adorjant Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 te aztán tucc válaszolni :-)), szall akko rmit is fotóztál, csak mertt ha hobyt, akkor elküldhetnéd nekem, vagy ide kitehetnéd, kíváncsi vagyok :-pp az állítólagos elkövetőt. de lehet nem is autó tette... :unsure: :blink: hobiról meg Nyuszi nevére kattintva láthatsz képet ;) na de rendes leszek,és mutatok ;) katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 az állítólagos elkövetőt. de lehet nem is autó tette... :unsure: :blink: hobiról meg Nyuszi nevére kattintva láthatsz képet ;) na de rendes leszek,és mutatok ;) katt Gondolod, hogy azon már rajta lesz a karc? .ffffffffffffffffffffff Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Gondolod, hogy azon már rajta lesz a karc? .ffffffffffffffffffffff most nem értem mit mondasz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 most nem értem mit mondasz Mer most itt a karcolás volt a téma, te meg erre hogy na lefotóztad, és meg aszittem, a karcot, vagy a sérülést a másikon, félreértettük egymást http://www.vg-styling.com/?pg=23〈=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Mer most itt a karcolás volt a téma, te meg erre hogy na lefotóztad, és meg aszittem, a karcot, vagy a sérülést a másikon, félreértettük egymást http://www.vg-styling.com/?pg=23〈=1 ja,és azt hittem Hobiról akarsz mindenáron egy képet látni. de mondtam már korábban,hogy a karcos állapotról nincs még kép :unsure: vááá mi lett ebből a kadettből :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 vááá mi lett ebből a kadettből :unsure: Amolyan mustang utánzat Amolyan mustang utánzat Imádom a kreativitást ilyen formában is, ehhez a formához jobban illettek a mustang pofajegyei, hát tessék :-DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Amolyan mustang utánzat már csak egy big block hiányzik bele :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Sziasztok! Lehet, hogy harasoan lesz egy új tagotok. Miskolc környékén lakik egy volt kolleganőm, aki most vett C Corsát, nagyon érdeklik az autók és jó fej! Debrecenbe jár suliba. Megígérte, hogy nemsokára regel, érdekli a kulbozás. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Sziasztok! Lehet, hogy harasoan lesz egy új tagotok. Miskolc környékén lakik egy volt kolleganőm, aki most vett C Corsát, nagyon érdeklik az autók és jó fej! Debrecenbe jár suliba. Megígérte, hogy nemsokára regel, érdekli a kulbozás. :unsure: Végre lesz mégegy női tagunk, nemtommérnem reggelnek többen, hisz CSAJOK IMÁDJÁK AZ OPELEKEET Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Végre lesz mégegy női tagunk, nemtommérnem reggelnek többen, hisz CSAJOK IMÁDJÁK AZ OPELEKEET sejtettem hogy hasonló válaszod lesz :blink: kedvesed mit szól ehhez? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 sejtettem hogy hasonló válaszod lesz :blink: kedvesed mit szól ehhez? :unsure: Engem az érdekel, te mit szólsz ehhez :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Engem az érdekel, te mit szólsz ehhez :-)) mihez mit szólok? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 mihez mit szólok? ;) de nagy az egyetértés, vagy nemértés! :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 de nagy az egyetértés, vagy nemértés! :blink: :unsure: Beszarok ez a Tamás direkt szivat engem, vagy csak iylen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Beszarok ez a Tamás direkt szivat engem, vagy csak iylen? fiatalság... bolondság! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Látom, kell ide még egy női hang... zsuzsának hívák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 fiatalság... bolondság! :unsure: De végülis a választ leterelte :-)) ügyesfiatal Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Beszarok ez a Tamás direkt szivat engem, vagy csak iylen? dehogy szívatlak :unsure: miből gondolod ezt? :blink: csak nem értem,mire céloztál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 dehogy szívatlak :unsure: miből gondolod ezt? :blink: csak nem értem,mire céloztál Kérdezted, hogy kedvesem mit szól hozzá, én meg mondtam, hogy engem az érdekel, te mit szólsz, mi ezen érthetetlen? :-DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Látom, kell ide még egy női hang... zsuzsának hívák. gyerünk te Zsuzsika te, gyerünk a mozibabe, tudok egy olyan mozit, hogy az valami csuda... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Kérdeztem, hogy kedvesem mit szól hozzá, én meg mondtam, hogy engem az érdekel, te mit szólsz, mi ezen érthetetlen? :-DDD mihez szóljak? :blink: az új tagjelölthez? természetesen örülök,ha bővül a létszám,de az én szívemet innen csak egy valaki dobogtatja meg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 mihez szóljak? :blink: az új tagjelölthez? természetesen örülök,ha bővül a létszám,de az én szívemet innen csak egy valaki dobogtatja meg :unsure: De nehéz belőled választ kicsikarni :-)) Bár nem volt őszinte, és ösztönös, sokat gondolkoztál, mit válaszolj :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 De nehéz belőled választ kicsikarni :-)) számomra nem volt egyértelmű,mire kérdezel,na :unsure: és a lehető legőszintébb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 számomra nem volt egyértelmű,mire kérdezel,na :unsure: és a lehető legőszintébb volt. Számomra sem, ezért kérdeztem vissza :-ppp A te ótódnak van neve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Számomra sem, ezért kérdeztem vissza :-ppp na,akkor meg ne kötözködj ;) A te ótódnak van neve? persze hogy van :blink: Vilinek hívják,a színe után (villám ezüst) és ugyanolyan gyors is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts