mackosajt Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 juhééééééééééééééééé, holnap meglepem magam egy zenei albummal, megjelent egy lemez végre :unsure: Minap a kollégám kifejtette, hogy pofátlanul drágák a lemezek, és megérti, hogy sokan illegális forrásokból szerzik be a cd-ket. Biztos ez se lesz olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2006 Minap a kollégám kifejtette, hogy pofátlanul drágák a lemezek, és megérti, hogy sokan illegális forrásokból szerzik be a cd-ket. Biztos ez se lesz olcsó. Általában én sem adok ki pénzt ilyenelkért, de van olyan amit csak eredetiben vagyok hajlandó megvenni.Vagy max, majd azt kérem karácsonyra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2006 Na azt hiszem én megyek csucsukálni :unsure: Holnap korán kelek, meló előtt még el kell intéznem pár dolgot. :blink: Jó éjszakát kívánok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 jó éjt! én majd melózni fogok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 szép jó estét! úgy látom,hogy lesz mit visszaolvasnom,úgyhogy hozzá is fogok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 helyes... Nyuszi! még nem alszol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 helyes... Nyuszi! még nem alszol? az előbb beszéltem vele telefonon,már nincs gépközelben :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 jó éjt! én majd melózni fogok.... ma is éccakás vagy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 ma is éccakás vagy ? hát úgy kb. tegnaptól 6 napig... no meg duplazseton jár... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 hát úgy kb. tegnaptól 6 napig... no meg duplazseton jár... :unsure: :blink: akkor ne sírjá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 hát úgy kb. tegnaptól 6 napig... no meg duplazseton jár... :unsure: :blink: a feleslegért bejelentkezünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 akkor ne sírjá ;) sír itt valaki? :blink: a feleslegért bejelentkezünk ;) na az nem lesz... sőt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 sír itt valaki? :unsure: én :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 én :blink: Ne sírj!!! ;) nics baj... Ne félj! Csak az ég zeng! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 én :blink: zsebkendőt esetleg? ;) (tízezresből hajtogatva :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Gyuri!Mit jelent z hogy nyufi? :unsure: Szióka! Az egyik leányzó ismerősöm /nem NYUSZIFÜL/ kötekedik és bírkozni akar velem, de nem akar össze jönni, csak az asszony + ne tudja! röviden ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 zsebkendőt esetleg? ;) (tízezresből hajtogatva :unsure: ) de jól megy valakinek :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 de jól megy valakinek :unsure: :blink: sajna most csak húszezresem van ;) (soha ne legyen kisebb címlet),ez meg kell wc papírnak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Sziasztok! legyetek jók!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2006 Jó reggelt, már fél hét óta úton vagyok, elegem van a kocsikból, az emberekből, a kereskedelemből, a hidegből, és még egy hájpacni elém is lépett. Már 10 cmre voltam tőle amikor lelépett, ha jeges lett volna az út, nemigen álltam volna meg... :unsure: Azt akarom, hogy minden sima és zökkenőmentes legyen az életemben. De mindig van vmi, ami visszatérít a rideg valóságba :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Semmi jó nincs a sima és zökkenőmentesben. No persze a sok gond sem kellemes, de valamennyi mindíg kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2006 Semmi jó nincs a sima és zökkenőmentesben. No persze a sok gond sem kellemes, de valamennyi mindíg kell... Épp eléga asaját személyiségem gondnak, szóval a valamennyit én magam adom magamnak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Jó reggelt! elvileg ma már tényleg kész a veki... kopp-kopp-kopp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Ne kopoktass, lépj be! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 gúd morning lédisz end dzsentülmensz! történelmi pillanatnak vagytok szemtanúi!!! :blink: ilyen korán már nagyon rég értem be a munkahelyre :unsure: szar az út nagyon,forog össze-vissza a nyári gumi...remélhetőleg ma felkerülnek már a téliek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts