Tom Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 vajh mi lenne, ha kerozint raknék bele? :-// Kb, az mintha gázolajat tennél bele. :unsure:
Lujdzsi Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 :unsure: Szép napot ! Kész a fehér kilóméteróraszámlap.Házilag a sógorkámmal csináltuk.Még kell némi finomítás és szupr lesz. Maj teszek fel képet. :blink: Majd.
Endlos Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 Kb, az mintha gázolajat tennél bele. :unsure: Érdekes adatok vannak a motorkhoz tartózó üzemagyag táblázatban. nem igazán értem : C20Ne motorhoz S ólomm. 915, 20SER motorhoz Szuper 98, C20XE motorhoz S ólomm. 95 üzemanyag, ez a ROZ minimum sorban van, enyémhez a 16SH-hoz Szuper 98-at ír érdekes Lújdzsi majd élőben, úgy az igazi, na ciasztok, elmentem dolgomra, kell még 8 zsák csemperagasznyó
adorjant Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 Érdekes adatok vannak a motorkhoz tartózó üzemagyag táblázatban. nem igazán értem : C20Ne motorhoz S ólomm. 915, 20SER motorhoz Szuper 98, C20XE motorhoz S ólomm. 95 üzemanyag, ez a ROZ minimum sorban van, enyémhez a 16SH-hoz Szuper 98-at ír érdekes Lújdzsi majd élőben, úgy az igazi, na ciasztok, elmentem dolgomra, kell még 8 zsák csemperagasznyó régi autókba sem volt ritkaság,hogy 98ast ajánlottak bele...pl a gtimbe is.
nyuszifül Elküldve November14, 2006 Szerző Elküldve November14, 2006 nekem is nehezen alszik ki az ABS lámpa azért kérdeztem, sé a dokit azért hagytam meg, mert azt mondta panasz esetén menjek vissza....kihez mentem volna akkor? :blink: mondjuk éppne nem bántam volna ha afizuját az enyém mellé teszi :unsure: Endlos, haveri alapon rakják, és azért rakatom, mert akkor van kit szidni ha nem jó... ;)
mackosajt Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 Nyuszi! Ha kialszik az abs, akkor az jó... az idő lényegtelen. szerintem ez a haveri alappon lerakják, aztán ha meg nem jó, akkor panasz... hát.... te nem vagy olyan. szerintem. :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 Roli,kezdesz olyan lenni,mint Sanyi :blink: csak te szakmailag támadsz meg,mikor én hétköznapi ember módjára gondolkodok. de ígérem mostantól mindent csavart beleveszek az eszmefuttatásomba :unsure: Roli épp olyan, mint Sanyi, csak magasabb! ;)
mackosajt Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 Roli épp olyan, mint Sanyi, csak magasabb! :blink: hát... nem tom, de te lehet jobban bírod a sört! ;) Ahogy a BW-láttam. :unsure:
nyuszifül Elküldve November14, 2006 Szerző Elküldve November14, 2006 Nyuszi! Ha kialszik az abs, akkor az jó... az idő lényegtelen. szerintem ez a haveri alappon lerakják, aztán ha meg nem jó, akkor panasz... hát.... te nem vagy olyan. szerintem. :unsure: Milyne?panasz?dehogynem ha rossz, akkor feleljenek érte, de a barátit azt az árra értettem :blink:
mackosajt Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 Milyne?panasz?dehogynem ha rossz, akkor feleljenek érte, de a barátit azt az árra értettem :unsure: ígye már más... azt hittem a lerakást is barátok végzik.
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 hát... nem tom, de te lehet jobban bírod a sört! :blink: Ahogy a BW-láttam. :unsure: A gondolkodásra gondoltam. De tulajdonképpen ezen a söriváson és a magasságon kívül sokmindenben nem különbözünk.
nyuszifül Elküldve November14, 2006 Szerző Elküldve November14, 2006 ígye már más... azt hittem a lerakást is barátok végzik. mondhatni, a szüleimnek azok :unsure:
Endlos Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 nekem is nehezen alszik ki az ABS lámpa azért kérdeztem, sé a dokit azért hagytam meg, mert azt mondta panasz esetén menjek vissza....kihez mentem volna akkor? :blink: mondjuk éppne nem bántam volna ha afizuját az enyém mellé teszi :unsure: Endlos, haveri alapon rakják, és azért rakatom, mert akkor van kit szidni ha nem jó... ;) A haverokat is lehet szidnoi, és ja jó haverok, akkor kijavítják a hibát, elbaszni nem lehet, amikor meg csinálom, nyilván már láccik, hogy jó lesz-e.
nyuszifül Elküldve November14, 2006 Szerző Elküldve November14, 2006 mindegy is, a lényeg, hogy már hamarosan kész :unsure: lehet hogy a hétvégén már költözök?el sem hiszem, egész gyorsan ment :blink:
Lujdzsi Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 És akkor este is bekukkantottam kicsit :unsure: Egész nap mentem mint mohógyerek hasa az érett szilvától.
mackosajt Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 És akkor este is bekukkantottam kicsit :unsure: Egész nap mentem mint mohógyerek hasa az érett szilvától. ez jó szöveg! :blink: ;) ;)
mackosajt Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 ja... ma láttam a FEJ-et... meg van törve... részvétem a gyereknek a pénztárcáját illetően.
adorjant Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 mindegy is, a lényeg, hogy már hamarosan kész :blink: lehet hogy a hétvégén már költözök?el sem hiszem, egész gyorsan ment ;) mindenki igyekezett elvégezni a munkáját :unsure: de hát mondhatta ezt neked akárki is..
mackosajt Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 Tamás! Ma meg találkoztunk ám! LÁttál? Mert én integettem neked!
Vascona Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 Érdekes adatok vannak a motorkhoz tartózó üzemagyag táblázatban. nem igazán értem : C20Ne motorhoz S ólomm. 915, 20SER motorhoz Szuper 98, C20XE motorhoz S ólomm. 95 üzemanyag, ez a ROZ minimum sorban van, enyémhez a 16SH-hoz Szuper 98-at ír érdekes érdekes? Arra lett bekalibrálva,a C20NE,meg a C20XE az meg annak idején még bőven benne volt abban a korban,amikor még volt ólomtartalmú,és ólommentes benya magyarországon! De nem a németeknél! Ezért is van mindkét motor oktánszámdugóval szerelve(amiről a múltkor írtam) Egy nyamvadt kis dugasz,aminek mindkét oldalán van egy egy csati,és ahogy bedugod,úgy állít utána a computer a benyának... Én még arra a korszakra is emlékszem,amikor az 1200-esbe 92-es (!) benzint kellett vegyek,mert a 95-ös nem volt olyan jó neki... A haverokat is lehet szidnoi, és ja jó haverok, akkor kijavítják a hibát, elbaszni nem lehet, amikor meg csinálom, nyilván már láccik, hogy jó lesz-e. Nézzétek meg az ékszíjat,hogy minden görgő ott van-e a helyén,és nem rojtos-e a szíj! A héten már csináltam egy ilyet,ékszíj vezető és feszítőgörgő csere,ott is úgy kezdődött,hogy világított az ABS lámpa...aztán leesett a szíj is :unsure: se szervó,se vízpumpa,se generátor :blink: jó móka...
adorjant Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 Tamás! Ma meg találkoztunk ám! LÁttál? Mert én integettem neked! velem? :blink: ööö mikor és hol? :unsure:
mackosajt Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 velem? :blink: ööö mikor és hol? :unsure: Miklós utca... dél előtt nemsokkal.
adorjant Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 Miklós utca... dél előtt nemsokkal. kizárt hogy én voltam :unsure:
mackosajt Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 kizárt hogy én voltam :unsure: még a rndsz is stimmelt... elvileg... a KDP tuti jöttél szoboszlói felől a piacutca felé... én meg másik oldalt...
Kiscsávó Elküldve November14, 2006 Elküldve November14, 2006 még a rndsz is stimmelt... elvileg... a KDP tuti jöttél szoboszlói felől a piacutca felé... én meg másik oldalt... Már azt sem tudja, hogy hol jár?
Recommended Posts