mackosajt Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 iszonyat ami a városban van... emberek,emberek, kocsik, emberek... ááá naná, hogy semmit se sikerült elintéznem, mert se egy szabad parkoló, se semmi... az ATM-eknél km-es sorok... mivan? világvége, hogy mindenki most akar pénzt felvenni?
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 ne is ragozd! :blink: Utálom a telet! (Sanyi ezt ne olvasd el) :unsure: KÉSŐ! ;)
mackosajt Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 KÉSŐ! :unsure: Lebuktam... a francba! :blink:
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 De remélem nem ez megy egész nyárig! :blink: Amúgy új projekt a láthatáron. Lehet, hogy a Mantát hagyom egy jódarabig 2.2-nek (azért a többi okosságot megcsináljuk rajta), és veszek egy Volgát. Régóta szeretem, és ma egész nap azon filóztam, hogy miért is ne vegyek egyet? A Reki óta imádom a nagy autókat, és ráadásul a Volgát eszméletlen szépre is meg lehet csinálni. Igazi stricihintót faragnék belőle! :unsure: Csak ez a rohadt anyagiak... De akkor is lesz egyszer egy Volgám. A spórolások rajta: veterán bizti, meg lóerőadó (a kor miatt). Aztán a 3.0 motort ebbe is bele lehet csúztatni, meg komplett Seni felfüggesztés, hajtás, valami fullos beltér, és gyí.
mackosajt Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Na neked se tud leállni az agyad, ha beindul! :blink: Csinálj egy szép Mantát, addig meg vegyél egy A corsát, csinálja meg Demo, aztán addig azt hajtsd! ;) Maradjunk Opel vonalon!! :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Maradunk azon, de egy kis kaland mindíg kell. A Corsától meg lehet, hogy eltekintek, hiszen még ott a C Reki is, egyszer még abból is autó lesz. De amint találok egy olcsó Volgát, rácsapok!
mackosajt Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 corsa terén majd akkor én mocorgok... ha lesz rá keret. :unsure:
mackosajt Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Téligumikat felrakni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leghamarabb csütörtököt mondtak a gumisomék.
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Nyista téli gumi, ezen a télen nem is lesz.
adorjant Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 leghamarabb csütörtököt mondtak a gumisomék. ciki :blink: igen szép kis hózápor volt az imént...már kezdtem megörülni,hogy estére hófehér lesz minden... iszonyat ami a városban van... emberek,emberek, kocsik, emberek... ááá naná, hogy semmit se sikerült elintéznem, mert se egy szabad parkoló, se semmi... az ATM-eknél km-es sorok... mivan? világvége, hogy mindenki most akar pénzt felvenni? dettó. én mondjuk rafinált voltam,az egyetemnél vettem le pénzt (senki nem volt előttem ;))...de hatalmas dugó,rengeteg ember mindenütt... :unsure:
adorjant Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 apropó,meddig lehet bérletet venni a tescóban? mer tesóm megbízott,de 15 órakor b@szott hosszú sor állt még...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 apropó,meddig lehet bérletet venni a tescóban? mer tesóm megbízott,de 15 órakor b@szott hosszú sor állt még... passz... nem sokat buszozom. :unsure:
adorjant Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 passz... nem sokat buszozom. :blink: hát én se...az imént tankolás közben annyira elgondolkodtam,hogy kilöttyent egy kevés :unsure: utána meg találkoztam Nyuszival a kereszteződésben ;)
adorjant Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 ábrándozol? álmodozol? :blink: mind a kettőt... :unsure: (csak nehogy hiú ábránd és rémálmok legyenek...)
Lujdzsi Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Meddig tar még a tél???? Mert sztem már jöhetne a tavasz! Nem?
adorjant Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Meddig tar még a tél???? Mert sztem már jöhetne a tavasz! Nem? nemnem,várjon még csak a sorjára! kell végre egy kis hideg is :unsure:
Lujdzsi Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 18:00-ig tuti bent kell maradnom és még ki tudja meddig. Ma sokminden eldől. :unsure:
mackosajt Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Meddig tar még a tél???? Mert sztem már jöhetne a tavasz! Nem? Lujdzsi! pssszt! Sanyi figyel! :unsure:
Lujdzsi Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 És utána még a Köntösgátsorról át kell vergőjek a Kassaira. :unsure:
mackosajt Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 18:00-ig tuti bent kell maradnom és még ki tudja meddig. Ma sokminden eldől. :unsure: mi történik ott?
mackosajt Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Cégen belüli átszerveződés :blink: de te ugye nem vagy veszélyben? :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Srácok! Otthon van egy kis zűr! Nem érnek rá a hentesek!
Recommended Posts