adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Gratula! no és akkor megy minden ahogy kell? bővebben számolj be :unsure: SzaboT kösz a riasztást :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Megy minden ahogy kell! :blink: már ki is mentünk Nyíradonyba, meg utána anyumékhoz is! Mint a villám. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 azért csak óvatosan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 mintha anyámat hallanám! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 jajjjj kisfiam,most mér leplezel le :blink: képeket csináltál? mert akkor megérne egy cikket lehet :unsure: ha már így esett.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 igazából képet csak a megbontott állapotról csináltam... no meg most nem a cikkírás volt a lényeg. ;) Na meg nem ajánlom senkinek sem, hogy csak úgy nekifogjon. :unsure: mint én! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 met volt olyan dolog,amire szerelés közben nem számítottál? a szerszámokon kívűl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 akadt.. az egész szerelésre nem számítottam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 :blink: én nem mertem volna hozzányúlni :unsure: na én indulok haza,jó hétvégét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 pápá! Jó utat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Sziasztok! Előkerültem. :unsure: Ma még éjszakás voltam, mindjárt indulok haza. Kb délig alvás, utána DIY job. :blink: Ha lesz egy kis időm, akkor felnézek a fórumra. Egy biztos, ma nem jutok el Debrecenbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Pihenj jól! KÖszi a szerszámokat, köszi! ;) ui: Tudok törésgaris kulcskészletet, 94 darabosat 36e-es áron.... Nem akarná nekem azt adni valaki karácsonyra? :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2006 A cikkírást nem közben gondolta, és amúgy is lógsz már egy párral, szal a nagy karácsonyi zabapartik közben meg is írhatod akár :P ;) Nincs kedve valakinek vásárolni menni????Egész nap futkorásztam, eredményesen, de még kaját nem vettem... ;) hiába nem vagyok hozzászokva, hogy nincs teli a hűtő :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Sanyi, csak neked ;) http://www.chilloutzone.de/files/06112303.html FUFF ---------------------------------------------------------------------------------------- Kiakadtam Pihenj jól! KÖszi a szerszámokat, köszi! :P ui: Tudok törésgaris kulcskészletet, 94 darabosat 36e-es áron.... Nem akarná nekem azt adni valaki karácsonyra? :unsure: :blink: ;) Énisénis, de crowa legyen, elektromos toldalékokkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Jó Reggelt! Nyuszi! Értettem a célzást! :unsure: Igyekszem összeszedni magam, és írogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Sziasztok! jelentem,mackó dolgozik.láttam az autóját a parkolóban ;) munkában,és jókedvben gazdag hétvégén vagyok túl.nem gondoltam volna,hogy a kettő együtt ilyen jó ;) azért a hétfőt nem várom :blink: autót is mostam.annnyiraaaaa szépppppppppppppp :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Időjárásjelentés: Adorján Tamás ma délután autót mosott, ezért nagy valószínűséggel a holnapi nap folyamán eső várható észak-kelet Magyarországon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 ezt nem akartam írni,mert máskor mindig megteszem. de köszönöm a kiegészítést ;) egyébként nem érdekel,ha elázik,de most annyira deeeee annyiraaaaa széppppppp,hogy nyomok mindjárt rá egy puszit (erre volt már példa az előző autómnál,le is lett fotózva :unsure: ) azt embert onnan ismered meg,ahogy az autójával bánik ;) és vannak dolgok,amin nem spórolok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Sziasztok! jelentem,mackó dolgozik.láttam az autóját a parkolóban :unsure: Jól láttad! :blink: Ám közben vigyázó szemeim rátok irányítom! ;) Tamás, a vectrát nem akarod lemosni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Jól láttad! ;) Ám közben vigyázó szemeim rátok irányítom! ;) Tamás, a vectrát nem akarod lemosni? :P ha tudod, miért kérdezed? :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Laci! Amint hazaértél, borítsd nyakon az autót samponnal, a többit a természet lerendezi. A népi jövendölés biztosra mondja az esőt! "Ha AdorjanT autót mos, leszakad az ég is most!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 jajj Sanyi,ne legyél már ennyire BORÚlátó :unsure: a motorfelújítással hogy állsz? öööö rosszul kérdeztem :blink: nem hogy állsz,hanem hogy haladsz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 A kérdés jó volt. Állok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Időjárásjelentés: Adorján Tamás ma délután autót mosott, ezért nagy valószínűséggel a holnapi nap folyamán eső várható észak-kelet Magyarországon. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 A kérdés jó volt. Állok. csak azért,meg meglepve olvastam,hogy gyengélkedik szegény :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts