Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
:lol:

megjavult már? vagy még gyógyszeres kezelésre van szüksége? :lol:

alakulgat...lesz majd hidrotőkecsere és a bejáratás végén olajcsere...sztem jövőhét :D

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
500km a bejáratás

az meg hogy?

mert egy motornak azért sok idő kell hogy beálljon rendesen mindene.

nekem most 7000-8000km között sokat változott,karakterisztikára,fogyasztásra,járásra is...

Elküldve

Asszem én is beleugrom egy motor felújításba. No nem nagyba, csak vez. tengely csere, hidrotőke csere, meg talán gyűrűzés, oszt' gyí. Nem kell már sokat élnie, de azért még had húza már egy kicsit még tovább.

Elküldve
Mostanában mindig oylan nagyon éhes vagyok....még a végén engem kell majd levágnotok :lol:

Bár ahogy olvasom van aki már a mostani súlyommal sem bír el ;)

télére fel kell szerelkezni ;) én is sokat szoktam enni az elmúlt időkben,csak sajna pláne este... :lol:

a második mondathoz meg csak annyit mondanék hogy

ó óóóó és óóóóóóó :D

akkor mostantól ööö nem emelgetlek :D :D

Elküldve

az meg hogy?

mert egy motornak azért sok idő kell hogy beálljon rendesen mindene.

nekem most 7000-8000km között sokat változott,karakterisztikára,fogyasztásra,járásra is...

a tied új autó :lol:

Elküldve
na nem mintha eddig igen... :lol:

hááááátttttttt :lol: :D

Asszem én is beleugrom egy motor felújításba. No nem nagyba, csak vez. tengely csere, hidrotőke csere, meg talán gyűrűzés, oszt' gyí. Nem kell már sokat élnie, de azért még had húza már egy kicsit még tovább.

de nem is kicsibe :D

Elküldve

Miért? Szerintem ez még kicsi. Nincs fúrás, főtengely köszörülés, 2.4-es szelepek, hengerfej síkolás, dugócsere, meg effélék. Egyszerűen csak ne csattogjon, aztán annyi. Ja, meg hogy azért picit jobban menjen, arra kell a vez. mű tengely :lol:

Elküldve
Miért? Szerintem ez még kicsi. Nincs fúrás, főtengely köszörülés, 2.4-es szelepek, hengerfej síkolás, dugócsere, meg effélék. Egyszerűen csak ne csattogjon, aztán annyi. Ja, meg hogy azért picit jobban menjen, arra kell a vez. mű tengely :lol:

ja nem gyári tengelyt raksz bele? :lol:

szeretem az ilyen hegyezett alapjáratot döröm döröm dörörömmmmm :D

Elküldve
Injetoros. Soha többé karbit! Egyszerű. Légtömegmérő kupakja le, picit átkalibrálni, tető fel, és spriccel a benya.

áháááá :lol:

sufnituning rlz :lol:

Elküldve
Na persze! Piszkáld a magadét, Kismiújság! :lol:

áááh most nem lehet. 1,5 bárnál nem merem feljebb tekerni a turbónyomást...

már annyira erős,hogy a hátsó kerék is elfüstölt :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.