adorjant Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 :lol: Dilis Debreceni Opelesek Klubja :lol: nana,azért van aki normális :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október26, 2006 nana,azért van aki normális :lol: :lol: Magamat nem is vettem bele :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 annyiszor használod már ezt a szót,hogy jogdíjat fogok szedni tőled :D Te ugyan nem... max. Nyuszi! De ő meg nem olyan. :lol: "Jó a szó tesó!" :lol: Ugye-ugye... akkor mikor jössz erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október26, 2006 Szombaton nekem rokonok tömege lesz itt.... :lol: én igen lemaradok mindenféle taliról... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Te ugyan nem... max. Nyuszi! De ő meg nem olyan. :lol: én vagyok a képviselője :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 én vagyok a képviselője :lol: Nem kell őt képviselni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Magamat nem is vettem bele :D :lol: tudtam hogy valamit kitalálsz :D Nem kell őt képviselni. ;) busásan megfizet érte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 estét! végre ismét itt. faternak én csinálom a főiskolás prezentációját...mondom neki,a diplomát is nekem fogják átadni,vagy mi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Roli! Láttam kerestél telefonon! Sajna csak neten tudsz elérni, a telefonom teljesen megadta magát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Roli! Láttam kerestél telefonon! Sajna csak neten tudsz elérni, a telefonom teljesen megadta magát... Már mindegy! :lol: Jó reggelt mindenkinek! Végre megint péntek! Ez a mostani sokkal hamarabb elérkezett,mint gondoltam,biztos a hétfői pihi miatt érzem így...Bár csak már a pénteki nap végét érezném! Szép napot Debrecen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 jó reggelt mindenkinek! végre péntek,úgy bizony,viszont az átlagtól eltérően igen szarul keltem :lol: no majd vhogy egyensúlyozom... hallottátok hogy jövő héten elszórva már akár hó és lehet? havat akarok lapátolniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 havat akarok lapátolniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: igen ? és az miért jó ? ilyenkor nem szeretem h sarkon lakom és dolgozó lány hosszú az utcafront :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 igen ? és az miért jó ? ilyenkor nem szeretem h sarkon lakom és dolgozó lány hosszú az utcafront :lol: én imádok havat lapátolni! (nem,nem vállalom a te részed :D) ez a dolgozó lány meg ááá ;) azt hittem,hogy valami új szójárás,aztán rájöttem,hogy a fórummotor csinálja :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Hó... Hmmmm... Nem kell mondanom, tudjátok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Hó... Hmmmm... Nem kell mondanom, tudjátok! :lol: neked száraz aszfalton kell tenned a kötelességedet :lol: hóban mindenki tud :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 utálom a havat jeget telet és mindent mi ezzel kapcsolatos...haverok is már évek óta győzködnek h menjek velük síelni de ki van csukva h én direkt a hó miatt utazzak vhova :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Na ja. A hó egyetlen előnye, hogy nem kopik a gumi. :lol: Száraz aszfalt? Nem téma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 utálom a havat jeget telet és mindent mi ezzel kapcsolatos...haverok is már évek óta győzködnek h menjek velük síelni de ki van csukva h én direkt a hó miatt utazzak vhova :D hmmm,nekem nem kell hó,hogy összetörjem minden csontom... :lol: legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják :lol: én is csak a havat szeretem. locspocst nem :D Na ja. A hó egyetlen előnye, hogy nem kopik a gumi. :D Száraz aszfalt? Nem téma! ;) nem hát :D apropó tél. úgy néz ki,hétvégére megvan a téligumim. Nokian WR lesz. nem tudom,hogy csak én éreztem így,de tavaly télen vezettem egy ilyen gumival szerelt autót,és havon akkorát fékez,mintha nem is havon futna :P szóval remélem nekem is jó lesz...igen jó árban sikerült elintézni,a listaártól majd 10e ft-al olcsóbban kapom ;) bár így sem 2 forint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október27, 2006 Na átpakoltam két irodát, kivagyok totál....és reggel vagy elaludtam vagy a telefon nem szólt, apa keltett 6:21 kor, hogy mi van szabin vagyok???? :lol: kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Na átpakoltam két irodát, kivagyok totál....és reggel vagy elaludtam vagy a telefon nem szólt, apa keltett 6:21 kor, hogy mi van szabin vagyok???? :D kész mi vagy te,rakodómunkás? :lol: mér nem lehet férfiakkal pakoltatni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 jajjj,azt el is felejtettem újságolni,hogy rászoktattam Sanyit az msnre :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Ezt azért ne verd nagydobra... Az úgy volt, hogy egy filmet néztem meg, aztán felnéztem, hogy van-e még Roli? Láttam hogy Tamás van szólóban a listámon, még nem voltam fáradt, hát dumáltunk cirka 3/4 órát. Ezt még nem nevezném rászokásnak... De az tény, hogy jól eldumáltunk, és volt egy kis 18+-os file csere is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Ezt azért ne verd nagydobra... Az úgy volt, hogy egy filmet néztem meg, aztán felnéztem, hogy van-e még Roli? Láttam hogy Tamás van szólóban a listámon, még nem voltam fáradt, hát dumáltunk cirka 3/4 órát. Ezt még nem nevezném rászokásnak... nem csak erről van szó :lol: 18+? hmmmm annyira nem volt vészes szerintem. inkább elborult elméjű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október27, 2006 jajjj,azt el is felejtettem újságolni,hogy rászoktattam Sanyit az msnre ;) :lol: :D :D kétlem hogy te lettél volna az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 kétlem hogy te lettél volna az :lol: én csak a tapasztalataimról számoltam be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts