Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 há bizony,ha megtapasztalnád,mikor a 90 telivér az aszfaltba kapaszkodik,rádjönne a hasmenés tuti :D :D Biztos is. :lol: A többit kimoderáltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 há bizony,ha megtapasztalnád,mikor a 90 telivér az aszfaltba kapaszkodik,rádjönne a hasmenés tuti :lol: :D Tapasztalta :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Biztos is. :D A többit kimoderáltam. ;) na mit? :lol: :D Tapasztalta :P :lol: azóta 1.4 ecoteccel álmodik. mondjuk meg is értem ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 na mit? :lol: :lol: Elég annyi, hogy volt emlegetve 130 paci, 300 paci, és hátsókerék. Nagyvonalakban ennyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Elég annyi, hogy volt emlegetve 130 paci, 300 paci, és hátsókerék. Nagyvonalakban ennyi. :D paci..... hol áll ez a telivérektől :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Azért ha letalpalod, nyerítenek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Azért ha letalpalod, nyerítenek. :lol: ...a fájdalomtól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Háááát.... :lol: De azért még repítik a szekeret. :lol: (Itt a mégen iszonyat nagy ám a hangsúly) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Háááát.... :lol: De azért még repítik a szekeret. :D (Itt a mégen iszonyat nagy ám a hangsúly) érzékeltem :lol: a mi telivérjeink pedig felnyerítenek,hogy büntessük meg még jobban a mantás bácsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 a mi telivérjeink pedig felnyerítenek,hogy büntessük meg még jobban a gonosz mantás bácsit :lol: :lol: :D :D Na itt hagyjuka abba! Büntetni? Ráadásul még jobban? ;) Csá. léptem melózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 :lol: :D :D Na itt hagyjuka abba! Büntetni? Ráadásul még jobban? ;) majd megkóstolod a dunlop sport gumik finom porát :lol: viszont válltáska,jó munkát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 de hogy áll össze 500km alatt egy új motor? nekem olyan 1500 km-ig kifejezetten szar volt a hangja a motornak. nem új motor :lol: csapágycsere,ftköszörülés és gyűrűzés volt ...az 500at meg mondták... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 nem új motor ;) csapágycsere,ftköszörülés és gyűrűzés volt ...az 500at meg mondták... :lol: felűjított ~új motor na. neszójjábe te is :D :D azért én 500km után se taposnám ki a belét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 felűjított ~új motor na. neszójjábe te is :lol: :D azért én 500km után se taposnám ki a belét :lol: egyik autónak sem tapostam ki a belét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 egyik autónak sem tapostam ki a belét :lol: tudod hogy értettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Én sejtem. A lényeg, hogy tőlem ne tanuljon vezetni senki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Pusszantás mindenkinek."Loptam egy gépet" a melóhelyen és kihasználom a lehetőséget,hogy beköszönjek nektek. Amikor eme sorokat olvassátok én már..... na mindegy aki halja adja át :Hívott a SzabóT és vázolta a helyzetet.Részemről 1000-rel benne vagyok. addigis be-be kukkantok de ha valami van hhhhíííííívjatok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Miért? Szerintem ez még kicsi. Nincs fúrás, főtengely köszörülés, 2.4-es szelepek, hengerfej síkolás, dugócsere, meg effélék. Nekem ez mind megvolt hidrocserével, szelepszárszimmeringek cseréjével és szelepfészkek köszörülésével. 3000km-ig max (de az már tényleg max volt) 90 (és nem kettesben), utána még 3000-ig szöges cipő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 felugrottam ide gyorsan... már kezdem unni a vakolást... de a jelek szerint értek ehhez is... lassan csak meglesz az 1000. mesterségem... izé.. elektroműszerész nem leszek... mert szilóval nem lehet szigetelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 elektroműszerész nem leszek... mert szilóval nem lehet szigetelni. :lol: Ezt már megtanultad, szal most már lehetsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Ezt már megtanultad, szal most már lehetsz. :lol: Juhhééé.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Ezt már megtanultad, szal most már lehetsz. :lol: Nyáron a f@sza 400 Wattos tápomat akartam csendesíteni. Egy feszcsökkentőt akartam a venti elé berakni, de nem volt szigszalag. Viszont volt teflon szalag. Hát lehet, hogy a gázt szigeteli, de ha csak nem direkt a pukkra mentek, villanyt ne szigeteljetek vele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Nyáron a f@sza 400 Wattos tápomat akartam csendesíteni. Egy feszcsökkentőt akartam a venti elé berakni, de nem volt szigszalag. Viszont volt teflon szalag. Hát lehet, hogy a gázt szigeteli, de ha csak nem direkt a pukkra mentek, villanyt ne szigeteljetek vele! :lol: ezt nem lehetett volna az égessük le magunkatba? Vagy lassan már veled lesz tele? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 Én sejtem. A lényeg, hogy tőlem ne tanuljon vezetni senki! :D :lol: Hát akkor velem mi lesz???? :lol: Nem azt mondtad hogy..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts