztem ilyen lassan ;) de akkor viszont majdnem buszmegálló lett :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 no meg olyan kis gumival én bele se kezdenék,mert miben reménykedhetnél :unsure: Hát... drift esetén amúgy sem a gumi szokott számítani.... szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Hát... drift esetén amúgy sem a gumi szokott számítani.... szerintem. úgy értettem,hogy ha netalán besokall,akkor nem mindegy,hogy egy virslikerék van alatta,ami képtelen megtapadni a lendülettől pl,vagy pedig valami széles,lágy keverékű papucs feszül az autó alatt. amivel esetleg néhány (igencsak izgalmas) pillanat után visszaszerezheted az uralmat az autó fölött :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Hát... drift esetén amúgy sem a gumi szokott számítani.... szerintem. Annyiban azért számít, hogyha elb@szom, akkor könnyebben megállok a naggyal. Viszont amíg nincs fékem, addig tényleg mindegy. :unsure: Node majd az 1., 2., és 5. fokozattal, meg motorfelújítással együtt lesz fékem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts