adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 na,abba lehet fejezni ;) :P ;) de el kell ütni az időt míg Nyuszi hazajön :unsure: egy vacsi jó is lesz kezdetnek ;) üdv Sanyi! ne csajozz annyit,inkább növeld a kommentjeid számát :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 de el kel ütni az időt míg Nyuszi hazajön :blink: összeköltöztetek vagy mi ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 összeköltöztetek vagy mi ? :unsure: nem ;) de igen sokat garázdálkodok ott,sok még a teendő...szal gyakorlatilag... ;) (bár halkan jegyzem meg,hogy nem nagyon várnak már itthon,mert úgy vannak,nem alszok otthon :blink: ) csak most buliba ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Na nem garázdálkodni kéne! Tessék fini vacsit főzni Nyuszinak! Aztán holnap vigyázz rá amíg a redőnyt szerelik! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Na nem garázdálkodni kéne! Tessék fini vacsit főzni Nyuszinak! Aztán holnap vigyázz rá amíg a redőnyt szerelik! :blink: vacsoráznak ;) cég fizeti (nem pedig tamás báttya :P ) no meg olyan későn nem szokott már enni ;) holnap meg inkább ő fog rám vigyázni,nehogy 1 percig is abbahagyjam a takarítást :unsure: egyébként izgalmas lesz,mert vasárnap meg nálunk lesz ajtó és nyílászáró csere...azt hiszem sokat fogok pihenni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Te még ismered azt a szót, hogy pihenni? :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 hátööööö az utóbbi időben homályos a jelentése számomra :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 nekem a derekam lassan már tudja, mit jelent a hiánya. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 nekem a derekam lassan már tudja, mit jelent a hiánya. ;) hát,pihenni kell,nincs mese. de én is hiába mondom Nyuszinak,hogy néha csak egy kicsit meg kéne állni... :unsure: na de ha nagyjából rendben lesz az egész,csak lecsitul kicsit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Jelen állapot szerint Tamás már csak msn-en nem beszélünk... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Üdv Sanyi! ne csajozz annyit, inkább növeld a kommentjeid számát :unsure: Szeva! Csajozás? Ugyan már! :blink: A haverok pont ma mondták, hogy csináltatni kellene a hátsó ablakomra egy olyan matricát, amin az áll, hogy az Autómnak élek! A komment szám pedig engem nem motivál. Pihenni meg kell... Az utóbbi pár hónapot átpörögtem, most meg alig élek. De ha jobban leszek, akkor pörgök újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Jelen állapot szerint Tamás már csak msn-en nem beszélünk... :unsure: :blink: tehetünk ellene ;) már ha multitask képes vagy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 A fiaimmal beszéld még ezt meg! :unsure: Közben ők is szétszednek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 kommentszám ~ fórumozz többet :blink: akkor csak túlpörögtél? azt hittem valami más van a háttérben ;) A fiaimmal beszéld még ezt meg! ;) Közben ők is szétszednek... részletkérdés :P már csak azt kéne hogy Ildi... is zavarjon a kommunikációban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 kommentszám ~ fórumozz többet :blink: akkor csak túlpörögtél? azt hittem valami más van a háttérben ;) na ezt most nem értem... így is észrevétlen átléptem az 5000-t... és már mindjárt 5100.... Na hallod... azt majd villanyoltás után megbeszélem vele... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 na ezt most nem értem... így is észrevétlen átléptem az 5000-t... és már mindjárt 5100.... Na hallod... azt majd villanyoltás után megbeszélem vele... :blink: hát kommentszám növeléshez írni kell...nem tudom mi nem érthető, Mester ;) villanyoltás után? és ha nem kapcsolja le a villanyt? :unsure: ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 akkor a srácok nem fognak elaludni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 akkor a srácok nem fognak elaludni! :blink: húú de sorba vannak kötve az események :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 következetesek vagyunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 helyes :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 helyes :unsure: még szép, hogy ilyenek vagyunk... nem kell, hogy korán érettek legyenek a srácok! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 még szép, hogy ilyenek vagyunk... nem kell, hogy korán érettek legyenek a srácok! :unsure: épp ezt akartam mondani ;) még a végén logikáznak itt mindenfélével...altatás,lámpakapcsolás ;) Sanyi csak sunyizik? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Sanyi csak sunyizik? :unsure: Igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 mi van veled Sanyi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Igen Ne sunyizz! Írj! Lécci! Drift Master! Írj! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts