mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Ne kopoktass, lépj be! :unsure: szkjúzmíííí... én csak lekoppppogggttttaammm amit mondtam... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 szkjúzmíííí... én csak lekoppppogggttttaammm amit mondtam... :unsure: úgy legyen! ;) tegnap debrecen felé indulva fogyott ki az ablakmosó folyadékom...hát nem volt egy kellemes élmény,csak törölgettem a sarat,amit rám nyomtak az előttem haladók...pedig azt hittem,még sok van benne :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 úgy legyen! :unsure: mingyá telefonállokkkation... remélem jó híreik lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 mingyá telefonállokkkation... remélem jó híreik lesznek. hát nagyon rossz várakozni,az biztos...remélem többet velem sem fordul elő ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Rakják összefele... 11-kor újra beszélek velük... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Rakják összefele... 11-kor újra beszélek velük... :unsure: na,ez jó hír! kíváncsi leszek a végösszegre,nekem a márkaszervízben igen érdekes árképzés volt... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 na,ez jó hír! kíváncsi leszek a végösszegre,nekem a márkaszervízben igen érdekes árképzés volt... :unsure: számomra 0 Ft... nekem ez a lényeg. Amúgy valahol 600-ra saccolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 számomra 0 Ft... nekem ez a lényeg. Amúgy valahol 600-ra saccolom. 600? :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 600? :unsure: :blink: 459-ről szóltak a hírek, amikor még nem volt szó kereszttartóról, meg hátfalról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 459-ről szóltak a hírek, amikor még nem volt szó kereszttartóról, meg hátfalról. hűű,akkor az én 400am igencsak túl volt árazva... :unsure: bár voltak érdekes tételek,pl egy tétel kiszámlázva x forintért,aztán lejjebb ugyanaz a tétel,dupla áron :blink: meg hát: lökös 90,fényezési anyagköltség 30,fényezési munkadíj 30... magyarán egy lökös mindennel együtt 150be lenne? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 előfordulhatnak furcsa árak. Amíg nekem nem kerül semmibe, addig engem nem érdekel, mit számláznak. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 előfordulhatnak furcsa árak. Amíg nekem nem kerül semmibe, addig engem nem érdekel, mit számláznak. :blink: megértem :unsure: bár inkább ne lenne szükség erre.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 felkerültek a téli gumik :unsure: mivel a kisebbik váltóméretet választottam végül (185/65 r15),így egyből a kormányzás :blink: remélem jól fog szolgálni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2006 Kész vagyok, nagyon fáradt vagyok... Jött egy új kolleganő, nekem kell betanítani!!!! :blink: Nekem , aki itt van 3 hónapja, jó mi? :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 ...így egyből a kormányzás :unsure: ??? Ez mit jelent pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Kész vagyok, nagyon fáradt vagyok... Jött egy új kolleganő, nekem kell betanítani!!!! :blink: Nekem , aki itt van 3 hónapja, jó mi? :unsure: ;) ez azért elég komoly elismerés ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Kész vagyok, nagyon fáradt vagyok... Jött egy új kolleganő, nekem kell betanítani!!!! :blink: Nekem , aki itt van 3 hónapja, jó mi? :unsure: ;) Mert Te ügyes és okos vagy, 3 hónap alatt többet tudsz, mint az évek óta ott dolgozó kollégák! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 ??? Ez mit jelent pontosan? az a rész engem is érdekelne, hogy mit akartál mondani vele... ui: itthon van a JujjDeDögös! Most ti'tta ö'öm é' bódottáá! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2006 Mert Te ügyes és okos vagy, 3 hónap alatt többet tudsz, mint az évek óta ott dolgozó kollégák! :blink: ;) Édes vagy! ;) Valaki felrakja nekem a téli gummákat? :huh:Tamás? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 ;) Édes vagy! ;) Valaki felrakja nekem a téli gummákat? :huh:Tamás? :blink: ezt magyarázom napok ótaaa te jánny teeeeeeeee :unsure: :P már hazakerültek? mert akkor viszem fújtatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2006 ezt magyarázom napok ótaaa te jánny teeeeeeeee :unsure: :P már hazakerültek? mert akkor viszem fújtatni :blink: ;) ;) és ha nincs kerék, hogy tezsed fel te sráááááááác, teeeeeeeee, megyek kajálok, utána mehetünk, szal gyere a kishegyesire Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 ui: itthon van a JujjDeDögös! Most ti'tta ö'öm é' bódottáá! ;) na végre!!!! mostmár védőpajzsot kell köré húzni ;) :unsure: :blink: ;) és ha nincs kerék, hogy tezsed fel te sráááááááác, teeeeeeeee, megyek kajálok, utána mehetünk, szal gyere a kishegyesire az irományodból gondoltam azt,hogy már itthon van,de mostmár látom,hogy tévesen. ok,akkor szaladok mánazonnal én is most készülődök enni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2006 na végre!!!! mostmár védőpajzsot kell köré húzni :unsure: az irományodból gondoltam azt,hogy már itthon van,de mostmár látom,hogy tévesen. ok,akkor szaladok mánazonnal én is most készülődök enni :blink: műhelyben van ,felfújtatva Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 műhelyben van ,felfújtatva óllrájt! akkor majd lassacskán indulok! aztán óvatosan az úton!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2006 óllrájt! akkor majd lassacskán indulok! aztán óvatosan az úton!!!!! :unsure: na jah, inenen egy év mire hazaérek, mosatanában Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts