adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 nem tudjátok,mi van a széchenyi utcán? tele van il ferros autóval :unsure: lehet most közlik velük,csődöt jelentettek? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 :unsure: ez kedves volt :blink: Mert én magam is kedves vagyok! ;) (Bár, az a pár kivertfogú srác nem épp így emlékszik rám. ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2006 nem tudjátok,mi van a széchenyi utcán? tele van il ferros autóval :unsure: lehet most közlik velük,csődöt jelentettek? :blink: ez már tuti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 ez már tuti? csak poénból kérdeztem :unsure: vagy valami gyűlés,vagy pénzosztás lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2006 pénzosztás lehet? Akkor állj be a sorba, nekem ülőgarnitúra kell! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 nem tudjátok,mi van a széchenyi utcán? tele van il ferros autóval :unsure: lehet most közlik velük,csődöt jelentettek? :blink: A havi szemle mikor van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Akkor állj be a sorba, nekem ülőgarnitúra kell! :unsure: cöcööö :blink: és én mit kapok cserébe? ;) A havi szemle mikor van? nemtom,de a szemle pesten van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2006 A havi szemle mikor van? Én azt sem tudom mik a feltételek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 nemtom,de a szemle pesten van. Minden vidékinek is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2006 cöcööö :unsure: és én mit kapok cserébe? :blink: alhatsz rajta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Minden vidékinek is? igen. elég fura,de ha jól vagyok informálva, a szerződésben is le van írva... alhatsz rajta :unsure: csak ha te is ott alszol :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2006 igen. elég fura,de ha jól vagyok informálva, a szerződésben is le van írva... elolvasnék egy iylen szerződést :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 elolvasnék egy iylen szerződést :unsure: nagy vonalakban annyi,hogy napi 40km-t KELL menni,az autó legyen mindig tiszta,havi 1 szemle pesten. a szerződést indoklás nélkül fel lehet mondani. de neten is fent van azt hiszem. ha gondolok kiragadok belőle pár részletet még Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 elolvasnék egy iylen szerződést :unsure: http://www.ilferro.hu/letolt.html De valami piramisjátéknak tűnik 1-2 fórumba beleolvasva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 http://www.ilferro.hu/letolt.html De valami piramisjátéknak tűnik 1-2 fórumba beleolvasva. hát igen.nem tűnik hosszú távó üzletnek.kevés a hirdető (neten olvasgatva,állítólag azok is csak kamuk... :unsure: ) amíg vannak új belépők,addig tudják fizetni a már bent levőket (mivel vagy a belépési díj,vagy az új autó jutalékából tudják finanszírozni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2006 http://www.ilferro.hu/letolt.html De valami piramisjátéknak tűnik 1-2 fórumba beleolvasva. thx, nem akarok beszállni, csak kiváncsi vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 nem tudjátok,mi van a széchenyi utcán? tele van il ferros autóval :unsure: lehet most közlik velük,csődöt jelentettek? :blink: Én is akartam jelentkezni ilyen reklmra, de sosem vették fel azon a számon, ami az autók oldalán van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 thx, nem akarok beszállni, csak kiváncsi vagyok pedig milyen jó lenne egy fullos,fekete suzuki,piros-fehér matricával felöltöztetve :unsure: :blink: Én is akartam jelentkezni ilyen reklmra, de sosem vették fel azon a számon, ami az autók oldalán van. max 5 v 6 éves lehet,ha saját autót viszel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2006 pedig milyen jó lenne egy fullos,fekete suzuki,piros-fehér matricával felöltöztetve :unsure: :blink: te vagy olyan nagy Suzuki fan Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 te vagy olyan nagy Suzuki fan tudtam hogy felhozod,de nem vagyok az :blink: köszönet érte :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 pedig milyen jó lenne egy fullos,fekete suzuki,piros-fehér matricával felöltöztetve :unsure: :blink: max 5 v 6 éves lehet,ha saját autót viszel. Új autó vásárlásban is besegítenek vhogy, 5-6 évesnél bonyibb a dolog. Vmi hitelizémizé, nemértekhozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2006 Sanyi, csak neked :unsure: http://www.chilloutzone.de/files/06112303.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Nagyon komoly reklám! Köszi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2006 Hívtam SzaboT, nem elérhető, ha vki látja, mondja meg neki, hogy reggel ügyintéztem, azért nem válaszoltam.köszi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Én mindjárt találkozok vele! ;) Ésss Iiigggeeenn! KÉsz vagyok!!!! Végeztem a szereléssel!!! Ügyi vagyok ügyi vagyok ügyi vagyok :unsure: :blink: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts