softi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Én erre gondoltam! http://totalcar.hu/magazin/hifituning/borkormany/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 amúgy nem dolgoznak drágán! Ahogy a kecskemétiektől hallom... ha jól emléxem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 amúgy nem dolgoznak drágán! Ahogy a kecskemétiektől hallom... ha jól emléxem... meganeklub oldalon 14k van. A Halközben a SHOPDIGITAL-t ismeri valaki? Korrekt hely? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 mégegyszer bocs,kikapcsoltam az értesítőt,úgyhogy a jövőben elméletileg velem már nem lesz gondod :unsure: Semmi gond:) Csal amikor kapok napi 60db Mail Delivery System levelet kezdek fáradni és nyomozni:)Mégegyszer köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Semmi gond:) Csal amikor kapok napi 60db Mail Delivery System levelet kezdek fáradni és nyomozni:)Mégegyszer köszi! ööö az mind az enyém volt? :blink: elég sokat szoktam privizni napközben Nyuszival :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 CORSIKA! VAN GYERTYAKÁBELEM!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Köszi :unsure: ,+kaptam a pü-t,és írtam is. +egyszer kösz,a részleteket +beszéljük később! Holnap megyek Pöstre tanulni,hogy okosodjak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Köszi :blink: ,+kaptam a pü-t,és írtam is. +egyszer kösz,a részleteket +beszéljük később! Holnap megyek Pöstre tanulni,hogy okosodjak! soha nem értettem,miért kell mindig minden tanfolyam miatt pestig szaladni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 SöSa : http://www.gportal.hu/picview.php?prt=2220...d=74278&index=7 Jé, a Melindájé az első autó! :unsure: Nagyon szép, kár hogy egy roncs (volt). Egész jól haladnak már a felújítással. Egyébként szerintem sikerült megtalálnod a számomra legcsúnyábbat :blink: Ami nekem a legjobban tetszik, az ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 hááááát inkább a fehér a szebb :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 hááááát inkább a fehér a szebb :unsure: Ja. És ami a lényeg: szélesített, és 3000-es! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 valahogy sejtettem :blink: azért a klasszikus ATC Cup-ot nem vetették el :unsure: bár gondolom a 15 gumi minden induláskor a világvégét érzi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Azért el lehet vele indulni érzéssel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 nem állandó állórajtra gondoltam,de sztem gurulóból egy kövér gázra szerintem nem sok esélye van a tapadásra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 ...akkor már ezeket a megalight és társait javasolnám azonos teljesítmények mellett. ;) Én is ezt javaslom. Nekem bejött. :blink: nekem meg egy logitech pc kormány... a mostani gagyi helyett! :P Öcsémnek az van az XBOX-hoz, méghozzá olyan, ami XBOX, PS2, PC csatival van ellátva. Ma tervezem összehozni a géppel. Most már egész élvezetes lesz 72-es TV-n, házimozival Carbonozni. ;) Tegnap du/este kábeleztem. A 3. TV-hez nem akartam szoba antennát venni, mert elég gagyi a vétele (PC, porszívó zavarja, stb), ezért vettem egy erősítős kültéri antennát. Ezt szereltem fel és osztottam szét a 3 TV között. Mára egy konnektor és egy kapcsoló cseréje, a gép-TV kapcsolat megoldása és egy asztalka fabrikálása a kormányhoz a cél. Mire kész leszek már megint nem lesz kedvem játszani... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November30, 2006 a TV vételt nekem is megoldhatnád, vagy elmondhatnád milyen antennát vegyek, mert egyelőre nem akarok a kábelre előfizetni. Jah, és SzaboT majd szeretnélek megkérni egy újabb feladatra, mert sajnos nekem most az internet hiánya korlátozza a lehetőségeimet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Jó reggelt! Nyuszi! a tv-hez azt lehet meg kéne tudni, hogy mondjuk van-e mondjuk "rálátásod" valamelyik adóra.... illetve a szobaantenna elég-e? nincs-e nagyon leárnyékolva a vétel stb. Mondjuk szerintem ha emlékeim nem csalnak, rálátás tuti van. A többi jó kérdés. Szóljak nagybátyámnak? :unsure: ez az egyik alaptevékenysége :blink: csak ha elkezd szövegelni, nehéz leállítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Vagy esetleg, ha holnap megyek Db-be, akkor már viszem is a cuccokat és megcsinálom. :unsure: A "ha" az nem a menetelre szólt, mert mindenképp mennem kell. Ha jól emlékszem, akkor a szobák be vannak kábelezve, azaz csak az antenna elhelyezését kell megoldani és a rendszerre rákötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 jó reggelt! úgy látom Tomi nem hazudtolod meg magad,bőszen és hatalmas elánnal szerelsz mindent,amit csak lehet :P nekem semmi erőm és kedven nem lenne most hozzá,csak az hogy kilépjek ebből a világból és rácsukjam az ajtót :unsure: :blink: ;) Nyuszinak beltéri erősítős antennája van (by AdorjánT Művek ;) ),és csak a tv2 jön majdnem teljesen jó minőségben,a kereskedelmi csatornák közül... állítólag sima antennacsatlakozás NINCS (fura,mert pl nálunk meg van) régebben láttam a tescoban ilyen kisméretű kültéri antennát,tegnap este elmentem megnézni,de nincs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Tamás! mi a baj? hóvégi hajtás? Tomi! asszem aza ajobb, ha te szerelsz... nagybátyámat én se hívnám szerelni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Tamás! mi a baj? hóvégi hajtás? Tomi! asszem aza ajobb, ha te szerelsz... nagybátyámat én se hívnám szerelni! ;) hát most a hóvégi zárás volt az utolsó csepp a pohárban... miért van az,hogy zárás előtt 3 azaz 3 perccel jut eszükbe,hogy a hónap elején beérkezett tételekkel is jó lenne haladni????? :unsure: csekély 20-30 tételről van szó... és persze SOS meg ASAP meg mindenféle extrasürgős jelzővel :blink: minden egyéb,egyébként sokkal fontosabb feladatot meg kell szakítanunk erre az időre,csak hogy az ő késedelmüket behozzuk... qrvára elegem vannnnnn ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November30, 2006 Ha nekem extra sürgős feladatom van, én nem érek rá fórumozni, sőt néha még másra sem...ezért is bánom a régi melóhelyemet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 ...kilépjek ebből a világból és rácsukjam az ajtót :unsure: :blink: ;) Akkor nem vagyok egyedül! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Ha nekem extra sürgős feladatom van, én nem érek rá fórumozni, sőt néha még másra sem...ezért is bánom a régi melóhelyemet :blink: nem is nagyon fórumoztam... enni se volt időm,pár nápolyit ettem csak egész nap... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Ha nekem extra sürgős feladatom van, én nem érek rá fórumozni, sőt néha még másra sem...ezért is bánom a régi melóhelyemet :unsure: Viszont itt csendes a légtér... Vagy itt is repülnek a dolgok néha? Azért néha elképzeltem, hogy a régi főnököd hogyan kacsintott volna csábítósan? Ezen annak idején jókat kuncogtam magamban. Egy szemmel bonyolult. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts