adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Dehogynem! Te pucolod a belet a töltéshez! :D Ugye Sanyi? jóóó reggelt. ma nagyon prímán ébredtem. igaz még sötét van,és a sötétben én aludni szoktam :lol: :D jól mondod Tamás,ő pucolja,na meg rá is húzza a hurkatöltő végére a belet.... :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 1személy szerint többször töltöttem már hurkát,kolbászt,ezekben aktívan részt tudok venni,de a disznó lábát nem fogom :lol: Ok, tied a farka! :D Amúgy lesz hentes, hisz szórakozni szeretnénk. :D jól mondod Tamás,ő pucolja,na meg rá is húzza a hurkatöltő végére a belet.... :lol: :D ;) ;) Tényleg, a ráhúzás eszembe se jutott! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 Grrrrrrrrrrr, én nem pucolooooooooooooooooooooooooooom :lol: Nagyon rosszat álmodtam, és tök ideg vagyok a csempe miatt. :D Tamás inkább szólj a főnöknek, hogy délben indulsz Misklocra, vagy Nyíregyre ;) csempéért.Mert én nem mehetek el. :D És még csak 20 perc múlva nyit a bolt, rólam meg szakad a víz, olyan ideges vagyok. ;) Ráadásul ha megtudják nekem kell, lehet nem is adnak...a pénteki balhé miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 ... rólam meg szakad a víz, olyan ideges vagyok. :lol: Ráadásul ha megtudják nekem kell, lehet nem is adnak...a pénteki balhé miatt :lol: Ugyan már, nyugi! Vagyunk egy páran, akik tudunk segíteni. :D Szerintem annál inkább adnak. Nem kell nekik a rossz reklám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Grrrrrrrrrrr, én nem pucolooooooooooooooooooooooooooom :lol: Nagyon rosszat álmodtam, és tök ideg vagyok a csempe miatt. :D Tamás inkább szólj a főnöknek, hogy délben indulsz Misklocra, vagy Nyíregyre :D csempéért.Mert én nem mehetek el. :D És még csak 20 perc múlva nyit a bolt, rólam meg szakad a víz, olyan ideges vagyok. ;) Ráadásul ha megtudják nekem kell, lehet nem is adnak...a pénteki balhé miatt :lol: ;) mit álmodtál? a csempés téma pedig ok,megoldható,csak a részleteket tudasd vhogy velem. és miért ne adnának? ugyanolyan pénzzel fizetsz,mint bárki más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 Mert balhéztam....most apa megy nyitásra, ha van ott akkor nem kell menni, ha nem akkor telefon ezerrel, aztán meg irány valahová :lol: ÁÁáááááá, mikor lesz már vége... :D a múltammal ámodtam, biztos a lakás-felújítás miatt jött elő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Mert balhéztam....most apa megy nyitásra, ha van ott akkor nem kell menni, ha nem akkor telefon ezerrel, aztán meg irány valahová :lol: ÁÁáááááá, mikor lesz már vége... :D a múltammal ámodtam, biztos a lakás-felújítás miatt jött elő :lol: nemsokára vége,ne aggódj. mostmár pörög rendesen minden :D múlt...előre tekints.nemsokára elérkezel egy új kezdethez ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Mert balhéztam....most apa megy nyitásra Trükkös, trükkös. :lol: Bár sztem ha visszamennél és megint balhéznál, akkor még a klubba is belépnének! Én lazán visszamentem volna és ha gond lett volna, akkor közöltem volna, hogy ide többet vásárló be nem megy, olyan rossz reklámot csinálok nekik! Ha megígérték, hogy lesz belőle, akkor miért nem volt? Amúgy a kellő darabszámot ki számolta? Vagyis miért lett kevesebb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 Pörög????na jah....még sehol sem vagyok.... srácok lehet csak jövőre lesz avató :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 múlt...előre tekints.nemsokára elérkezel egy új kezdethez :D Meg egy jó kis disznótorhoz! Velünk! :D Pörög????na jah....még sehol sem vagyok.... srácok lehet csak jövőre lesz avató :lol: Nem baj. A lényeg, hogy zserbó legyen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 Trükkös, trükkös. ;) Bár sztem ha visszamennél és megint balhéznál, akkor még a klubba is belépnének! Én lazán visszamentem volna és ha gond lett volna, akkor közöltem volna, hogy ide többet vásárló be nem megy, olyan rossz reklámot csinálok nekik! Ha megígérték, hogy lesz belőle, akkor miért nem volt? Amúgy a kellő darabszámot ki számolta? Vagyis miért lett kevesebb? :D Hát ööööö, ezt inkább hagyjuk.....ott számolták, de varia lett a felrakásnál.... :lol: és ezért borul minden :D mindegy, a lényeg, hogy legyen, és elhiheted mentem volna, ha tudnék, de nem mehetek melóból... :D Nem baj. A lényeg, hogy zserbó legyen! :lol: ;) lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Pörög????na jah....még sehol sem vagyok.... srácok lehet csak jövőre lesz avató :lol: akkor lehet te más házszámot néztél :D sztem jól halad. azért sok munka volt ott,és nézz körbe most,a burkolás majdnem kész. Nem baj. A lényeg, hogy zserbó legyen! :lol: ezennel kinevezlek Zserbókirálynak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 ezennel kinevezlek Zserbókirálynak :D :lol: te még nem is ettél belőle.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 :lol: te még nem is ettél belőle.... :lol: Sztem azért írta, mert mindig azt kérek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 Sztem azért írta, mert mindig azt kérek. :lol: a baj csak az, hogy amikor az ember a legjobabn akarja, akkor sikerül a legkevésbé...szal majd akkor nem akarom annyira :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 :D te még nem is ettél belőle.... :lol: talán egyszer kapok én is :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 talán egyszer kapok én is :lol: :D kaphatsz ha akarsz :D :lol: december 9-én biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 kaphatsz ha akarsz :D :lol: december 9-én biztos az akarással nincs gond,ne aggódj :lol: részemről engedélyezve a folyamat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2006 Juhhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú Van csempe, apa már szállítja is :lol: Juhuhuhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, de jóóóóóóóóóóóóóóóóó, asszem msotmár rámférne vmi erősítő... :lol: ez a reggel, kész rémálom volt idáig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Juhhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú Van csempe, apa már szállítja is :lol: Juhuhuhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, de jóóóóóóóóóóóóóóóóó, asszem msotmár rámférne vmi erősítő... :lol: ez a reggel, kész rémálom volt idáig igyál egy felest :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 igyál egy felest :D munkaidőben? :D te csak ne bíztasd :lol: nem te fogod felcipelni a lakásig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 munkaidőben? :D te csak ne bíztasd :lol: nem te fogod felcipelni a lakásig :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 :lol: inkább azt mond meg biliárdmájszter,hogy mikor jöttök debrecenbe :D csak kabrióznék egy jót még a hóesés előtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 inkább azt mond meg biliárdmájszter,hogy mikor jöttök debrecenbe :D csak kabrióznék egy jót még a hóesés előtt :lol: ez jó kérdés,konkrétan fogalmam sincs....kocsival főleg nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 ez jó kérdés,konkrétan fogalmam sincs....kocsival főleg nem :lol: :D megjavult már? vagy még gyógyszeres kezelésre van szüksége? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts