adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 :lol: későőőőőőőőőőőőőőőő :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 www.startgumi.hu -- itt lehet nézelődni, és tőlük nem nagyon tudtam olcsóbb helyet eddig, csak velük egyezőt Debrecenben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 www.startgumi.hu -- itt lehet nézelődni, és tőlük nem nagyon tudtam olcsóbb helyet eddig, csak velük egyezőt Debrecenben. köszi,szoktam nézegetni,a típusokat,az ár...hát mondok egy példát, matador mp58 196/65 r15 14.622 ft fater ezt 9ért vette zsír újonnan. gumis haverjától :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 köszi,szoktam nézegetni,a típusokat,az ár...hát mondok egy példát, matador mp58 196/65 r15 14.622 ft fater ezt 9ért vette zsír újonnan. gumis haverjától :lol: Na jó, és akinek nincs haverja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Na jó, és akinek nincs haverja? az kicsit tovább számol a kasszánál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 akkor meg szóljál havernak, hogy megyünk mi is oda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 az kicsit tovább számol a kasszánál :lol: nyazsgem. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 akkor meg szóljál havernak, hogy megyünk mi is oda :D rákérdezhetek,de gondolom most télivel vannak elfoglalva. pénzt a zsebbe és jöhetsz ;) lehet nekem is kéne másik nyári gumi :lol: nyazsgem. ;) :lol: nem érteni your tájszólás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 rákérdezhetek,de gondolom most télivel vannak elfoglalva. pénzt a zsebbe és jöhetsz :D lehet nekem is kéne másik nyári gumi :lol: nem érteni your tájszólás :lol: nem is akarok nyárit most, nincs lóvéééééééééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Thai solas? Az meg mi? :lol: no elzúztam melózni... mint egy földönfutó gyalogkakukk... nem kengyelfutó... nem lengyelfutó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 nem is akarok nyárit most, nincs lóvéééééééééé jó lenne nekem most az a "nincs" egységnyi :lol: de intézünk majd vmit okosba' szípasszony :D Thai solas? Az meg mi? :lol: no elzúztam melózni... mint egy földönfutó gyalogkakukk... nem kengyelfutó... nem lengyelfutó... ;) "jó" munkát. lengyeleket nem bántani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 8-9000 fT, Kleber, Hancock, Michelin van, árakat lehet majd pontosítani hétfőn tán Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 8-9000 fT, Kleber, Hancock, Michelin van, árakat lehet majd pontosítani hétfőn tán úúúúúúúú jól hangzik!!!!! ezek milyen méretre vonatkoznak? 15ös érdekelne :D lehetek szemét? olyan nincs hogy Hancock :lol: de lehet a cégnél van elírva :D köszi a segítséget,majd meghálálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 15-re vonatkoznak, de még ne éld bele magad akkor Hancook :lol: ez enm a legjobb ára....azért Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 15-re vonatkoznak, de még ne éld bele magad akkor Hancook :lol: ez enm a legjobb ára....azért nem élem,de egyre izgalmasabb :D Hancook se helyes :lol: "ez enm a legjobb ára....azért" <-- ezt nem értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 Hankook Azt jelenti, nem a legjobb minőségű ára a legolcsóbb ár, szal ne éld bele magad, hogy 9000 Michelint kapsz, pl.vagy mittomáén, mert csak kuytafuttában értekeztem a sráccal Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Hankook Azt jelenti, nem a legjobb minőségű ára a legolcsóbb ár, szal ne éld bele magad, hogy 9000 Michelint kapsz, pl.vagy mittomáén, mert csak kuytafuttában értekeztem a sráccal ok,de így első látásra nem rossz áraknak ígérkeznek. kösz :lol: Hankook= piros pont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 milyen a répa hangja? Kár, hogy itt nem lehet mozgóképeket, hangokat becsatolni az irományba Lehet. A képet feltöltöd valahova és belinkeled... Ha meg már eleve fel van töltve a kép valahol, akkor csak belinkeled... Amúgy sziasztok! Úgy érzem nekem ennyi volt a meló mára. Húzok haza. Nem tudom, hogy mitől, de piszok fáradt vagyok, pedig már este 10 körül aludtam... :lol: A szombati mozira nem írtatok semmit... Lesz akkor mozizás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 Tőlem lehet, egyelőre úgy néz ki aztán amesterek majd mondanak valamit :lol: Én is soakt alszok, és mégis fáradok könnyen, sokat melózok, és a ahangom is továbbra is repedtfazék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Sziasztok! Jó lenne ha már legalább gumivásárlás céljából eljönnétek ide a balsarokba,ugyanis amint átmész az osztrák határon,a gumiárak kb. a felére csökkennek! Nekem már 3 garnitúrám van,és egyenlőre csak azért nem veszek negyediket,mert minek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Sziasztok! Jó lenne ha már legalább gumivásárlás céljából eljönnétek ide a balsarokba,ugyanis amint átmész az osztrák határon,a gumiárak kb. a felére csökkennek! Nekem már 3 garnitúrám van,és egyenlőre csak azért nem veszek negyediket,mert minek? :lol: Hm, lehet a következő tali egy Vascona látogatós-gumivásárlós tali lesz? :lol: Épp a fejlécet cserélem a weblapon és mit látok? Nyuszi épp be van jelentkezve! Nagyon helyes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 úúúúúúúú jól hangzik!!!!! ezek milyen méretre vonatkoznak? 15ös érdekelne :D lehetek szemét? olyan nincs hogy Hancock :lol: de lehet a cégnél van elírva :D köszi a segítséget,majd meghálálom :lol: Aggyómárka NYa nemsokára kaptok olyat, hogy ihaj, csak átnevezgetem őket, emg elrendeuzem a könyvtárakba, aztán megy fel szabot szerverére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 nem tudtok olyan gumiszervízt,ahol sok jó használt téligumi van? Én a tali előtti napon vettem a gumimat 9000ért teljesen hibátaln téli, felnivel láthattátok, szentem az jó ár volt. Ja ott a galamb utcán a felni centerben, egy nagy üres saroktelken, nem lehet eltéveszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 video, amit a telómmal vettem gfel, normál esetben nem halaccik, csak bizonyos lejáccókon, vagy kodekekkel, enmtom, pontosan, hogy milyen kell neki, az én gépemen már be van állítva (nem ezen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Endlos fájljai: EW-blitztali.mp4 (Quicktime lejátsza hanggal) sörös_a_sándor.jpg opelsuper6_.jpg opelsuper6.jpg ceredkornyek.jpg bullputzen.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts