mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 9.-én pont este vagyunk aktívabbak szerintem. Ettől még lehet, hogy össze tud jönni a csapat korán. Majd kitalálunk valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 141... egy telephely, a kifelé oldalon.... fehér kerítés, és mellette egy utca is van. akerítés kopott... hátul egy épület, és azon van kiírva a nevük írott betűkkel. nem léptem én ki... csak a Pü-ket is nézem, amiket küldesz! :unsure: KösziKöszi, szal jobboldalon Tábla előtt, csak azéért gondoltam, mert a zöld neved eltűnt az alsó sarokból, ahol a bejelentkeztt embákat látyuk 9.-én pont este vagyunk aktívabbak szerintem. Ettől még lehet, hogy össze tud jönni a csapat korán. Majd kitalálunk valamit. Én benne vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 az előbb kellett elintéznem +szabadnapot, mert minden fiunk beteg... 2 kicsi 39 fokról indult, most 37,5-el szunyókálnak... Lacus meg csupa takony... már rengeteget leszívtunk belőle pedig... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Igen classic2. Nem emlékszem milyen ezüst, de nem a legvilágosabb. Az a lényeg, hogy nem kályhaezüst. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Az a lényeg, hogy nem kályhaezüst. :unsure: nicsak... egy faros! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 ...minden fiunk beteg... 2 kicsi 39 fokról indult, most 37,5-el szunyókálnak... Lacus meg csupa takony... már rengeteget leszívtunk belőle pedig... :unsure: :blink: Jobbulást a srácoknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Jobbulást a srácoknak! köszi! :unsure: te hogy vagy? alig vagy erre mostanában.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Elvagyok, élek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Sanyi! Kcsit bővebben... lécci Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 ezek rendesek, de ők csak gépműhely... nem fogják szétszedni is. vámospércsi úton. motorprofi... jó az ár, és a minőség is. Tanusíthatom. Komplett motorgenerál volt anyaggal 106. Sanyi! Kcsit bővebben... lécci Bizony, nagyon el vagy tűnve! Csak nincs valami gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Szép jó estét, sziasztok! Mcckó jobbulást a gyerekeknek és a kocsidnak is! Nyuszi hogy álltok a költözésse? Sajna még nem tudom a 9-ét, hogy letudok-e menni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Szép jó estét, sziasztok! Mcckó jobbulást a gyerekeknek és a kocsidnak is! Nyuszi hogy álltok a költözésse? Sajna még nem tudom a 9-ét, hogy letudok-e menni! Ma kértem szabit arra a 9-ikés hétvégére(elé,meg mögé egy napot),szóval ha kapok akkor el tudok menni,ha nem baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ma kértem szabit arra a 9-ikés hétvégére(elé,meg mögé egy napot),szóval ha kapok akkor el tudok menni,ha nem baj... megjelenésed KÖTELEZŐ :unsure: a kis kombibetyároknak pedig jobbulást!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2006 Gyuri, köszi a kérdésedet, mondhatni beköltöztem :unsure: igaz még sok minden dobozban, és kong a lakás az ürességtől, de legalább már ott vagok, még sok a takarítanivaló, de nem baj, bár igaz a fáradtság mostmár kezd kiütközni rajtam... Roli, édes, naná hogy nem baj, sőőőőőőőőőőőőőt, nagyon hiányzol ám már te is nekünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Roli, édes, naná hogy nem baj, sőőőőőőőőőőőőőt, nagyon hiányzol ám már te is nekünk. Mi több, nekem is hiányzol ám, tesó! De nekem a 9.-e ugrott. Év vége, multiknál nincs szabi... Batta meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Mi több, nekem is hiányzol ám, tesó! De nekem a 9.-e ugrott. Év vége, multiknál nincs szabi... Batta meg... :blink: a farosok különítménye mostanság úgy látszik,nagyon elfoglalt.reggelente nincs mit visszaolvasni az éjszakai életből :unsure: mondhatnám hogy szép napot mindenkinek,de a 2,5 fok,valamint a hatttalllmasss köd miatt azt hiszem értelmetlen lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 mondhatnám hogy szép napot mindenkinek,de a 2,5 fok,valamint a hatttalllmasss köd miatt azt hiszem értelmetlen lenne :unsure: MICSODAAAA??? November végén inkább áldani kellene a 2.5 fokot! Mikor volt ilyen enyhe november? Én nem nagyon emlékszem rá. És neked még ez sem elég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 MICSODAAAA??? November végén inkább áldani kellene a 2.5 fokot! Mikor volt ilyen enyhe november? Én nem nagyon emlékszem rá. És neked még ez sem elég? nekem elég.de nem november végére jellemzőek ezek a nagy ködök. én inkább a hideget prefarálom ;) egyébként azt hiszem pár éve volt ilyen nagyon enyhe október-november,meg is szívtam alaposan egy nap... :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Az a lényeg, hogy nem kályhaezüst. :unsure: Azért remélem egydarabig hőálló. Sajnos most már a csúnyábbik felni van rajta :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Azért remélem egydarabig hőálló. Sajnos most már a csúnyábbik felni van rajta :unsure: de hogyan? ezt te választottad ki,nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 de hogyan? ezt te választottad ki,nem? Arra céloztam hogy a téligumi acélfelnin dísztárcsa nélkül nem a legszebb látvány. A képen a nyári van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Arra céloztam hogy a téligumi acélfelnin dísztárcsa nélkül nem a legszebb látvány. A képen a nyári van. rakni kell rá dísztárcsát :blink: sztem nagyon szép a gyári dísztárcsája, meg amilyen telek vannak mostanság,sztem nyugodtan lehet alufelnivel járni..annyira úgyis igényes az ember,hogy ha saras,sós,akármilyen,lemossa :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Jó reggelt... a lázasok még lázasok... vagyis az előbb húztuk le 37-re őket, meg kaptak lázcsillapító szirupot is... Az este nagynehez sikrült rávenni őket arra is, hogy igyanak teátkakaótvizet vagy egyáltalán bármit... már1x pont velük éltünk át 1 egyhetes kórházi ápolást... na még1x nem adjuk a fiainkat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 rakni kell rá dísztárcsát :blink: sztem nagyon szép a gyári dísztárcsája, meg amilyen telek vannak mostanság,sztem nyugodtan lehet alufelnivel járni..annyira úgyis igényes az ember,hogy ha saras,sós,akármilyen,lemossa :unsure: Szerintem meg az acélfelni dísztárcsa nélkül kúl! ;) Nem sok ember van akinek tetszik, de nekem bejön. Nekem amióta G Astrám van, így járok télen-nyáron (könnyűfémfelnim még nincs). Megvettem és dobtam is le róla a gyári dísztárcsákat rögtön... Nekem azok nem tetszenek. Idáig talán 2 féle dísztárcsát láttam ami tetszik... (Peugeot 307 gyári, meg vmi noname, amit egyszer láttam egy G Astrán) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Ez még valahogy kinézett acéltárcsával mert sok fekete műanyag volt rajta így volt egy kis összhang http://img.tar.hu/softi/img/26152508.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts