szabot Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Egy pillanatra kellet gyorsítanom, hogy elkerüljek valamit! :unsure: :blink: ;) vagyis, hogy kikerüljenek... mert ahogy az jött... majdnem annak számított. ;) Mi volt az? Egy mozgó trafipax? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Egy pillanatra kellet gyorsítanom, hogy elkerüljek valamit! :unsure: :blink: ;) vagyis, hogy kikerüljenek... mert ahogy az jött... majdnem annak számított. ;) egy pillanatra?? hűűűűű ilyen ótó kell nekem is,hogy pillanat alatt 150en legyen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 ööö ezt most nem értem A 150-re írtad a Németországos poént, nem? Erre írtam, hogy Mo-n is lehet 150-el menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 A 150-re írtad a Németországos poént, nem? Erre írtam, hogy Mo-n is lehet 150-el menni. a ritka levegőt nem értettem,hogy jön a képbe,de mostmár kezdek megvilágosodni :unsure: én mindig 90el megyek... ...aztán tolok egy harmadikat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Tamás! Ilyenótó kell neked is? :unsure: biztos? gondold át még 1x! :blink: És nem trafi volt... de egyszer 20 km-t mindenki 130-al ment... mert a sort egy rendőrséginek hitt octávia vezette... "Tűszerész" felirattal... aztán sikerült megelőzni, amikor csak 120-al ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Tamás! Ilyenótó kell neked is? :unsure: biztos? gondold át még 1x! ;) hááát,mint ahogy a bemutatkozó szövegemben írtam,egy 99es Vectra 2.0 CD 4 ajtóstól egyetlen egy hajszál választott el :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Na de ugyanilyen? szerelgetős? Tomi! Utána kéne érdeklődni, hogy a menet ugyanaz-e minden opelen az olajgombánál, mert ha igen, akkor van gyári megoldás is... UGY alkatrészben 9e... minusz a csergős kedvezmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Na de ugyanilyen? szerelgetős? ezt már nem tudom meg,eladták azóta :unsure: de ilyen állapotú,6-7 éves autót nem sűrűn látok,azt kell mondjam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Én se! :unsure: :blink: igaz ez 9... de az ilyen is ritka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Én se! :blink: ;) igaz ez 9... de az ilyen is ritka! öö milyen értelemben? :unsure: ;) egyébként valóban szép. mondjuk 1.8 caravánt se sokat láttam még :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ritka szerencsétlenül nyúltam bele... kívülről szép, de a lelke... de már rendben lesz teljesen... remélem... mindjárt reggeli, és megyek HF-et lekapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 az egyik legjobb barátom járt hasonlóképpen,mint te... 1-1,5 évre akart autót venni,találtak egy kívűlről nagyon-nagyon patent rönó 19et...sajna nem nézették meg rendesen,és úgy kezdődött,hogy motorgenerál...szerencsére korrekt volt a kereskedés,így azt hiszem a hengerfej részét átvállalták.azóta felmerültek kisebb-nagyobb gondok (a menet közben a szélvédőre nyíló motorháztetőtől a kisebb kontakthibákig...) szóval most ott tart,hogy gyakorlatilag minden pocikáját megcsináltatta,és nem is akarja már eladni :unsure: egyébként ilyen külső-belső állapotú 19-et nem nagyon láttam még.csak sajna van még olyan része,hogy motor,fék,elektronika..... :blink: a reggelihet pedig jó étvágyat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Én se! :unsure: :blink: igaz ez 9... de az ilyen is ritka! Most mondjam, vagy ne mondjam? Á, nem mondom, úgyis mindenki ismeri már a véleményem az új autó/régi autó dologról (nekem a 9 éves is újnak számít) Szurkolok (egyebet nem tehetek) Laci, hogy olcsón és jól kigyere a manőverből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 itt gyakorlatilag az van, hogy a szerencsésebbeknek kibírja a sok km-t a hf tömítés a generálig... mert mondjuk kipusztulnak a lovak idő előtt..., vagy szakad egy szíj, és akkor megbontás, és megint nem lesz gond sokáig... vagy meg se bontják, és akkor ilyen tájban ez lehet.... persze sok a ha... és nem 0 km-től ismerem a kocsit... lehet nem 160 van benne... bár ennek ellent mond a futómű... abban a szerelő szerint annyi lehet. Lehet a múltkor még a gyári tárcsákat cseréltük le... roppant elhanyagolták... szóval vannak bajok, de már kevesebb... AZ a r19, az nem véletlen az a fehér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 de,kzool a CS felhasználóneve. egyébként érdekesek a mai autók.megveszik újonnan,megy,megy,megy,semmi probléma.tkp semmi nem utal a belső amortizációjára.aztán egyszer megérkezik a baj.a rég vasaknál kívűl-belül érződik a használat,és tudni lehetett,hogy most mi baja lesz...és még időben,olcsón meg lehetett javítani. most meg elmész a márkaszervízbe,hogy nézzék meg,és lövésük sincs,még szétvedve se nagyon láttak ilyet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Sanyi! Mondjad! Hallgatok! Amúgy legközelebb asszem már csak újat szabad vegyek... használttal már szívtam eleget... de nem adom fel! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 de,kzool a CS felhasználóneve. egyébként érdekesek a mai autók.megveszik újonnan,megy,megy,megy,semmi probléma.tkp semmi nem utal a belső amortizációjára.aztán egyszer megérkezik a baj.a rég vasaknál kívűl-belül érződik a használat,és tudni lehetett,hogy most mi baja lesz...és még időben,olcsón meg lehetett javítani. most meg elmész a márkaszervízbe,hogy nézzék meg,és lövésük sincs,még szétvedve se nagyon láttak ilyet... :unsure: És nagyon hiányolom az igazán értelmes elméleti, és gyakorlati szempontból is értékes szerelőket, akik nem legyintenek, meg nem küldenek idde-oda, hanem megtesznek mindent az autódért, mintha sajátjuk lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 És nagyon hiányolom az igazán értelmes elméleti, és gyakorlati szempontból is értékes szerelőket, akik nem legyintenek, meg nem küldenek idde-oda, hanem megtesznek mindent az autódért, mintha sajátjuk lenne. nem vagy egyedül szerintem...de az új autók lelkéhez nem nagyon ért senki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 nem vagy egyedül szerintem...de az új autók lelkéhez nem nagyon ért senki... Asszem sokkal szívesebben bevállalják, mint a régieket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Asszem sokkal szívesebben bevállalják, mint a régieket. hááát ez egy jó kérdés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 áááááááá kishíján lezúzták az autómat. széchenyi-kossuth kereszteződés,kissrác úgy gondolta,hogy index nélkül átjön az én sávomba... és pont oda,ahol én gurultam 40-50 körül...satu,kormány jobbraránt (padka,oszlopok,gyalogosok irányába..) komolyan mondom,én már azt láttam,hogy nekemjön.pont megállt.így is azt hittem,a helyszínen megölöm :unsure: :blink: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 áááááááá kishíján lezúzták az autómat. széchenyi-kossuth kereszteződés,kissrác úgy gondolta,hogy index nélkül átjön az én sávomba... és pont oda,ahol én gurultam 40-50 körül...satu,kormány jobbraránt (padka,oszlopok,gyalogosok irányába..) komolyan mondom,én már azt láttam,hogy nekemjön.pont megállt.így is azt hittem,a helyszínen megölöm :unsure: :blink: ;) ;) :P Sziasztok! Najah,rég jártam erre... Tomi azért az autód ugye nem szedett össze gyalogost? És miért nem ölted meg a gyereket? én biztos a helyszínen kentem volna fel a falra... Olvasgattam itt az előzményeket....hát történnek dolgok ;) Maci,már HF-nél tartasz? A héten én is szereltem,szétszedtünk egy olyan motort,amelyiknél egy henger kivételével mindegyikben olaj alatt állt a gyertya...de furamód az autó ment... Valami tali akkor lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Na, vannak fejlemények. Lent van a HF... 2-es hengernél oéyan szépen átégett, hogy az valami csuda. Jól látszik a nyom. Szóval ennyi a bibi... dugók meg se kottyannak, szóval azokat nem bántom. Ha még csapágycserére esetleg benevezek, akkor az plusz 4-8 e... +olaj... vagyis 35-50 között fogok megállni... remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Még egy ilyen negatív hozzáállást! :unsure: Amúgy honnan tudja, hogy a következővel nem kell eljátszani ugyanezeket? Ezen legalább kész van (lesz). Einverstand :-DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 És nem trafi volt... de egyszer 20 km-t mindenki 130-al ment... mert a sort egy rendőrséginek hitt octávia vezette... "Tűszerész" felirattal... aztán sikerült megelőzni, amikor csak 120-al ment Az én voltam a haverommal, de nem tűnt fel senkinek, hogy nem Tűzszerész, hanem Tűszerész volt ránkírva :-// Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts