Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
%7Boption%7Dtééééééééééérkéééééééééééééééééép

:lol: Igyekeztem.

A képre rajzolt X-nél keresd. :lol:

:-DDDDDDDDDDDDD

Köcce

De ez meik város? Meg tunnád anni a GPSkódját? :-DD, na meg, hogy greenwichtől hány fokra van keletre, és az egyenlítőtől északra?? :-DDD

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
:-DDDDDDDDDDDDD

Köcce

De ez meik város? Meg tunnád anni a GPSkódját? :-DD, na meg, hogy greenwichtől hány fokra van keletre, és az egyenlítőtől északra?? :-DDD

Asszem Debrecen város... :lol:

Elküldve
Asszem Debrecen város... :lol:

ne mán, akkor ez itt van gyalog 5 percre. :-))

Még azon a kis térképen is rajta vagyok :-)) Eötvös utca

Na csókolom emberek, elmentem menten remegve belebetegedve eme rettenetes tevegelésbe.

Elküldve

Azt hittem Endlos a neved! Meg én nem láttalak a térképen... valahogy te ettől színesebb vagy! :lol:

Elküldve
Azt hittem Endlos a neved! Meg én nem láttalak a térképen... valahogy te ettől színesebb vagy! :lol:

Ez most bók? hűűűűűűűűűűű Színes, mint a fekete ló? (S-Sanyót idézve)

Elküldve

Na csókolom emberek, elmentem menten remegve belebetegedve eme rettenetes tevegelésbe.

:lol: te is kezded?az eszperente csevejt?

Elküldve
Szegasztok... :lol:

Találtam egy ilyet...

A Corsa GSI

Nem jár arra valaki esetleg, hogy megnézegess nekem hogy érdemes e elkúszni odáig?

Kööööszi... :lol:

én holnap járok nyíregyházán,ha lesz időm,megnézem :D

konkrétan mely részeire vagy kíváncsi jobban? mert nem mai autó,biztos akadnak hibái

Elküldve

Hú azt nagyon megköszönném...

Ha tudsz pár fényképet kreálni, az kircsi lenne, meg azért élőben sok minden kiderül ám...

Nagy elvárásaim nincsenek ennyiért, de mégis... :lol:

Elküldve

:D :P :lol:

Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűű a wc-m, már le van csempézve az egyik fala, most néztem meg :D

A fürdőt meg variálni kell.az viszont kétséges hogy szép lesz e úgy,d e nincs mit tenni. :lol: még este majd sakkozok :D

Ha ilyen ütemben haladnak, akkor szombatra kész lesz ;) jó, mi?ja és a csempésznek is nagyn tetszik a csempe, pedig ő már aztán látott soakt.mostmár meg vagyok győzve ;)

Elküldve
Téli járósautót készülsz venni? :D

Nagyon jók ezek a kis corsák,elnyűhetetlenek,és mennek is...az 1.6 Gsi az valami 100 lovas...

Sajnos kell...mert a turbónak nem fog tetszeni a tél...ha vizes az út már akkor is kezelhetetlen, nem tudom mi lesz ha leesik a hó...

Az már csak mellékes, hogy legjobb esetben is 17 licit beszottyant... :lol: ha meg nyomom neki úgy igazán...akkor meg... :lol: :D

Elküldve
Sajnos kell...mert a turbónak nem fog tetszeni a tél...ha vizes az út már akkor is kezelhetetlen, nem tudom mi lesz ha leesik a hó...

Az már csak mellékes, hogy legjobb esetben is 17 licit beszottyant... :lol: ha meg nyomom neki úgy igazán...akkor meg... :lol: :D

Akkor meg jön a tanker hajó... :D De mi lesz, ha ebbe is belerakod a C20XE-t?

Elküldve

Szívó mocit? Nem gondold? :lol:

Télre így marad, meg ha úgy nézem a 100 paci is elég arra, hgoy elvigyen A-ból B-be...de sose lehet tudni...bekattanok, aztán reggel arra kelek, hogy sziszeg a Corsa is... :lol:

Elküldve

Télre így marad, meg ha úgy nézem a 100 paci is elég arra, hgoy elvigyen A-ból B-be...de sose lehet tudni...bekattanok, aztán reggel arra kelek, hogy sziszeg a Corsa is... :lol:

No te ilyen vagy? :D

Ha összeraktam az asconámat,elviszem hozzád,hogy ott aludjon,hátha egyszer arra ébredsz hogy sziszeg az is :D Csak majd szólj is utána hogy menjek érte ;) ;)

Elküldve

Oh, elnézést! Nem gondoltam át a dolgot! :D

Elküldve

Az a baj, hogy az én esetemben a turbós is "szívó" moci...legalább is engem szívat rendesen... :lol:

Ha összeraktam az asconámat,elviszem hozzád,hogy ott aludjon,hátha egyszer arra ébredsz hogy sziszeg az is :D Csak majd szólj is utána hogy menjek érte :D ;)

Nagyon rosszat akarsz magadnak? :lol:

Elküldve
Az a baj, hogy az én esetemben a turbós is "szívó" moci...legalább is engem szívat rendesen... :lol:

Nagyon rosszat akarsz magadnak? :D

Nem kell nekem turbo,csak vicceltem :D A sorhat amúgy sem egy pörgős motor,inkább nyomatékból megy,úgyhogy majd ha idáig eljutok hogy mégtöbb erő kell,akkor majd szétnézek az ENEM háza táján :lol:

Elküldve
estét!

sehol senki??? hát hogy lehet ez ké'emszépen :lol:

Hát én is ezen csodálkoztam, egész éjjel,de nem is jött erre senki :lol:

Mostanában nagyon ellaposodott itt a forgalom,biztos ez is miattam van....

Elküldve
Hát én is ezen csodálkoztam, egész éjjel,de nem is jött erre senki ;)

Mostanában nagyon ellaposodott itt a forgalom,biztos ez is miattam van....

:lol: Miattad vagyok álmos? :D

Sziasztok!

Légyszi dobjátok el nekem pü-ben a születésnapotok és a névnapotok dátumát a telefonszámotokkal együtt! Aki szégyenlős, annak a dátumnál elég a hónap-nap. :D Az utóbbi nekem kell, mert nincs meg mindenkinek a száma.

A weblapon nem férek el a bal menüben ( ;) ), be kellett kapcsolnom a jobb oldalit is, ehhez viszont 1-2 cikket át kell írnom. Pontosabban a képekkel kell játszanom, hogy rendesen kiférjen 1024x768-as felbontáson. :lol: Ha végeztem jövök!

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.