Gelko Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 :lol: megjavult már? vagy még gyógyszeres kezelésre van szüksége? :lol: alakulgat...lesz majd hidrotőkecsere és a bejáratás végén olajcsere...sztem jövőhét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 alakulgat...lesz majd hidrotőkecsere és a bejáratás végén olajcsere...sztem jövőhét :lol: bejáratás vége? olyan sokat mentél már vele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 bejáratás vége? olyan sokat mentél már vele? :lol: 500km a bejáratás Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 500km a bejáratás :lol: az meg hogy? mert egy motornak azért sok idő kell hogy beálljon rendesen mindene. nekem most 7000-8000km között sokat változott,karakterisztikára,fogyasztásra,járásra is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 Mostanában mindig oylan nagyon éhes vagyok....még a végén engem kell majd levágnotok :lol: Bár ahogy olvasom van aki már a mostani súlyommal sem bír el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Asszem én is beleugrom egy motor felújításba. No nem nagyba, csak vez. tengely csere, hidrotőke csere, meg talán gyűrűzés, oszt' gyí. Nem kell már sokat élnie, de azért még had húza már egy kicsit még tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Mostanában mindig oylan nagyon éhes vagyok....még a végén engem kell majd levágnotok :lol: Bár ahogy olvasom van aki már a mostani súlyommal sem bír el ;) télére fel kell szerelkezni ;) én is sokat szoktam enni az elmúlt időkben,csak sajna pláne este... :lol: a második mondathoz meg csak annyit mondanék hogy ó óóóó és óóóóóóó :D akkor mostantól ööö nem emelgetlek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 :lol: az meg hogy? mert egy motornak azért sok idő kell hogy beálljon rendesen mindene. nekem most 7000-8000km között sokat változott,karakterisztikára,fogyasztásra,járásra is... a tied új autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 a tied új autó :lol: de hogy áll össze 500km alatt egy új motor? nekem olyan 1500 km-ig kifejezetten szar volt a hangja a motornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 ó óóóó és óóóóóóó :D akkor mostantól ööö nem emelgetlek :lol: :D na nem mintha eddig igen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 na nem mintha eddig igen... :lol: hááááátttttttt :lol: :D Asszem én is beleugrom egy motor felújításba. No nem nagyba, csak vez. tengely csere, hidrotőke csere, meg talán gyűrűzés, oszt' gyí. Nem kell már sokat élnie, de azért még had húza már egy kicsit még tovább. de nem is kicsibe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Miért? Szerintem ez még kicsi. Nincs fúrás, főtengely köszörülés, 2.4-es szelepek, hengerfej síkolás, dugócsere, meg effélék. Egyszerűen csak ne csattogjon, aztán annyi. Ja, meg hogy azért picit jobban menjen, arra kell a vez. mű tengely :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Miért? Szerintem ez még kicsi. Nincs fúrás, főtengely köszörülés, 2.4-es szelepek, hengerfej síkolás, dugócsere, meg effélék. Egyszerűen csak ne csattogjon, aztán annyi. Ja, meg hogy azért picit jobban menjen, arra kell a vez. mű tengely :lol: ja nem gyári tengelyt raksz bele? :lol: szeretem az ilyen hegyezett alapjáratot döröm döröm dörörömmmmm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 No, majd akkor meghallgatod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 kíváncsian várom :lol: a 2.2es motorban van elektronika? vagy karbis még? hogy oldod meg a több benzint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Injetoros. Soha többé karbit! Egyszerű. Légtömegmérő kupakja le, picit átkalibrálni, tető fel, és spriccel a benya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Injetoros. Soha többé karbit! Egyszerű. Légtömegmérő kupakja le, picit átkalibrálni, tető fel, és spriccel a benya. áháááá :lol: sufnituning rlz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Naná, majd fizetek érte! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Naná, majd fizetek érte! :lol: yóó pénzért megcsinálom neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Na persze! Piszkáld a magadét, Kismiújság! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Na persze! Piszkáld a magadét, Kismiújság! :lol: áááh most nem lehet. 1,5 bárnál nem merem feljebb tekerni a turbónyomást... már annyira erős,hogy a hátsó kerék is elfüstölt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Neked? Hátsókerék? Nyuszi! Ápold a srácot, magas láza lehet!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Neked? Hátsókerék? Nyuszi! Ápold a srácot, magas láza lehet!!! :lol: nekem még a pótkerék is hajtott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Mivel? Hashajtóval? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Mivel? Hashajtóval? :lol: há bizony,ha megtapasztalnád,mikor a 90 telivér az aszfaltba kapaszkodik,rádjönne a hasmenés tuti :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts