adorjant Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 jó reggelt! csak beköszönök,aztán tűzök is haza. nagyon-nagyon piszkos az autóm :blink: két hete nem volt lemosva,aztán azóta csak eső.... soha nem volt még ilyen. grrrrrrr :unsure: jó hétvégét mindenkinek! pihenjetek sokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Jó reggelt! Endlos, figy: Lacus 4,5 éves, Tomi 3,5 éves, Bencs 2,5 éves. :unsure: Az életünk apró örömei c. topicban van is róluk kép. :blink: Az este még meló után nyomtunk Ildivel egy teszkójáratot... most kicsit lassan ment a bevásárlás, költöttünk egy halom pénzt, de szerencsére volt nálunk sok utalvány is... felruházkodtunk... ;) Nem tudja valaki, hogy a sámsoni út elején lévő elektronyos bót, vagy a hobby elektronika, vagy Bernáth a bem téren nyitva van ma? Cherokee akció, jó cuccok vannak, nekem is kéne egy gatyó. Milyen elektronyos kütyüt akarsz venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 hazafelé nézd már meg, hogy a sámsoni elején a jobb oldalon az elektronyos bót nyitva van-e, oszt lécci szólj már rám... számom tudod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 jó hétvégét mindenkinek! pihenjetek sokat! Kösz, de ma is megyek éjszakára dolgozni... Szar lesz, de csak túlélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 jó reggelt! csak beköszönök,aztán tűzök is haza. nagyon-nagyon piszkos az autóm :blink: két hete nem volt lemosva,aztán azóta csak eső.... soha nem volt még ilyen. grrrrrrr :unsure: jó hétvégét mindenkinek! pihenjetek sokat! Ajánlom az OMV-t az istván úton, 4fokozatú sterimo, és magad csinálod, naon ######a, ja és nem lesz cseppes az ótó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Cherokee akció, jó cuccok vannak, nekem is kéne egy gatyó. Milyen elektronyos kütyüt akarsz venni? LED, ellenállat meg lehet még eszembe jut valami. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 hazafelé nézd már meg, hogy a sámsoni elején a jobb oldalon az elektronyos bót nyitva van-e, oszt lécci szólj már rám... számom tudod? ööö sámsoni elején pontosan hol? le tudod írni pontosan? :unsure: számod nincs meg ;) , küld el priviben ;) Ajánlom az OMV-t az istván úton, 4fokozatú sterimo, és magad csinálod, naon ######a, ja és nem lesz cseppes az ótó itt lakom vele szembe :blink: magamnak szeretem mosni. annál nincs jobb ;) illetve van,egy vicc szerint,de ebbe most nem megyek bele :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 LED, ellenállat meg lehet még eszembe jut valami. :unsure: A kérdőjelek kimaradtak, szal jó cuccok vannak? Vmi komoylabb eksön? illetve van,egy vicc szerint,de ebbe most nem megyek bele :blink: illetve vanvessző, egy vicc szerintveszső, ... ne mán nem megy, nem értem, reggel van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 ööö sámsoni elején pontosan hol? le tudod írni pontosan? :unsure: számod nincs meg ;) , küld el priviben :P PÜ-ment, a kb. koordinátákkal együtt. :blink: A kérdőjelek kimaradtak, szal jó cuccok vannak? Vmi komoylabb eksön? csak az angel eye-ban akarom megcsinálni a karikákat egyformára, mivel múltkor kiment 1-ben a LED, aztán az kicsit elütött színben, aztán Lurdyn kiment egy másik, majd a koccanáskor kiment mégegy... Nem szeretik ezek a magyar utakat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 PÜ-ment, a kb. koordinátákkal együtt. :blink: aham,akkor jól tippeltem,hol van ;) csak kicsit még meg vagyok borulva :unsure: na most megyek tényleg,szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Tamás, előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Nekedis jó pihenést otthonról nem szoktál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Nekedis jó pihenést otthonról nem szoktál? ritkán :blink: most pl felnéztem ;) hétvégén általában pihenek,vagy a kertes ház teendőivel foglalatoskodunk. és így,gyümölcsszezon után is vannak utómunkák,aztán így nem nagyon van idő és kedv sem. az már csak hab a tortán,hogy itthon modemes internetünk van (igaz,nem sokáig,jön az ADSL), aztán ezzel nem egy nagy élmény :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 ritkán :blink: most pl felnéztem ;) hétvégén általában pihenek,vagy a kertes ház teendőivel foglalatoskodunk. és így,gyümölcsszezon után is vannak utómunkák,aztán így nem nagyon van idő és kedv sem. az már csak hab a tortán,hogy itthon modemes internetünk van (igaz,nem sokáig,jön az ADSL), aztán ezzel nem egy nagy élmény :unsure: Jó helyen lax bazze, és még gyümid is terem, hmmmmmmmmm irigykedek, nagyon szeretnék már én is jól bennelenni a kinti dolgokban, most így télen eléggé hangulatromboló kinnt dolgozni. Igérd meg, hogy ha leközelebb lesz blicctali itt, akkor hozol nekem kóstolót a saját gyártmányú, lekvárból, iesmiből (csak ha nagyon sok lett, nem ingyen :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Persze, lekvár! ;) Szerintem az ilyesmin nagyobb a hangsúly. :unsure: Bár, ezt is, azt is főzik, ráadásul gyümölcsből, úgyhogy rossz nem lehet. Bár a gyümölcs igazi haszna a szeszben van. :blink: (persze nem anyagilag) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Persze, lekvár! ;) Szerintem az ilyesmin nagyobb a hangsúly. :unsure: Bár, ezt is, azt is főzik, ráadásul gyümölcsből, úgyhogy rossz nem lehet. Bár a gyümölcs igazi haszna a szeszben van. :blink: (persze nem anyagilag) Én inkább sörös vok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Ser? Kedvelem, nevemben benne leled, de nem vetem meg e szeszt sem. Szeretem. Lenyelem, testem beleremeg, belem belemeleged, kedvem emelkedett lesz, nevetek. Erre lett teremtve e rengeteg nemes leveles. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Mackó! A LED-ben nincs izzószál, ami mozoghatna, ergo a tönkremenetelnek semmi köze az utakhoz. Inkább több áramot kap vagy valami fesz. ugrás nyírja ki. Nagyobb ellenállás vagy zener dióda kell oda! Amikor viszem a csatikat, akkor megnézem, de pls ne kérdezd, hogy mikor lesz! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Ser? Kedvelem, nevemben benne leled, de nem vetem meg e szeszt sem. Szeretem. Lenyelem, testem beleremeg, belem belemeleged, kedvem emelkedett lesz, nevetek. Erre lett teremtve e rengeteg nemes leveles. :-DDDDDDDDDDDDDDDD Most sz*rok be hirtelen, hol van ijenkor anti, izé adorjanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Mackó! A LED-ben nincs izzószál, ami mozoghatna, ergo a tönkremenetelnek semmi köze az utakhoz. Inkább több áramot kap vagy valami fesz. ugrás nyírja ki. Nagyobb ellenállás vagy zener dióda kell oda! Amikor viszem a csatikat, akkor megnézem, de pls ne kérdezd, hogy mikor lesz! :unsure: Tomi! Mesélhetnél ezekről... mert hétfőn ha sikerül lerendeznem a dolgot az autószövnél, akkor lehet mennék beszerzni a szükséges dolgokat... na és akár véghez is vinni... én nagyobb ellenállásra gondolnék... a zender az mire jóóó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 közben keresgéltem... fehér ill. jégkék ledek általában 2,5-4 volt-on mennek. nekünk van 2-2 db sorba kötve 270 ohmon... abszurd. 350-re lehet ki kell cserélni az ellenállatokat, és újakra a ledeket(hogy a szín egyforma legyen). itt nézelődtem... meg rákerestem pár LED adataira a góglin. a jelek szerint rosszul számoltak valamit ferdeszemű barátaink, amikor a lámpicskát alkották. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Tudjátok, miért mondják, hogy a C20NE motor a legjobb az oplemocik közül? elvileg a C20XE erősebb, ez volt a GSikben, ja és tudtok-e vmit A 4X4ES MEGHAJTÁSOKRÓL, HOGY MIÉRT IKTATTÁK KI A VecTRÁSOK, CALIBRÁSOK KORÁBBAN qrva kapcslokk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Még azt nem hallottam ,hogy az lenne a "legjobb Opel motor",mindenesetre a 8 szelepes 115 lovas motor sokkal tovább bírja,mint a 150 lovas kihegyezett 16 szelepes vagy akár a 204 lovas turbó.Pontosan azért mert egy egyszerűbb kevesebb hibalehetőséget rejtő konstrukció mint a 16v és a turbóról nem is beszélve.A 4X4-es Vectrák és Calik meghajtásával is sok gond volt,nem volt annyira jó konstrukció,nyilván ezért nem is gyártottak sokat és sokáig belőlük. Nincs valakinek véletlenül egy régi ,felesleges,kallódó üléshuzat garnitúrája?Apámnak kellene a kertbe járó A Corsába.Újról hallani sem akar :blink: ,mert mint mondja úgyis koszos lesz,akkor meg minek.Már megőrít vele. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Tudjátok, miért mondják, hogy a C20NE motor a legjobb az oplemocik közül? elvileg a C20XE erősebb, ez volt a GSikben, ja és tudtok-e vmit A 4X4ES MEGHAJTÁSOKRÓL, HOGY MIÉRT IKTATTÁK KI A VecTRÁSOK, CALIBRÁSOK KORÁBBAN qrva kapcslokk Azokban az autókban az osztómű egy rakás kaka.Gyenge,és nem bírja a folyamatos terhelést...Van benne egy apró kis pöcök,amely egyszerűen elkopik az igénybevételtől,és onnantól kezdve két kereket el is felejthetsz...Én is gondoltam anno AWD-re,de egyrészt el sem férne sehová,másrészt,nagy hekkelés lenne az Audi osztóművét befarigcsálni...És az drága is,viszont messzemenően a legjobb... Adalékanyagok. Nem használom őket,ergo nem is nagyon ismerem egyiket sem...talán ha valaki szóbahozza akkor az jut eszembe,hogy egy újabb módszer amivel pénzt lehet kicsalni laikusabb autótualjdonosoktól... A dízelbe a cetánszánövelő az egy ismert dolog,állítólag télen jó is. A tesco viccosztályáról nem tudok felsorolni semmi említésre méltót,talán egyet,amely már közel 15 éve van a piacon,ez pedig a metabond. Anno a ladába öntöttük (6000 forint volt 4dl),és a versenyzés ellenére sem főtt meg soha a motor,soha nem volt vele baj...Abban talán hiszek,a többiben nem. Ha esetleg valamely jóakaród tanácsolta,hogy orvosold az olajfogyást adalékanyagokkal,hát csináld,ha sok pénzed van,de jobb szeretném ha azt a pénzt elsöröznénk együtt egyszer :unsure: Nem a legerősebb motor a C20NE,de a C20XE sem,viszont a 8 szelepes az strapabíróbb,kevesebb gond van vele,és sokkal több pofont kibír...a C20XE erősebb,pörgősebb,magasabb fordulaton él,de több a nyűg vele,betegsége a nagyon idegesítő hidrotőke kattogás,(hátránya is hogy 16 van belőle)... Ilyenem volt a kadett GSI-ben,ezt ismerem,a másikról eddig több jót hallottam,ha tud valaki egyet váltóstól,azt szóljon is,mert vevő vagyok rá(csak omegából legyen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Nincs valakinek véletlenül egy régi ,felesleges,kallódó üléshuzat garnitúrája?Apámnak kellene a kertbe járó A Corsába.Újról hallani sem akar :blink: ,mert mint mondja úgyis koszos lesz,akkor meg minek.Már megőrít vele. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts