nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 vegyél egy kamerás mobilt, vagy kérj karácsonyra egyet a Jézuskától! :unsure: hát az hazsnavehetetlen, inkább valami hasznosat kérek magamtól...mint Jézuskától, mondjuk egy ülőgarnitúrát :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 hát az hazsnavehetetlen, inkább valami hasznosat kérek magamtól...mint Jézuskától, mondjuk egy ülőgarnitúrát :unsure: Ilyenkor pont jó lenne... meg én nem arra gondoltam, hogy magadtól kérd! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 Ilyenkor pont jó lenne... meg én nem arra gondoltam, hogy magadtól kérd! :unsure: mástól meg nem lehet...meg nem is tenném Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 nem kell kérni, elég utalni rá... erősen! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Hát ott amerre jártam van a villamosok pihenőhelye.Salétrom vége vagy mi...és épp a jelzőőr akkor engedte ki az egyiket ;) Hát én másra gondoltam... Azt hittem kisiklott... :unsure: hát az hazsnavehetetlen, inkább valami hasznosat kérek magamtól...mint Jézuskától, mondjuk egy ülőgarnitúrát ;) Nem olyan hasznavehetetlen, mint gondolod... Huh, lesz dolga a Jézuskának, míg becipeli a lakásba! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 Hát én másra gondoltam... Azt hittem kisiklott... :unsure: Nem olyan hasznavehetetlen, mint gondolod... Huh, lesz dolga a Jézuskának, míg becipeli a lakásba! :blink: úgy értettem , hogy most vannak fontosabb hasznosabb dolgok.Utalni meg hiába utalok mackó, ha az ellenértékét nem tudják miből utalni...meg amúgy sem szeretek ajándékot kapni, pláne nem iyleneket. majd segítenk a krampuszok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Na most elcsíptelek benneteket! :blink: Szép napot Vagy mégsem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 majd segítenk a krampuszok Krampusz 1-es szolgálatra jelentkezik! :unsure: Na most elcsíptelek benneteket! :blink: Szép napot Szia Lujdzsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Szia Tomi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Végre regeliidő!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Szia Lujdzsi! Mondom én, hogy haladsz! :unsure: Mizujs? Végre regeliidő!!! :blink: Jó étvágyat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Végre regeliidő!!! :unsure: Nekem már megvolt.Utána egy finom kavé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 üdv mindenki! jelentem az én autóm +5 fokra ébredt :unsure: aztán mínusz kettő lett az utcán,és elindult a mai nap,amit egyre jobban utálok,pedig még el sem kezdődött Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Nekem már megvolt.Utána egy finom kavé? Kösz, de nem kávézom. Nem bírom. Tea, az jöhet. Vagy forró csoki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Kösz, de nem kávézom. Nem bírom. Tea, az jöhet. Vagy forró csoki. Ok akkor tea.Lipton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Nekem a KV! főzős vagy kutyulós vagy ótómatás? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Van nálunk főzős is meg ótómatás is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 Nálam csak kotyogós lesz, azt Sanyi szereti :unsure: Jó étvágyat nektek Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Nálam csak kotyogós lesz, azt Sanyi szereti :unsure: Jó étvágyat nektek nem csak sanyinak csinálsz! vagy más nem számít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Van nálunk főzős is meg ótómatás is. :unsure: mehetek? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Hűűűűű de sokan vagyunk. :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Hűűűűű de sokan vagyunk. :unsure: :blink: ;) és milyen aktív vagy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Hű, de friss itt mindenki! Jó reggelt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 nem csak sanyinak csinálsz! vagy más nem számít? Csak annyit mondtam ő azt a fajtát szereti, mást nem nagyon... :unsure: Hű, de friss itt mindenki! Jó reggelt! :blink: Halihóóóóóóóóóóóóó, rég láttunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Hű, de friss itt mindenki! Jó reggelt! :unsure: Szia Edit! Na milyen a "puttonyos" élet? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts