Sörös Sanyi Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 kétlem hogy te lettél volna az :lol: No igen... Annak idején, réges-régen még valaki miatt mikrofonos fülhallgatót is vettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 No igen... Annak idején, réges-régen még valaki miatt mikrofonos fülhallgatót is vettem. :lol: én a mostról beszélek,nem a réges régről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Most nem vettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 jó,akkor mostantól meg se szólalok inkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Nehogy már! Akkor énsem... Aki hamarabb megszólal, az a vesztes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október27, 2006 Nehogy már! Akkor énsem... Aki hamarabb megszólal, az a vesztes. Upps, vesztettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Hali! nagyon pangunk... Holnap Tomi akkor összefutunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Sziasztok megjöttem ceredről, nagyon kivan a fa#OM AZ ÓTÓSZERELÉSSEL, SOK MINDENT KISZEDTEM AZ ÚJ GÉPBŐL, DE NEM VOLT MÉG IDŐM BETENNI. a TÖBBIEK IRIGYKEDTEK A KÁRPITOK ANYAGAI MIATT, PEDIG NEKIK 2003-AS VITOJUK, ÉS EGY sx4-VAN, ne mán most vettem észre a nagybetűt. ehhhh. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Hali! nagyon pangunk... Holnap Tomi akkor összefutunk? Sajna nem, mert tegnap haza este kellett jönnöm (akkor már nem zargattalak a gyerkőcök miatt), ráadásul a csatik sincsenek nálam (nem sikerült kihozni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október28, 2006 Jó reggelt! Ma már megjártam a hipermarketet, vettem csaptelepeket :lol: szóval igen hasznosan telik a napom. Most kaját készítek a vendégeknek, azza segédkezek, aztán megyek a lakásba takaírtani, meg méricskélni :D Bár a lényeget tegnap lemértük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Én meg melózok ezerrel! :lol: ,de holnap délelőtt(11 körül) bemegyek Debrecenbe,ha valakinek van egy kis szabadideje tali is lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Halihó itt a kallódó csellengő csak néhanapján betérő Lujdzsi az érdeklődő. :lol: Egészség legyen és olcsó benzin a többi nem számít. Lóerőt mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Bírom ezt a Lujdzsit, :lol: feltűnik aztán eltűnik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Jó reggelt! Ma már megjártam a hipermarketet, vettem csaptelepeket :lol: szóval igen hasznosan telik a napom. Most kaját készítek a vendégeknek, azza segédkezek, aztán megyek a lakásba takaírtani, meg méricskélni :D Bár a lényeget tegnap lemértük :lol: Ugye nem is olyan rosszak ezek a hipermárketek, ha építőanyag kell, belsőépítészet legalábbis. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Cisztok tud vki 205/60/r16-os téligyumikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Szia! Én nem tudok ilyet most hirtelen. Nem jut eszembe semmi. Jujj de jó volt most ez az 1 óra plusz lehetóség az alvásra! :lol: :lol: csak a srácok nem állították át magukat, így mégis korán keltünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Cisztok tud vki 205/60/r16-os téligyumikat? tudok neked 225 55 16osat :lol: ott van az eladó cuccoknál :lol: egyébként most vettünk 205 60 16-ot Continentalban darbaja 33 körül vót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2006 Ugye nem is olyan rosszak ezek a hipermárketek, ha építőanyag kell, belsőépítészet legalábbis. :-)) Nem, nem, a hipermarketben kaját vettem, csaptelept szakboltban. Ma hirtelen le kellett vezetnem egy csomó km-t , az éjjel meg sofőrködtem...és a lakásomban kellett aludni a földön :lol: hulla vagyok, asszem óraállítás ide vagy oda, hamarosan nyugovóra térek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Jujj de jó volt most ez az 1 óra plusz lehetóség az alvásra! ;) ;) csak a srácok nem állították át magukat, így mégis korán keltünk. :D Jujj de jó volt az éjjel egy órával többet dolgozni ugyanannyi pénzért! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Jujj de jó volt az éjjel egy órával többet dolgozni ugyanannyi pénzért! :lol: :lol: :D :D részvétem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Akkor most hogy van ez az óraállítás? Merrefelé, és mikor? Jajó, megvan, megnéztem neten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Akkor most hogy van ez az óraállítás? Merrefelé, és mikor? már volt... az éjjel... és egyet vissza. vagyis a tegnapi este 9 most csak este 8... Sanyi! Miért keresel 1.6-os mocit? Csak nincs valami baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Véletlenül segget csináltam a számból. Egyszer már elajándékoztam a szar motort. De az csak ott rohad, én meg elfelejtettem az ígért szavam. Ma rám telefonált egy cimbora, hogy kellene a motorból neki pár cucc, én meg mondtam, hogy ott van, vegye ki belőle. Ezt megtudta az, akinek először ígértem. Nem cseszett le, meg semmi ilyesmi, de szarul esett nekem, hogy elfelejtettem. Ezért most keresek egy ugyanolyan mocit, ami azért jobb, mint a másik volt, és azt odaadom. Ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Véletlenül segget csináltam a számból. Egyszer már elajándékoztam a szar motort. De az csak ott rohad, én meg elfelejtettem az ígért szavam. Ma rám telefonált egy cimbora, hogy kellene a motorból neki pár cucc, én meg mondtam, hogy ott van, vegye ki belőle. Ezt megtudta az, akinek először ígértem. Nem cseszett le, meg semmi ilyesmi, de szarul esett nekem, hogy elfelejtettem. Ezért most keresek egy ugyanolyan mocit, ami azért jobb, mint a másik volt, és azt odaadom. Ennyi... hűha.... Sanyi,azt ugye tudod,hogy vesztettél? :lol: viszont azt elfelejtetted kikötni,hogy mit kap a nyertes.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 hűha.... Sanyi,azt ugye tudod,hogy vesztettél? :D viszont azt elfelejtetted kikötni,hogy mit kap a nyertes.... :D miben vesztett Sanyi? :lol: Jó reggelt! MI ez a pangás? Már megint a pitty-pang? Pedig most még a tavaszi fáraccság se lehet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts