Endlos Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 olyan izéé dolog ez a "betegség"... szerintem az ilyen dolgok nem feltétlenül típus-specifikus meghibásodási lehetőségek... hallottam pl 4 éves autót is,hogy átégett a hengerfejtömítés...fiat seicento egész konkrétan... ha sokat megy gyorsan pályán,vagy nagy terhelésnek van kitéve a motor rendszeresen,akkor nem csodálom...sztem nem csak egy ecotec motor "feküdne ki"... 1 év után kiderül mindne autótípusnál, hogy mik a tipushibái, betegségei, a jó szerelők ezeket ismerik, és akként állnak hozzájuk, és szentem 20 év az az idő, amikor már nem érhet meglepetés, mert minden típushiba kijött /EZ NEM KIOKTATÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS Tomy/ SöSa neked kedvezményes biztid van? mondtam már, hogy 1x úgyis lesz egy c20xe corsám! :unsure: Basszu mos lett volna egy C20XE moci majnem ingyér (40ezer asszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 1 év után kiderül mindne autótípusnál, hogy mik a tipushibái, betegségei, a jó szerelők ezeket ismerik, és akként állnak hozzájuk, és szentem 20 év az az idő, amikor már nem érhet meglepetés, mert minden típushiba kijött /EZ NEM KIOKTATÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS Tomy/ nem is vettem annak. :blink: de nekem senki ne próbálja azt mondani,hogy egy tömítés átégés típushiba :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 SöSa neked kedvezményes biztid van? Áááá, dehogy! Naná! Nem is hobi autós, hanem veterán. Ez ám a buli! Semmi negyedéves összeg. Egész évre 12500 Ft. Úgyhogy ezért (is) nem igazán érdekel a fogyasztás. Annyi, hogy az autót szép állapotban kellene őrizni. De majd tavaszól őrzöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Úristen Discoveryn roncstelepen építenek ótót, folyik a nyálam, beszabadulnék egy olyan roncstelepre isteneeeeeeeeeeem :-))) Áááá, dehogy! Naná! Nem is hobi autós, hanem veterán. Ez ám a buli! Semmi negyedéves összeg. Egész évre 12500 Ft. Úgyhogy ezért (is) nem igazán érdekel a fogyasztás. Annyi, hogy az autót szép állapotban kellene őrizni. De majd tavaszól őrzöm... Ez a jó ebben, hogy lehet akár 6000res a mocija, akkoris kisebb a bizti, mint egy 1.4-esnek, vagy 900asnak :-DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 http://kep.tar.hu/autotuning/50133877/15704150#2 http://img.tar.hu/autotuning/size2/15704150.jpg Nektek megjelenik a kép? Mer nekem nem, namind1, akkor kitörlöm innen, vagynemis Ez meg micsinál? : http://kadettklub.hu/kepek/fater/fater03.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 most már megjelenik... nem tom mi vót vele... Amúgy a hf tömítés és átégéséről valahol volt egy eszmecsere itt a fórumon... kb. pont tavaly, ha jól emléxem. no de a fejlemények... elvileg 17 lesz a gépműhely... meg megint vagy 15 a tömítések... és holnapra meg is lesznek ezek... a gépmunka lehet csak péntek délre! Na ezt mondtam nekik, hogy lehetne hamarabb, mert aznap már menni kell a kocsinak! :blink: vagyis szeretném. aztán 3500 ft-ba került a generátorom csapágyainak kicserélése, mert már szépen muzsikáltak. holnap veszek olajat, olajszűrőt, fagyállót, desztvizet... és elvileg vége a felsorolásnak. :unsure: jujj de izgi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 a hengerfej része akkor nem is olyan drága,legalábbis én többre számítottam... hajrá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 jujj de izgi! :unsure: Akkor lesz egy töpörtyűbb fajta bejáratási időd ugye? Pár km :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 ahhoz a tömítésekből ha átcsoportosítom a szelepszárszimmeringeket, mindjárt változik a helyzet, de bevállaltam, hogy én veszem meg őket... reinz lesz az is... meg majdnem minden. és olcsóbban kapom, mint amiennyiért ők tudták volna megvenni nekem. :blink: elvileg... mert ők úgy a szükséges cumókat egy 20-asra mondták.... :unsure: lehet most ügyes voltam? Akkor lesz egy töpörtyűbb fajta bejáratási időd ugye? Pár km :-)) ááá... a hengerfej miatt nem igazán, ha lenne gyűrűzés, akkor talán. de ahhoz nem kell nyúlni... szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 ááá... a hengerfej miatt nem igazán, ha lenne gyűrűzés, akkor talán. de ahhoz nem kell nyúlni... szerintem. HA már szétszedik őtet, akkor mindig kerülhet bele vmi fémszemcse, kosz, ezért gondoltam, én 1-2 napig tutira lájtosra venném a formát. :-)) Gépműhelyben mennyi a munkadíj? Nekem is be kéne néznem, eléggé dízelesen zakatol néha. Meik a legopelesebb gépműhely, meikhez érdemes menni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 HA már szétszedik őtet, akkor mindig kerülhet bele vmi fémszemcse, kosz, ezért gondoltam, én 1-2 napig tutira lájtosra venném a formát. :-)) max egy kicsit megpolírozza a hengerfalat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 ezek rendesek, de ők csak gépműhely... nem fogják szétszedni is. vámospércsi úton. motorprofi... jó az ár, és a minőség is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 ezek rendesek, de ők csak gépműhely... nem fogják szétszedni is. vámospércsi úton. motorprofi... jó az ár, és a minőség is. Jobb, mint a zsidró gépműhely a mikepércsin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 ezek rendesek, de ők csak gépműhely... nem fogják szétszedni is. vámospércsi úton. motorprofi... jó az ár, és a minőség is. így is kerülhet valamennyi szennyeződés bele,hogy nincs rajta a hengerfej :unsure: szívó,kipuffcsatornákat nem políroztattad meg? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 zsigó drága... nagyon tavaly nála 85-95 lett volna az astra hf generál, ezeknél meg 56 volt... és számlával, mindennel... és 2 nap alatt.. zsigónál 1 hét lett volna minimum... szerintem ő most nagyon sokat költött a szalonra... nem volt ő ilyen drága régebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 zsigó drága... nagyon tavaly nála 85-95 lett volna az astra hf generál, ezeknél meg 56 volt... és számlával, mindennel... és 2 nap alatt.. zsigónál 1 hét lett volna minimum... szerintem ő most nagyon sokat költött a szalonra... nem volt ő ilyen drága régebben. És pontosan hol is van ez a vámospércsin? Mindennap ott járok, és nem emléxem rá. Na erre kilép :-/////// Nya cisztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 És pontosan hol is van ez a vámospércsin? Mindennap ott járok, és nem emléxem rá. 141... egy telephely, a kifelé oldalon.... fehér kerítés, és mellette egy utca is van. akerítés kopott... hátul egy épület, és azon van kiírva a nevük írott betűkkel. nem léptem én ki... csak a Pü-ket is nézem, amiket küldesz! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 de türelmetlen valaki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 olyan izéé dolog ez a "betegség"... szerintem az ilyen dolgok nem feltétlenül típus-specifikus meghibásodási lehetőségek... hallottam pl 4 éves autót is,hogy átégett a hengerfejtömítés...fiat seicento egész konkrétan... ha sokat megy gyorsan pályán,vagy nagy terhelésnek van kitéve a motor rendszeresen,akkor nem csodálom...sztem nem csak egy ecotec motor "feküdne ki"... Az előző 1,4-es Gastrámat 4 évesen 72ekm-el vettem, 5 évesen 90ekm-nél hengerfejes lett. Én kiméletesen vezettem , az előző tulaj nem tudom (lízingautó volt de látszólag semmi baja). Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Az előző 1,4-es Gastrámat 4 évesen 72ekm-el vettem, 5 évesen 90ekm-nél hengerfejes lett. Én kiméletesen vezettem , az előző tulaj nem tudom (lízingautó volt de látszólag semmi baja). most nézem,neked is astra classicod van? ugyanolyan színű mint az enyém.talán felszereltségben is hasonló,a színrefújt tükör alapján :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 hmmm... abban lehet nem 90e km volt... :unsure: szerintem... az egy kicsit korai lett volna... de ez csak az én véleményem. Amúgy mizujs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 hmmm... abban lehet nem 90e km volt... :blink: szerintem... az egy kicsit korai lett volna... de ez csak az én véleményem. Amúgy mizujs? A belső tere megkímét volt az biztos, törve nem volt, volt szervízkönyv, még a maxabóban is utánakérdeztem hogy mi volt vele. Semmi komoly. De lehet hogy az előző tulaj kihozta belőle a maximumot. Hisz tudta hogy visszaadják az autót. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 lehet... sajnos. :unsure: mondjuk most már én se merek semmit se mondani a vectránkról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Igen classic2. Nem emlékszem milyen ezüst, de nem a legvilágosabb. Felszereltség a helyszínen megtekinthető. 9.-ével csak annyi a gond hogy este 6-ra otthon kéne lennem. Nem tudom mi az időbeosztásotok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 lehet... sajnos. :blink: mondjuk most már én se merek semmit se mondani a vectránkról. kisebb motorokat könnyebb túlhajszolni ;) a tiedről nem tudok nyilatkozni...pedig valóban nagyon szépnek látszott.igaz az is,csak a lemezek alatt fordul elő ez-az ;) Igen classic2. Nem emlékszem milyen ezüst, de nem a legvilágosabb. Felszereltség a helyszínen megtekinthető. 9.-ével csak annyi a gond hogy este 6-ra otthon kéne lennem. Nem tudom mi az időbeosztásotok? villám ezüst :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts