mackosajt Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 ;) Imádlak :lol: ;) :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Tsahsztok Mikor is mozisztok? Nemma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Hali! Most nézem, hogy Mackó Kombibetyár! De azt nem úgy kellene írni, hogy Combibetyár??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Hali! Most nézem, hogy Mackó Kombibetyár! De azt nem úgy kellene írni, hogy Combibetyár??? :lol: Az attól függ jó combja van? Jó lett a kép? Sajna a söröskorső nem láccik teljesen, de ez már jó, hogy senki nem venné ki ebből, hogy hogyan is készült, miből áll össze :-/// Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 igazából caravanbetyár lenne a jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Az nem jó, az nem kétértelmű. A kép meg jó, különben nem tettem volna ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Sanyi, otthon vagy, vagy melóban? Mikor tudlak felhívni? Az attól függ jó combja van? Ezt lehet nem nekünk kellene eldönteni... Ildi? Tsahsztok Mikor is mozisztok? Nemma? Nem. Én meg holnap sem. :lol: Meló került és hát kell a pénz... Viszont jövő héten péntek du és szombat késő du/este járok Db-ben. Azaz keresztül autózok. Tartani kellene egy minitalit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Sanyi, otthon vagy, vagy melóban? Mikor tudlak felhívni? Ledumáltuk, otthon még egyezkedem, aztán meglátjuk. Aki pedig tud a dologról, az még maradjon picit csendben, tartsa a száját, mert még semmi sem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Ledumáltuk, otthon még egyezkedem, aztán meglátjuk. Oks, aztán ha minden klappol, akkor elkezdünk szervezkedni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Csakis, de fő a diszkréció! Annyira, hogy még mi sem tudjuk, miről is beszélünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Csakis, de fő a diszkréció! Annyira, hogy még mi sem tudjuk, miről is beszélünk. :lol: Bizony! Képzeld,a többiek mit agyalhatnak a dolgon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Na ja! Ezám a projekt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 http://www.dba-oracle.com/images/topsecret.gif Képpel nem idézünk! Anti ;) A titkok az azért titok,hogy nem mondható el másnak. Ezért aki tudja a titkot,annak egyfajta hatalomérzete van azok felett,akik nem tudják ugyanazt. Viszont ha jön valaki aki azt mondja,nem érdekel a titok,afelett nincs hatalom! Kívánom hogy jöjjön össze amit terveztek! és éljen a farhatalom :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 A modi nem alszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 A modi nem alszik! Jóvanna,sok sört ittam :lol: örültem hogy be tudom írni amit akartam :D bár nem tudom azt akartam-e? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Én meg most megyek és sok bort iszok!Ezért keresztelkedtem át boros Lajosra. :lol: (sörös Sanyi után szabadon). Ma ,ha még jó idő lesz,lehet belefér egy kis hús sütögetés is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Csakis, de fő a diszkréció! Annyira, hogy még mi sem tudjuk, miről is beszélünk. :lol: haha én tudom bibibííííííííí nem is oan nagy titok ez, csak lesbi partyt szerveztek a paris hilton hotelben, ami kanbuli, és igyenes lesz mindenkinek a beugró, de hozzon mindenki magával egy első korszaki picasso festményt, de aki vangógot hoz, az csak bugyiban szeretkezhet :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 B+ Tamás, lebuktunk!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 B+ Tamás, lebuktunk!!!! :lol: Hú b+ ... ilyen helyekre engem Ildi nem enged el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Hát hozd őt is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Hát hozd őt is! :lol: Ejnye no! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október22, 2006 Srácok, mondom amit mondok Tamás meg tolmácsolja a titokhoz, ő már tudja mire gondolok, szóval gond nincs :lol: Milyen hipermodern WC-t építettek oda be? :D Sajna bérházi építkezés következménye, hogy ha a hatodikról zúdúl a víz, akkor a víz a falhoz tapadva kígyózik lefelés, és ezért a mellékcsőben köt ki belőle minimális mennyiség. Ezt akartam valahogy leírni, ezek szerint sikertelenül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 :lol: Sajna bérházi építkezés következménye, hogy ha a hatodikról zúdúl a víz, akkor a víz a falhoz tapadva kígyózik lefelés, és ezért a mellékcsőben köt ki belőle minimális mennyiség. Fúj de gusztustalan! És ha te rajta ülsz a retyón, és a budin mondjuk letörik a bűzzáró, ami a vizet visszatartja, akkor a fentől jövő trutyi aládcsap? Juj, ezt most levizualizáltam!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 szkjúzmíí.... akkor az a renccer jól el van b.va... elvileg y-al kéne csatlakozni... az meg a csorgást kicsukja... uhh... rendesen el lehet qrva... (már egy pár retyólevezetőt csináltam(tunk faterral)... tapasztalatból beszélek... nem csak a levegőbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Fúj de gusztustalan! És ha te rajta ülsz a retyón, és a budin mondjuk letörik a bűzzáró, ami a vizet visszatartja, akkor a fentől jövő trutyi aládcsap? Juj, ezt most levizualizáltam!!! :D :lol: :lol: :D B@szki Sanyi!Elképzeltem a fejed,ahogy vizuálsz ilyeneket! szkjúzmíí.... akkor az a renccer jól el van b.va... elvileg y-al kéne csatlakozni... az meg a csorgást kicsukja... uhh... rendesen el lehet qrva... (már egy pár retyólevezetőt csináltam(tunk faterral)... tapasztalatból beszélek... nem csak a levegőbe. Én anno Tomi023 anyukájának cseréltem retyót az "új" bérházi lakásában!Nem volt egyszerű történet!Melegítgettem a müanyagcsövet,mire olyan helyzetbe sikerült hajlítani,hogy jó legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts