Korzika Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Apám!!Ma egésznap próbáltam feljönni a fórumra,de nem sikerült!Mindenhová engedett menni csak ide nem. :unsure: Most amikor 10 perc van hátra az időmből most már bezzeg ideenged! Adorjant,Tamás!Valszeg szerdán tudok menni Debibe ,ráérsz valamikor?Mert úgy indulok akkor,hogy el tudjak menni felétek a kábelért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 persze ráérek. 15 után,ha lehet :unsure: addig melózok. de ha korábban jössz,akkor megoldom vhogy :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Tamás! Te meg a munka... :unsure: Sanyi! Most komolyan! Hogy áll a project? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 neszójjjábeeeeeeeeeeeeeeeeee :blink: mostanság igen,dolgoooozommmmmmmmm aktívabban,mint korábban. pont :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 csak azért,meg meglepve olvastam,hogy gyengélkedik szegény :unsure: Szerintem nem voltál te annyira meglepve! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Szerintem nem voltál te annyira meglepve! :unsure: :blink: ;) ;) amikor mentél előttem,gondoltam is,hogy nézzeddd márrr,hogy erőlködik az a manta,minnyá megelőzöm,azt megmutatom,hogy kell ezt csinálni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 :blink: ;) ;) amikor mentél előttem,gondoltam is,hogy nézzeddd márrr,hogy erőlködik az a manta,minnyá megelőzöm,azt megmutatom,hogy kell ezt csinálni :P Hú de erősnek érzi valaki a kocsiját!!! :unsure: Na majd a 3. BW-n Kunmadarason megmutathatod! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Hú de erősnek érzi valaki a kocsiját!!! :unsure: Na majd a 3. BW-n Kunmadarason megmutathatod! ;) ;) hááát ennek több akadályozta tényezője van,autó és sofőr oldalról nézve: -a gyári gumi....ööö nem a legjobb -a gazdája nem akarja bántani :blink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Sziasztok! Ma megint jó sokat pihentem... De legalább villanyt szerelhettem. :blink: Mikorra is várható az eső? Holnap még ne essen, mert szeretném felszerelni a Rigó Tomitól vásárolt sárfogókat (amiket Mackó hozott el nekem, köszi!)! Meg a drágámat is ki kellene takarítani, mert most már nagyon szégyellem magam miatta, csak annyit megyek mostanában, hogy semmire sincs időm. :unsure: Most is csak felnéztem és már dőlök is az ágyba, mert elég volt a mai napból. Viszlát, és jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Tomi! Nincs mit! Jó pihenést! Tamás! 1-2 futamba csak nem pusztul bel a Vili! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Tomi! Nincs mit! Jó pihenést! Tamás! 1-2 futamba csak nem pusztul bel a Vili! :blink: az Astra nem is,de ezzel a gumival....nem versenyképes :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Ugyan! Tőlem nem kell féltenie Vilit. Úriember (ez volnék én :unsure:) nem versenyzik ha biztos a győzelemben. :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Sanyi! Tudtam, hogy valami hasonlót fogsz írni! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 mindig tudjuk,hogy mit válaszol,akkor lassan nem is kell kommenteljen :unsure: (Sanyi,azért én nem lennék biztos a helyedben,mert ha emlékszel,én nyertem már ellened :blink: ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Az más volt! A pofám is olyan, mint a motorom. Mindíg magas fordulaton pörög. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 én is hasonlóképp vagyok,de akkoris nyerttemmmmmmmmmmm :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Nana! Csak akkor nyertél! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 igen. de ez volt az eddigi legfontosabb győzelmem. egy orros kerekedett felül egy faroson :blink: ;) egyébként minden faros ennyire elfoglalt mostanság? Roli,meg Tas kifejezetten ritkán jár erre :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Nem tudom, mi lehet velük. Remélem, mindketten jól vannak, és csak azért nincsenek, mert álmokat valósítanak meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 úgy legyen! én viszont lépek egy dolgot elintézni :blink: ,továbbá hátha megkapom a várva-várva várt telefonhívást :unsure: további szép estét nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Jó reggelt! Ismét egy hétfő... Egy dolog vigasztal: holnap fizu! ;) Ja, és nem iccakára kellett jönnöm. :unsure: Én is remélem, hogy Roliék jól vannak, elég rég kukkantottak be hozzánk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2006 jelentem: esik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 nemis ;) amikor elindultunk otthonról és mondtad,vmi esik,akkor én nem tapasztaltam semmit,de ahogy hazakanyarodtam a belépőkártyámért,akkor pár cseppet igen :unsure: azóta semmi. egyébként meg nembaj,ha esik,az én autóm legyen mindig a lehető legtisztább és kész :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 jelentem: esik :unsure: Na megmondtam, vagy megmontam??? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 adhatnál még pár apró infót,ha ennyire tudsz előre mindent :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts