Sörös Sanyi Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Ne sunyizz! Írj! Lécci! Drift Master! Írj! :unsure: Indul, röfög. Tépek, pörög. Kuplungról lépek, mit nekem fékek! Gumi füstöl, kocsi pördül, Szám széle görbül. Nem leszek rest, Teszek egy kettest, Kanyar jön ismét, dobom a seggét. Még csúszik, tartom, Húzom farom. Előttem út tágas, Dobok egy hármast. Itt a négyes, móka vége, Sok a néző, rendőr nem kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Sanyi! Ne hagyd abba! Én most megyek! Jóccakát! Holnap ügyik legyetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Ti pedig érezzétek jól magatokat holnap este! Üdvözlök mindenkit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Sanyi, tetszik a versike! :unsure: Én is csak üdvözletem tudom küldeni holnap, mivel próbagyártás lesz, amin ott kell lennem. Ezzel én zárnám is a mai hozzászólásaimat. Jó éjt mindenkinek! (balra el) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Üdvözletek át lesznek adva! Nektek meg jó munkát! (még ha ilyen ritkán van... ha jól emléxem Sanyi te is melózol, ugye?) Tomi! BC? Az se tudott haladni a meló miatt igaz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Sziasztok,mi ujság veletek? Régen voltam már fenn,nem nagyon van időm gépezni.Sok a meló,meg aput műtötték és legtöbbet a klinikát járom mikor szabad vagyok.Közben az A Corsát javítgatom,készítem eladásra,festegetem,csinosítom hogy jobb áron el tudjuk nyomni.Sajnos elég rozsdás a festék alatt és mikor csiszolom a pici rozsdafolt tetejét 5 perc mulva már egy tenyérnyi helyen kell lekaparni az egészet.De legalább lekötöm magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Szia! Eladjátok az A Corsát? Kár... de ha mennie kell, hát megértem. :unsure: Elköszönök... majd holnap gyüvök, oszt böszélünk... jók legyetek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Sajnos elég rozsdás a festék alatt és mikor csiszolom a pici rozsdafolt tetejét 5 perc mulva már egy tenyérnyi helyen kell lekaparni az egészet.De legalább lekötöm magam. Csiszolás után magad gitteled fested fényezed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Igen,amennyire szerény szaktudásomból futja. Legroszabb a bal első sárvédő ,utána a vezetőajtó.Ezeket javítgatom mikor ráérek. Ja meg kellene egy gyertyakábel is,mert elszakítottam.Mindenhol csak szettben árulják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Nektek meg jó munkát! (még ha ilyen ritkán van... ha jól emléxem Sanyi te is melózol, ugye?) Igen. Ma is, meg holnap is... :unsure: Ja meg kellene egy gyertyakábel is,mert elszakítottam.Mindenhol csak szettben árulják. Ej, miért laksz olyan messze? Az 1.6-os motoron jó kábelek vannak (más se jó benne), adnám én mind a négyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Minden csütörtökön fenn vagyok Pesten(tanulok) a XIV KER.Tatai uton,nem tudnád feljuttatni oda valahogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Abszolult nem gurulok nagy utakra, augusztus óta nincs zöld kártyám. De postán feladhatom esetleg. Nem lenne drága, nem nehéz... Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Benne vagyok,meg kellene valahonnan tudakolni mennyiért hoznák el és akkor jöhet.Címem pü-ben elküldöm.Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Hétfőn megkérdezem a postán. Aztán jöhet a cím. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 szép jó estét! csak egy rövid helyzetjelentést írnék,aztán rohanok tovább... Nyuszi és én is teljesen romon vagyunk :unsure: de legalább amikor egymásra nézünk,mosolygunk a másik fáradt arcán ;) príma lett a redőny,kicsit alpinista is voltam,kint voltam az ablakban,segítettem a mesternek.hát mit ne mondjak,elég félelmetes volt :blink: holnap kora reggel nálunk ablak-ajtó csere,szóval igen megterhelő ez a hétvége... remélem minnél többen eljutottatok az évzáróra,és jól éreztétek magatokat! várjuk a beszámolókat is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Sziasztok! Sajnos nem jutottam el az évzáróra. Elég sűrű napom volt, de sikerült beleszorítani a BC beszerelését! :unsure: A BC bent van, viszont össze még nincs rakva a kocsi (ahhoz már sötét volt). A beszerelés hamarosan a web-en. :blink: Most megint balra el, mert holnap korán kezdődik a napom, hogy mindent be tudjak fejezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 A beszerelés hamarosan a web-en. :blink: Apám! Ez aztán a reklámduma! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Apám! Ez aztán a reklámduma! :blink: Á, ez az én szavaimmal lesz a saját szívásaimról. Persze a nagy bakikról hallgatni fogok (pl, hogy én a teljes kijelzőt kivágtam, holott négy kábelt nem kellett volna :unsure: ). Az eseményről 52db kép készült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 Sziasztok! Sajnos nem jutottam el az évzáróra. Elég sűrű napom volt, de sikerült beleszorítani a BC beszerelését! :unsure: A BC bent van, viszont össze még nincs rakva a kocsi (ahhoz már sötét volt). A beszerelés hamarosan a web-en. :blink: Most megint balra el, mert holnap korán kezdődik a napom, hogy mindent be tudjak fejezni. Küdd majd el, kirakjuk a magazin részre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Tomi! Gratula! Ügyi vagy! Jelentem a veki beteg... hengerfejtömítés minimum... hazaúton derült fény a bibire... hazáig újabb 5 liter vizet evett meg... :unsure: de nem szipogott... jött 130-al... csak itthon, az alapjárattal adódott némi gond... kicsit amerikai feelingje lett... durrogás nélkül, ám fehér köddel erősen eleresztve... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Ha valakinek volna a közelben Torx kulcskészlete... a nagyobbacskákból... motorszereléshez... az ne habozzon, legyen oly kedves adja nekem kölcsön!!! Reménytelen, hogy egy szerelő is elvállalná a kocsit gyorsan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Ha valakinek volna a közelben Torx kulcskészlete... a nagyobbacskákból... motorszereléshez... az ne habozzon, legyen oly kedves adja nekem kölcsön!!! Reménytelen, hogy egy szerelő is elvállalná a kocsit gyorsan... Van egy fickó józsán, aki nekem csinálgatja az ótót, ilyen melókat gyorsan megcsinál, és nem egetrengető összeget kér érte, otthon dolgozik a garázsában, nagyon alapos, és megbízható, és ált. 2 napon belül ad időpontot. Ha kell a száma megadom, ha rám hivatkozol, akkor bittosabb, hogy gyorsan bevállal. Á, ez az én szavaimmal lesz a saját szívásaimról. Persze a nagy bakikról hallgatni fogok (pl, hogy én a teljes kijelzőt kivágtam, holott négy kábelt nem kellett volna :unsure: ). Az eseményről 52db kép készült. Ezek a szétvagdosások jó oktatókárok, sokban volt nekem is részem anno Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Van egy fickó józsán, aki nekem csinálgatja az ótót, ilyen melókat gyorsan megcsinál, és nem egetrengető összeget kér érte, otthon dolgozik a garázsában, nagyon alapos, és megbízható, és ált. 2 napon belül ad időpontot. Ha kell a száma megadom, ha rám hivatkozol, akkor bittosabb, hogy gyorsan bevállal. jöhet pü-ben... de még gondolkozom, mert elvileg és gyakorlatilag se vagyok ilyen dolgokhoz hülye, csak szerszámom nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 jöhet pü-ben... de még gondolkozom, mert elvileg és gyakorlatilag se vagyok ilyen dolgokhoz hülye, csak szerszámom nincs... Már van! Holnap viszem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Már van! Holnap viszem. :blink: köszi Tomi! Jól fog jönni, bár főként összerakáskor fogom használni. Már csak a 10 HF csavar van hzátra, de azokat nélküle nem merem bántani. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts