Endlos Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 tééééééééééérkéééééééééééééééééép :lol: Igyekeztem. A képre rajzolt X-nél keresd. :lol: :-DDDDDDDDDDDDD Köcce De ez meik város? Meg tunnád anni a GPSkódját? :-DD, na meg, hogy greenwichtől hány fokra van keletre, és az egyenlítőtől északra?? :-DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 :-DDDDDDDDDDDDD Köcce De ez meik város? Meg tunnád anni a GPSkódját? :-DD, na meg, hogy greenwichtől hány fokra van keletre, és az egyenlítőtől északra?? :-DDD Asszem Debrecen város... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Asszem Debrecen város... :lol: ne mán, akkor ez itt van gyalog 5 percre. :-)) Még azon a kis térképen is rajta vagyok :-)) Eötvös utca Na csókolom emberek, elmentem menten remegve belebetegedve eme rettenetes tevegelésbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 ne mán, akkor ez itt van gyalog 5 percre. :-)) Még azon a kis térképen is rajta vagyok :-)) Eötvös utca Azt hittem Endlos a neved! Meg én nem láttalak a térképen... valahogy te ettől színesebb vagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Azt hittem Endlos a neved! Meg én nem láttalak a térképen... valahogy te ettől színesebb vagy! :lol: Ez most bók? hűűűűűűűűűűű Színes, mint a fekete ló? (S-Sanyót idézve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2006 ne mán, akkor ez itt van gyalog 5 percre. :-)) Még azon a kis térképen is rajta vagyok :-)) Eötvös utca Na csókolom emberek, elmentem menten remegve belebetegedve eme rettenetes tevegelésbe. :lol: te is kezded?az eszperente csevejt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Szegasztok... :lol: Találtam egy ilyet... A Corsa GSI Nem jár arra valaki esetleg, hogy megnézegess nekem hogy érdemes e elkúszni odáig? Kööööszi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Szegasztok... :lol: Találtam egy ilyet... A Corsa GSI Nem jár arra valaki esetleg, hogy megnézegess nekem hogy érdemes e elkúszni odáig? Kööööszi... :lol: én holnap járok nyíregyházán,ha lesz időm,megnézem :D konkrétan mely részeire vagy kíváncsi jobban? mert nem mai autó,biztos akadnak hibái Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Hú azt nagyon megköszönném... Ha tudsz pár fényképet kreálni, az kircsi lenne, meg azért élőben sok minden kiderül ám... Nagy elvárásaim nincsenek ennyiért, de mégis... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2006 :D :P :lol: Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűű a wc-m, már le van csempézve az egyik fala, most néztem meg :D A fürdőt meg variálni kell.az viszont kétséges hogy szép lesz e úgy,d e nincs mit tenni. :lol: még este majd sakkozok :D Ha ilyen ütemben haladnak, akkor szombatra kész lesz ;) jó, mi?ja és a csempésznek is nagyn tetszik a csempe, pedig ő már aztán látott soakt.mostmár meg vagyok győzve ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Találtam egy ilyet... A Corsa GSI Úgy látom elég komolyan rákattantál erre a Corsa projectre. :lol: :D :D :lol: Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűű a wc-m... Fénykép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Úgy látom elég komolyan rákattantál erre a Corsa projectre. :lol: Hát nagyon közeleg a tél...:-) Vasárnap meg megnézem ezt is...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Téli járósautót készülsz venni? :lol: Nagyon jók ezek a kis corsák,elnyűhetetlenek,és mennek is...az 1.6 Gsi az valami 100 lovas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Téli járósautót készülsz venni? :D Nagyon jók ezek a kis corsák,elnyűhetetlenek,és mennek is...az 1.6 Gsi az valami 100 lovas... Sajnos kell...mert a turbónak nem fog tetszeni a tél...ha vizes az út már akkor is kezelhetetlen, nem tudom mi lesz ha leesik a hó... Az már csak mellékes, hogy legjobb esetben is 17 licit beszottyant... :lol: ha meg nyomom neki úgy igazán...akkor meg... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Sajnos kell...mert a turbónak nem fog tetszeni a tél...ha vizes az út már akkor is kezelhetetlen, nem tudom mi lesz ha leesik a hó... Az már csak mellékes, hogy legjobb esetben is 17 licit beszottyant... :lol: ha meg nyomom neki úgy igazán...akkor meg... :lol: :D Akkor meg jön a tanker hajó... :D De mi lesz, ha ebbe is belerakod a C20XE-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Szívó mocit? Nem gondold? :lol: Télre így marad, meg ha úgy nézem a 100 paci is elég arra, hgoy elvigyen A-ból B-be...de sose lehet tudni...bekattanok, aztán reggel arra kelek, hogy sziszeg a Corsa is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Szívó mocit? Nem gondold? :lol: Télre így marad, meg ha úgy nézem a 100 paci is elég arra, hgoy elvigyen A-ból B-be...de sose lehet tudni...bekattanok, aztán reggel arra kelek, hogy sziszeg a Corsa is... :lol: No te ilyen vagy? :D Ha összeraktam az asconámat,elviszem hozzád,hogy ott aludjon,hátha egyszer arra ébredsz hogy sziszeg az is :D Csak majd szólj is utána hogy menjek érte ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Szívó mocit? Nem gondold? :lol: Télre így marad, meg ha úgy nézem a 100 paci is elég arra, hgoy elvigyen A-ból B-be...de sose lehet tudni...bekattanok, aztán reggel arra kelek, hogy sziszeg a Corsa is... :lol: Oh, elnézést! Nem gondoltam át a dolgot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 mit sziszegtettek... :lol: legyen erős a szívómotor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Az a baj, hogy az én esetemben a turbós is "szívó" moci...legalább is engem szívat rendesen... :lol: Ha összeraktam az asconámat,elviszem hozzád,hogy ott aludjon,hátha egyszer arra ébredsz hogy sziszeg az is :D Csak majd szólj is utána hogy menjek érte :D ;) Nagyon rosszat akarsz magadnak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Nyaqhh ma autószerelés volt javából, feltettem a matricákat is, de annyira feltűnő, na mostmár aztán reklámozom az opelklubot rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Az a baj, hogy az én esetemben a turbós is "szívó" moci...legalább is engem szívat rendesen... :lol: Nagyon rosszat akarsz magadnak? :D Nem kell nekem turbo,csak vicceltem :D A sorhat amúgy sem egy pörgős motor,inkább nyomatékból megy,úgyhogy majd ha idáig eljutok hogy mégtöbb erő kell,akkor majd szétnézek az ENEM háza táján :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 estét! sehol senki??? hát hogy lehet ez ké'emszépen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 estét! sehol senki??? hát hogy lehet ez ké'emszépen :lol: Hát én is ezen csodálkoztam, egész éjjel,de nem is jött erre senki :lol: Mostanában nagyon ellaposodott itt a forgalom,biztos ez is miattam van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Hát én is ezen csodálkoztam, egész éjjel,de nem is jött erre senki ;) Mostanában nagyon ellaposodott itt a forgalom,biztos ez is miattam van.... :lol: Miattad vagyok álmos? :D Sziasztok! Légyszi dobjátok el nekem pü-ben a születésnapotok és a névnapotok dátumát a telefonszámotokkal együtt! Aki szégyenlős, annak a dátumnál elég a hónap-nap. :D Az utóbbi nekem kell, mert nincs meg mindenkinek a száma. A weblapon nem férek el a bal menüben ( ;) ), be kellett kapcsolnom a jobb oldalit is, ehhez viszont 1-2 cikket át kell írnom. Pontosabban a képekkel kell játszanom, hogy rendesen kiférjen 1024x768-as felbontáson. :lol: Ha végeztem jövök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts