szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Nekem nagyon is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Én a faterommal akartam belső festést csináltatni, de lebeszélt róla :lol: Hittem neki mert ő autófényező. Ez egy másik járható út a Corsa módosítására! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 15 e-ért vettem, 7 részes, egy tuningboltban rendeltem. Lehetett választani fémszinű és 5-6 féle fa-szinű között. A középkonzolon van, a szivargyujtó fedelén meg az oldalsó szellőzőkön, meg a fényszóróállító körül. Az enyém rózsafa. Birja a nagymeleget, sugárzó hőt, fagyot is. Teljesen feldobja a belsőt! :lol: Tudnál elérhetőséget küldeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Szerintem ha bemégy egy nagyobb tuningboltba a közeledben, kérsz egy katalógust, onnan ki tudod választani. De majd előkeresem a cimet valahol. :lol: Ez a megoldás sokkal jobb, mint a festét, sokkal jobban néz ki és nem annyira giccses. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 És hőálló. E miatt nem lett festve belülről a kicsike. Attól tartottam, hogy a hő miatt a festék felreped és/vagy elválik. Sajna nekem sokat van napon a kocsi a cég parkolójában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Szóval itt vagyok, csak olvasgattam a fórumot.. Vasárnap ott tudok lenni 15.00-ra, vagy még előbb is, csak max. 16-kor le kell lépjek, mert melózni is kell valakinek, oszt a koolégáimmal mindegyikünknek több, mint 15 napunk van, amit még ebben az évben kivehetnénk, oszt most az egyiket elküdjűk szabadnapra...legalább az ő napjai fogynak, nekem meg lesz egy félnapom.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Akkor menjünk hamarabb? Nyuszifül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Akkor menjünk hamarabb? Nyuszifül?Csak ha tudtok, meg ha már ébren vagytok ilyenkor...mert ha jól emléxem nyuszi bulizni lesz előző este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 De rég buliztam utoljára...... :roll: Jövő héten lesz egy, de az kötelező "céges " buli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Majd alszik utána! :lol: Esetleg hozza a bulizós barátnőket is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2005 Csak ha tudtok, meg ha már ébren vagytok ilyenkor...mert ha jól emléxem nyuszi bulizni lesz előző este? Igen, de a derekam miatt laza party lesz :roll: De buli után sem alszom sokáig...szal igazodok hozzátok, tőle mehet korábban... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2005 Majd alszik utána! :lol: Esetleg hozza a bulizós barátnőket is! :lol: Volt kolleganők, 40-60 évesek, Ha gondolod szólhatok nekik :lol: egy csaj van velünk egyidős ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Mi csak 2-re tudunk ott lenni leghamarabb és már tuti, hogy az Astra-val megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Volt kolleganők, 40-60 évesek, Ha gondolod szólhatok nekik :lol: egy csaj van velünk egyidős ;) :shock: Ugye tudod, hogy csak vicceltem :?: :!: Ők hadd pihenjenek otthon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Volt kolleganők, 40-60 évesek, Ha gondolod szólhatok nekik :lol: egy csaj van velünk egyidős ;)Szabot szerintem megérezte azt az egyet! Mennyivel korábban lenne nektek jó? Nekem igazából 13.15-ig jó lenne beérnem a Pallagi út 13-ba. De kicsit késhetek. Utólag láttam....Akkor 14.00? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2005 Hűha, eléggé ütik egymást az időpontok :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Még szerencse, hogy pont szabot kérdezte, hogy hamarabb....és kiderül, hogy.... :lol: ne vedd komolyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 végülis az az egy óra előny is előny! Így kicsit jobb lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Nekem jó lenne, csak akit viszek, annak nem. Most derült ki (felhívtam), hogy délig dolgozik + készülődés (nőből van) + út. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Nekem jó lenne, csak akit viszek, annak nem. Most derült ki (felhívtam), hogy délig dolgozik + készülődés (nőből van) + út.Megértelek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Köszönöm :lol:. Nyuszifül, te is ilyen "hosszan készülődős, mindjártkészenvagyokésmégegyóramúlvasincssehol" vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Köszönöm :lol:. Nyuszifül, te is ilyen "hosszan készülődős, mindjártkészenvagyokésmégegyóramulvasincssehol" vagy?Szerintem nem...legalábbis, ha jól sejtem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Én is erre tippelek. Csak minél hamarabb a kormány mögött lehessen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2005 Szerintem nem...legalábbis, ha jól sejtem! :evil: :evil: :evil: Nem, egyáltalán nem!!!!!!!!!!!!!!!!!! één ébredés után 5 perccel akár már indulok is!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 akkor én jól sejtettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts