Sörös Sanyi Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 1.2 kicsike.... meg erőben is fele... meg hosszban is kicsi... meg egyáltalán... ááááááááááááááááááá Ne is mondd! A hétvégén anyut furikáztam Szarvasra a Szuzival. Teljesen ledöbbentem... Mit élveztem én annyira abban? Akkoriban úgy voltam vele, hogy de jól gyursul, meg de harap, meg van ebben erő! Hát, a hétvégén egy világ omlott össze bennem. A Mantával simán visszaváltás nélkül teletalppal lehet előzni, a Szuzival meg már 3.-ba is visszagangoltam, hogy ugyan mozduljon már meg. Szegény anyu meg pánikolt az anyósülésen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Mackóból csak egy van! (meg a névrokonai :lol:) http://tn3-2.deviantart.com/fs11/300W/i/20...teddycheese.jpg Ez teccik!!!!!! Köszi Sanyi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Igazán nincs mit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Igazán nincs mit. :lol: KÖzben találtam még képeket... nézzétek az avataromat!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Csini! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Csini! :lol: Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Akkor most megyek is, és megeszlek! :lol: Ugyanis tegnap a boltban véletlen megláttam a Mackósajtot, és csak úgy a poén kedvéért meg is vettem. Finom vagy ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Miccótok, ha mackósajtnak szülinapjára összedobunk pénzt egy mackósajt mintájú (4) dísztárcsára? :-)) Vajh feltenné? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Miccótok, ha mackósajtnak szülinapjára összedobunk pénzt egy mackósajt mintájú (4) dísztárcsára? :-)) Vajh feltenné? alufelnire nehezen... de ötletnek nem rossz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Miccótok, ha mackósajtnak szülinapjára összedobunk pénzt egy mackósajt mintájú (4) dísztárcsára? :-)) Vajh feltenné? Izé alufelnit akartam mondani. :-pp Akkor most megyek is, és megeszlek! :lol: Ugyanis tegnap a boltban véletlen megláttam a Mackósajtot, és csak úgy a poén kedvéért meg is vettem. Finom vagy ám! :lol: A sajthoz nagyon jól illik a sör, de még egy kis sültkrumpli sem ártana a harmóniához (, vagy sültnyuszi?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Sanyi mosmár ezzel a képpel teis oan maci szerű lettél Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2006 A sajthoz nagyon jól illik a sör, de még egy kis sültkrumpli sem ártana a harmóniához (, vagy sültnyuszi?) :lol: Úgy látom itt mkinek nyuszi-husira fáj a foga :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 rég vótam de nem olvasok vissza :lol: jó az avatar Mackótestvér :D Nyuszi a lakással rendbe jöttek a dolgok ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2006 Nyuszi a lakással rendbe jöttek a dolgok ? :lol: Drága vagy :D Ma vettem tokfedelet, azzal lezártam.most voltam megnézni, szerintem már nem folyik. De a csempével megint gondok vannak, most meg a járólap, és a színes csempe lesz kevés, mert menet közben módosult a design, a csempész javaslatára....és....azt hittük kiadja, de hála a rohadt panelnak, amire azt hinné az ember tök egyszerű ,mert nem kell annyit vágni, hisz szabvány elemekből épült, sajna nem elég. Remélhetőleg ezek már nem hiánycikekk a boltban. Ha igen irány Miskolc megint, de sajna szabira sem jöhetek, szóval nem tudom hogyan fogom megoldani. De ami edig elkészült az nagyon tetszik, mindjárt mutatok róla képkete, csak előbb eszek mert ma még nem ettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 jóétvégyat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2006 jóétvégyat :lol: Köszi, utána felrakom a képeket, vagy küldöm mailben, emrt Telonitónak is megígértem már rég...és nem volt még rá időm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Köszi, utána felrakom a képeket, vagy küldöm mailben, emrt Telonitónak is megígértem már rég...és nem volt még rá időm. Bizony kérünk képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2006 Íme...de sajnos nem túl mutatósak, nem látszik rajtuk semmi. http://kepfeltoltes.hu/view/061021/Sz_trom...ltoltes.hu_.jpg Erkélyem :lol: : http://kepfeltoltes.hu/view/061021/Erk_ly_...ltoltes.hu_.jpg Fürdő: http://kepfeltoltes.hu/view/061021/Lak_s_0...ltoltes.hu_.jpg Ez volt az eredeti terv: http://kepfeltoltes.hu/view/061021/Lak_s_0...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Nyuszi! Mé nem a kép.tar.hu-ra vagy a régió képtárába raod őket? irgum-burgum jó az avatar Mackótestvér :lol: Köszike. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2006 Nyuszi! Mé nem a kép.tar.hu-ra vagy a régió képtárába raod őket? irgum-burgum Köszike. :lol: mert a régiósba bárki láthatja, és ez rátok tartozik, vadidegenekre nem. :D linkelni lehet, nem?csak képként nem lehet sokat berakni.vagy nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Nyuszi! szerinted a képfeltöltés-en hányan látják? :lol: linkben meg végtelen képet berakhatsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 mert a régiósba bárki láthatja, és ez rátok tartozik, vadidegenekre nem. :lol: linkelni lehet, nem?csak képként nem lehet sokat berakni.vagy nem? :lol: Nem igaz! Direkt van privát rész! Miért nem kérdezel? Nekem is úgy van fent a törés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2006 Nyuszi! szerinted a képfeltöltés-en hányan látják? :lol: linkben meg végtelen képet berakhatsz. :D Szerintem ha nem publikusnak nyilvánítom akkor nem sokan, vagy tévedek? :lol: Nem igaz! Direkt van privát rész! Miért nem kérdezel? Nekem is úgy van fent a törés... mert ez nem autós téma amúgy sem...csak nektek akartam néhányat mutatni.majd a lakásavatót ferakjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Bocs... igazad van.... Már megint! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2006 Bocs... igazad van.... Már megint! :lol: :lol: :D Imádlak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts