Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Jó reggelt!

Endlos, figy: Lacus 4,5 éves, Tomi 3,5 éves, Bencs 2,5 éves. :unsure:

Az életünk apró örömei c. topicban van is róluk kép. :blink:

Az este még meló után nyomtunk Ildivel egy teszkójáratot... most kicsit lassan ment a bevásárlás, költöttünk egy halom pénzt, de szerencsére volt nálunk sok utalvány is... felruházkodtunk... ;)

Nem tudja valaki, hogy a sámsoni út elején lévő elektronyos bót, vagy a hobby elektronika, vagy Bernáth a bem téren nyitva van ma?

Cherokee akció, jó cuccok vannak, nekem is kéne egy gatyó. Milyen elektronyos kütyüt akarsz venni?

Megosztás:

jó reggelt!

csak beköszönök,aztán tűzök is haza.

nagyon-nagyon piszkos az autóm :blink: két hete nem volt lemosva,aztán azóta csak eső....

soha nem volt még ilyen. grrrrrrr :unsure:

jó hétvégét mindenkinek! pihenjetek sokat!

Ajánlom az OMV-t az istván úton, 4fokozatú sterimo, és magad csinálod, naon ######a, ja és nem lesz cseppes az ótó

Megosztás:

hazafelé nézd már meg, hogy a sámsoni elején a jobb oldalon az elektronyos bót nyitva van-e, oszt lécci szólj már rám... számom tudod?

ööö sámsoni elején pontosan hol?

le tudod írni pontosan? :unsure:

számod nincs meg ;) , küld el priviben ;)

Ajánlom az OMV-t az istván úton, 4fokozatú sterimo, és magad csinálod, naon ######a, ja és nem lesz cseppes az ótó

itt lakom vele szembe :blink:

magamnak szeretem mosni. annál nincs jobb ;)

illetve van,egy vicc szerint,de ebbe most nem megyek bele :P

Megosztás:

LED, ellenállat meg lehet még eszembe jut valami. :unsure:

A kérdőjelek kimaradtak, szal jó cuccok vannak? Vmi komoylabb eksön?

illetve van,egy vicc szerint,de ebbe most nem megyek bele :blink:

illetve vanvessző, egy vicc szerintveszső, ... ne mán nem megy, nem értem, reggel van

Megosztás:

ööö sámsoni elején pontosan hol?

le tudod írni pontosan? :unsure:

számod nincs meg ;) , küld el priviben :P

PÜ-ment, a kb. koordinátákkal együtt. :blink:

A kérdőjelek kimaradtak, szal jó cuccok vannak? Vmi komoylabb eksön?

csak az angel eye-ban akarom megcsinálni a karikákat egyformára, mivel múltkor kiment 1-ben a LED, aztán az kicsit elütött színben, aztán Lurdyn kiment egy másik, majd a koccanáskor kiment mégegy...

Nem szeretik ezek a magyar utakat. ;)

Megosztás:

Nekedis jó pihenést otthonról nem szoktál?

ritkán :blink:

most pl felnéztem ;)

hétvégén általában pihenek,vagy a kertes ház teendőivel foglalatoskodunk. és így,gyümölcsszezon után is vannak utómunkák,aztán így nem nagyon van idő és kedv sem.

az már csak hab a tortán,hogy itthon modemes internetünk van (igaz,nem sokáig,jön az ADSL), aztán ezzel nem egy nagy élmény :unsure:

Megosztás:

ritkán :blink:

most pl felnéztem ;)

hétvégén általában pihenek,vagy a kertes ház teendőivel foglalatoskodunk. és így,gyümölcsszezon után is vannak utómunkák,aztán így nem nagyon van idő és kedv sem.

az már csak hab a tortán,hogy itthon modemes internetünk van (igaz,nem sokáig,jön az ADSL), aztán ezzel nem egy nagy élmény :unsure:

Jó helyen lax bazze, és még gyümid is terem, hmmmmmmmmm irigykedek, nagyon szeretnék már én is jól bennelenni a kinti dolgokban, most így télen eléggé hangulatromboló kinnt dolgozni.

Igérd meg, hogy ha leközelebb lesz blicctali itt, akkor hozol nekem kóstolót a saját gyártmányú, lekvárból, iesmiből (csak ha nagyon sok lett, nem ingyen :-))

Megosztás:

Mackó! A LED-ben nincs izzószál, ami mozoghatna, ergo a tönkremenetelnek semmi köze az utakhoz. Inkább több áramot kap vagy valami fesz. ugrás nyírja ki. Nagyobb ellenállás vagy zener dióda kell oda! Amikor viszem a csatikat, akkor megnézem, de pls ne kérdezd, hogy mikor lesz! :unsure:

Megosztás:

Ser? Kedvelem, nevemben benne leled, de nem vetem meg e szeszt sem. Szeretem. Lenyelem, testem beleremeg, belem belemeleged, kedvem emelkedett lesz, nevetek. Erre lett teremtve e rengeteg nemes leveles.

:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Most sz*rok be hirtelen, hol van ijenkor anti, izé adorjanti

Megosztás:

Mackó! A LED-ben nincs izzószál, ami mozoghatna, ergo a tönkremenetelnek semmi köze az utakhoz. Inkább több áramot kap vagy valami fesz. ugrás nyírja ki. Nagyobb ellenállás vagy zener dióda kell oda! Amikor viszem a csatikat, akkor megnézem, de pls ne kérdezd, hogy mikor lesz! :unsure:

Tomi!

Mesélhetnél ezekről... mert hétfőn ha sikerül lerendeznem a dolgot az autószövnél, akkor lehet mennék beszerzni a szükséges dolgokat... na és akár véghez is vinni...

én nagyobb ellenállásra gondolnék... a zender az mire jóóó?

Megosztás:

közben keresgéltem...

fehér ill. jégkék ledek általában 2,5-4 volt-on mennek.

nekünk van 2-2 db sorba kötve 270 ohmon... abszurd.

350-re lehet ki kell cserélni az ellenállatokat, és újakra a ledeket(hogy a szín egyforma legyen).

itt nézelődtem...

meg rákerestem pár LED adataira a góglin.

a jelek szerint rosszul számoltak valamit ferdeszemű barátaink, amikor a lámpicskát alkották.

Megosztás:

Még azt nem hallottam ,hogy az lenne a "legjobb Opel motor",mindenesetre a 8 szelepes 115 lovas motor sokkal tovább bírja,mint a 150 lovas kihegyezett 16 szelepes vagy akár a 204 lovas turbó.Pontosan azért mert egy egyszerűbb kevesebb hibalehetőséget rejtő konstrukció mint a 16v és a turbóról nem is beszélve.A 4X4-es Vectrák és Calik meghajtásával is sok gond volt,nem volt annyira jó konstrukció,nyilván ezért nem is gyártottak sokat és sokáig belőlük.

Nincs valakinek véletlenül egy régi ,felesleges,kallódó üléshuzat garnitúrája?Apámnak kellene a kertbe járó A Corsába.Újról hallani sem akar :blink: ,mert mint mondja úgyis koszos lesz,akkor meg minek.Már megőrít vele. :unsure:

Megosztás:

Tudjátok, miért mondják, hogy a C20NE motor a legjobb az oplemocik közül? elvileg a C20XE erősebb, ez volt a GSikben, ja és tudtok-e vmit A 4X4ES MEGHAJTÁSOKRÓL, HOGY MIÉRT IKTATTÁK KI A VecTRÁSOK, CALIBRÁSOK KORÁBBAN qrva kapcslokk

Azokban az autókban az osztómű egy rakás kaka.Gyenge,és nem bírja a folyamatos terhelést...Van benne egy apró kis pöcök,amely egyszerűen elkopik az igénybevételtől,és onnantól kezdve két kereket el is felejthetsz...Én is gondoltam anno AWD-re,de egyrészt el sem férne sehová,másrészt,nagy hekkelés lenne az Audi osztóművét befarigcsálni...És az drága is,viszont messzemenően a legjobb...

Adalékanyagok.

Nem használom őket,ergo nem is nagyon ismerem egyiket sem...talán ha valaki szóbahozza akkor az jut eszembe,hogy egy újabb módszer amivel pénzt lehet kicsalni laikusabb autótualjdonosoktól...

A dízelbe a cetánszánövelő az egy ismert dolog,állítólag télen jó is.

A tesco viccosztályáról nem tudok felsorolni semmi említésre méltót,talán egyet,amely már közel 15 éve van a piacon,ez pedig a metabond. Anno a ladába öntöttük (6000 forint volt 4dl),és a versenyzés ellenére sem főtt meg soha a motor,soha nem volt vele baj...Abban talán hiszek,a többiben nem.

Ha esetleg valamely jóakaród tanácsolta,hogy orvosold az olajfogyást adalékanyagokkal,hát csináld,ha sok pénzed van,de jobb szeretném ha azt a pénzt elsöröznénk együtt egyszer :unsure:

Nem a legerősebb motor a C20NE,de a C20XE sem,viszont a 8 szelepes az strapabíróbb,kevesebb gond van vele,és sokkal több pofont kibír...a C20XE erősebb,pörgősebb,magasabb fordulaton él,de több a nyűg vele,betegsége a nagyon idegesítő hidrotőke kattogás,(hátránya is hogy 16 van belőle)...

Ilyenem volt a kadett GSI-ben,ezt ismerem,a másikról eddig több jót hallottam,ha tud valaki egyet váltóstól,azt szóljon is,mert vevő vagyok rá(csak omegából legyen)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.