adorjant Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 :lol: dinka!Mézgáéknál a fénypostánál mindig kitört az üveg... :lol: izééééééé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 az online-t minek átküldeni? csak a linket küldd neki! :lol: És nem a fény(i)postára... gondoltam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 :lol: dinka!Mézgáéknál a fénypostánál mindig kitört az üveg... :lol: Ő túl fiatal, akkor már nem játszották Mézgáékat a TV-ben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Maci,ismerősöd van az Autószövnél?Nekem 1 kollégámat a garis Mutyuki Piszt-jével eléggé megszívatták ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 A weblapon regelt egy Robi nevű illető kisgyönyörű nick-el. Ismerős valakinek? papapaaaaaaaaaam, régi jó ismerősünk Zolee tag akar lenni,e ste küldöm át neki a jelentkezési lapot :lol: Röfit akar vágni? :lol: Ja, a webre mégsem tettem ki ezt a talit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Tomi!!!! akkor jársz majd erre mostanában? ui: csatlakozóról van valami hír??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Ő túl fiatal, akkor már nem játszották Mézgáékat a TV-ben! :lol: haha igen fárasztó nap után vagyok. testileg lelkileg. kéne 3 nap pihi... nemsokára,éjszaka,de lehet csak holnap reggel mutatok képeket Nyuszi lakásának jelenlegi állásáról :lol: attól függ,hogy bírom a strapát most. az új gépről még hiányzik pár program.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 haha most csak nevetsz... de majd megtudod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 most csak nevetsz... de majd megtudod... :lol: mégis mit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2006 az online-t minek átküldeni? csak a linket küldd neki! :lol: Első mondatom úgy hangzott, küldön neki a jelentkezési lapot, nem azt hogy viszem, azért kezdtem el magyarázni neked, hogy nem személyesen gondoltam.. És linket adtam neki, de ugye azt is el kell valahogy küldeni, mindamellett, hogy ejtettem neki még 1-2 szót magunkról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Tomi!!!! akkor jársz majd erre mostanában? ui: csatlakozóról van valami hír??? Járok, de csak mint a villám! Hugomék fellépnek du 4-kor, és oda kell érnem. Olyan 2 körül fogok tudni indulni Polgárról, szal nem lesz időm megállni. Viszont szombaton igen. :D Ja, csati megjött. :D ... ejtettem neki még 1-2 szót magunkról... Na ezt nem kellett volna! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Na ezt nem kellett volna! :D :lol: negatív reklám is reklám :lol: jóó reggelt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október26, 2006 Na ezt nem kellett volna! :D :lol: Engem már ismer, .....ennek ellenére mégis csatlakozni akar :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Engem már ismer, .....ennek ellenére mégis csatlakozni akar :lol: pont azért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október26, 2006 pont azért :lol: nem mki olyan mint te :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 nem mki olyan mint te :D :lol: :lol: mert én milyen vagyok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október26, 2006 Na! :lol: Visszaköltöztetnek a régi irodámba, egy új csajjal leszek együtt.....az iroda nagyobb, és világosabb is, és nem leszek egyedül, na de nem lehet úgy fordítani a monitort hogy ne lássák.... :lol: vége a békés fórumos időknek :D :D xłˇ´#`˛˘°#ߣ## Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 ahoj. Ma beszéltem az autószövvel... már fényezőnél vagyunk... de csak hétfő...talán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Na! :lol: Visszaköltöztetnek a régi irodámba, egy új csajjal leszek együtt.....az iroda nagyobb, és világosabb is, és nem leszek egyedül, na de nem lehet úgy fordítani a monitort hogy ne lássák.... :lol: vége a békés fórumos időknek :D :D xłˇ´#`˛˘°#ߣ## ennek személy szerint nagyon nem örülök ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október26, 2006 ennek személy szerint nagyon nem örülök :lol: Hát én sem... :D pedig itthonról sem tudok már, szóval....viszlát :D Valljátok be megkönnyebbültetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Hát én sem... :lol: pedig itthonról sem tudok már, szóval....viszlát :D Valljátok be megkönnyebbültetek :lol: majd a lakásodba lopunk vhonnan netet :D,meg szerzek egy gépet,és akkor bepótolhatod a lemaradásodat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Hát én sem... :D pedig itthonról sem tudok már, szóval....viszlát :D Valljátok be megkönnyebbültetek :lol: "dili" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 "dili" :lol: "Jó a szó tesó!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 "dili" :lol: annyiszor használod már ezt a szót,hogy jogdíjat fogok szedni tőled :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október26, 2006 :lol: Dilis Debreceni Opelesek Klubja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts