adorjant Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 na jó, de 3 db ilyen bigyó van... és mind máshol készül. nem olyan meglepő sztem :unsure: Meg csinálnak Gyrost is... de az hazai termék :blink: ;)
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 No, Laci, igazat adsz nekem sör témában?
mackosajt Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 na Sanyi! Köszi! az első képek még tetszettek... az ucsó nem kellett volna! :unsure: Ja, gyros... Tamás! tegnap gyrosoztál? vagy az tegnapelőtt volt?
adorjant Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 na Sanyi! Köszi! az első képek még tetszettek... az ucsó nem kellett volna! ;) Ja, gyros... Tamás! tegnap gyrosoztál? vagy az tegnapelőtt volt? azt hiszem annál a képnél a "béla bá tüsszent"' című videó borzasztóbb ;) ööööö volt egy párszor mostanában :unsure: utoljára tegnapelőtt. tegnap háztűznézőre voltam hivatalos :blink:
mackosajt Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 ööööö volt egy párszor mostanában ;) utoljára tegnapelőtt. tegnap háztűznézőre voltam hivatalos :P valakinél égett a ház? ;) :unsure: :blink: ;)
adorjant Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 valakinél égett a ház? ;) :unsure: :blink: ;) neeeeeem :P de ragyogni ragyogott ;)
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Elküldve November15, 2006 neeeeeem :unsure: de ragyogni ragyogott :blink: kinél jártál?
adorjant Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 kinél jártál? Szűcs Andrea,István út :unsure:
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Elküldve November15, 2006 Szűcs Andrea,István út :unsure: CSak mert nálam még semmi sem ragyog...sztem max én ragyoghattam, és ez elvakított :blink:
adorjant Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 CSak mert nálam még semmi sem ragyog...sztem max én ragyoghattam, és ez elvakított :blink: nem állítottam az ellenkezőjét :unsure:
Endlos Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 És akkor este is bekukkantottam kicsit :unsure: Egész nap mentem mint mohógyerek hasa az érett szilvától. Énis voltam mohógyerek, de nekem nem ment, hanem életem lexörnyűbb hányós 3órája volt huhh, minden perce bennem van ( 25 éve volt pedig), persze arra más gyümik is rátettek vegyesen
Endlos Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 Én még arra a korszakra is emlékszem,amikor az 1200-esbe 92-es (!) benzint kellett vegyek,mert a 95-ös nem volt olyan jó neki... NAde 915-ös? meg sok másba 92es? ezek mind 4üteműek, namind1, nemvágom :-)) Nézzétek meg az ékszíjat,hogy minden görgő ott van-e a helyén,és nem rojtos-e a szíj! A héten már csináltam egy ilyet,ékszíj vezető és feszítőgörgő csere,ott is úgy kezdődött,hogy világított az ABS lámpa...aztán leesett a szíj is :unsure: se szervó,se vízpumpa,se generátor :blink: jó móka... Itt a lamináltparketta lerakásról volt szó
mackosajt Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 Ilyen ez a gyömölcspiac. :unsure: inkább a számlapodat mutasssad! :blink:
Endlos Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 Nyuszi csak megtettem, elkövettem a nagy bűnt, lecsempéztem a fürdőmet (1 órahossza volt :-DDDDDDDDDDDDDDD, pedig úgy bevoltam szarva tőle, csakhát már soxor segítkeztem többekenk ebben a műveletben, meg el is magyaráztak mindent, és mégis.......... de azért nem bízom el magam
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Elküldve November15, 2006 Nyuszi csak megtettem, elkövettem a nagy bűnt, lecsempéztem a fürdőmet (1 órahossza volt :-DDDDDDDDDDDDDDD, pedig úgy bevoltam szarva tőle, csakhát már soxor segítkeztem többekenk ebben a műveletben, meg el is magyaráztak mindent, és mégis.......... de azért nem bízom el magam ejha, gratulálok ;) Én meg most megmutattam HObinak az érzést, fél óra alatt megjártam a TTL, a lakást, kis utak ki, be, sávlezárás, te jó ég :unsure: de hamar visszaértem melóba, és még élveztem is :blink:
adorjant Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 ejha, gratulálok :P Én meg most megmutattam HObinak az érzést, fél óra alatt megjártam a TTL, a lakást, kis utak ki, be, sávlezárás, te jó ég :unsure: de hamar visszaértem melóba, és még élveztem is ;) remélem amíg hideg volt,nem bántottad :blink: de ennyi kell neki ;) vagy talán kicsit még több is ;)
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Elküldve November15, 2006 remélem amíg hideg volt,nem bántottad :blink: de ennyi kell neki ;) vagy talán kicsit még több is ;) :unsure: sietTEM
adorjant Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 :unsure: sietTEM azt lehet,csak hidegen óvatosabban :blink:
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Elküldve November15, 2006 azt lehet,csak hidegen óvatosabban :unsure: okék,oké, tudom, tudom azért az ujjamat kicsit megviselte ez a padlósúly, de a boltban a srác rendes volt és berakta...a padlót a kocsiba
adorjant Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 okék,oké, tudom, tudom azért az ujjamat kicsit megviselte ez a padlósúly, de a boltban a srác rendes volt és berakta...a padlót a kocsiba mondtam hogy ne cipekedj :unsure: ja és miért kell a mondat végét halványan írni? :blink:
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Elküldve November15, 2006 mondtam hogy ne cipekedj :unsure: ja és miért kell a mondat végét halványan írni? ;) halványan???? :blink: upps a kapkodásba biztos benyomtam valamit ;)
adorjant Elküldve November15, 2006 Elküldve November15, 2006 halványan???? :unsure: upps a kapkodásba biztos benyomtam valamit :blink: úgy nyomtál be valamit,ahogy a boltos srác berakta? ;)
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Elküldve November15, 2006 úgy nyomtál be valamit,ahogy a boltos srác berakta? :blink: Még ugyabbúl ;) :unsure:
Recommended Posts