nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nekem nyári kell majd...csak a mostani drága lenne újonann, kell valami biznisz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ilyenben is lehet hibás... stb. :D Mondjuk újban is, de arra azé van némi gari is. lehet persze. de olyat nem veszek,ami nem kifogástalan :lol: és azért nem mindegy hogy épp használt állapotban a feléért megkapom (magyarul egy új olcsó kategóriás áráért) Nekem nyári kell majd...csak a mostani drága lenne újonann, kell valami biznisz :lol: azt is ki mondta :D de intézünk vmi hasonlót,vagy ugyanolyat olcsóba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 Mackó mondta :lol: Rajta vagyok az ügyön, épp most könyvelek egy csomó gumit :D ez a cég hátha...majd bezsélek is a műszakissal itten :D jut eszembe amúltkor volt vmi dolgozói téli gumi akcijóóóóóóóóóóóóóó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Mackó mondta :lol: Rajta vagyok az ügyön, épp most könyvelek egy csomó gumit :D ez a cég hátha...majd bezsélek is a műszakissal itten ;) akkor ő is. nehogy már nekem legyen igazam :D :lol: :D hohóóóó intézz csak nekem téligumit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 akkor ő is. nehogy már nekem legyen igazam :lol: :lol: :D hohóóóó intézz csak nekem téligumit :D nekem mindegy ki mondta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 nekem mindegy ki mondta. :lol: neki nem,látod... :lol: NŐ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 neki nem,látod... :lol: NŐ nem... itt most neked nem volt mindegy, mert te tetted szóvá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 nem... itt most neked nem volt mindegy, mert te tetted szóvá. :lol: de ha neki mindegy lett volna... érted de nekem nem mindegy mit bánom én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 :D :D :lol: ez ilyen mosolyból kitörő röhögés-effektus? :lol: (azt már meg se merem kérdezni,kit nevetsz ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nem tehetek róla, jó a kedvem, a sok rosszat leszámítva ami velem történik. Mert most csak egy dolgot látok magam előtt. Hogy nemsokára elköltözök a saját lakásomba, és ez vigasztal mindenért. Holnap megy a csempész :lol: Indul a mandulaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nem tehetek róla, jó a kedvem, a sok rosszat leszámítva ami velem történik. Mert most csak egy dolgot látok magam előtt. Hogy nemsokára elköltözök a saját lakásomba, és ez vigasztal mindenért. Holnap megy a csempész :lol: Indul a mandulaaaaaaaaaaaaaaaaa ez érthető :lol: ragaszthatnál rám is egy kevés jókedvet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nyuszi mint csempész??? :lol: :lol: :D Csak a vámosok meg ne tudják! ( Corsika most ne figyelj ide) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nyuszi mint csempész??? :lol: :lol: :D Csak a vámosok meg ne tudják! ( Corsika most ne figyelj ide) nem ő a csempész. ő csak felbérelte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nyuszi mint csempész??? :lol: :lol: :D Csak a vámosok meg ne tudják! ( Corsika most ne figyelj ide) ;) nem éééééééééén :D hanem ő Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ezt má nem magyarázzátok ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 :D nem éééééééééén :lol: hanem ő de most hogy belegondolok,te is voltál már csempész :D nemmondommegmikor ;) Ezt má nem magyarázzátok ki! ;) ezen nem volt mit magyarázni,csak felvilágosítottunk olvavási hiányosságaidról :D azt tudjátok miért nem hal meg a csecsemő a sivatagban?? mert még oázis ... nekem is fájt,amikor hallottam :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 de most hogy belegondolok,te is voltál már csempész :D nemmondommegmikor :D ezen nem volt mit magyarázni,csak felvilágosítottunk olvavási hiányosságaidról ;) azt tudjátok miért nem hal meg a csecsemő a sivatagban?? mert még oázis ... nekem is fájt,amikor hallottam :lol: ;) Ezt buktad... mert megint a csempészésről írtok! Vagyis Írsz! :D :P A VPOP már elidult! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 :lol: Én lettem volna? :lol: Előttem egy számla:185-R14C 11.000.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ezt buktad... mert megint a csempészésről írtok! Vagyis Írsz! ;) :D A VPOP már elidult! :lol: felőlem jöhet. már eladtam mindent :D :lol: Én lettem volna? :D Előttem egy számla:185-R14C 11.000.- 15öst tessék keresni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 felőlem jöhet. már eladtam mindent :lol: 15öst tessék keresni ;) Számlával tessék bizonyatani... jövedéki engedély? rendben? :D :D :lol: Én lettem volna? ;) Előttem egy számla:185-R14C 11.000.- ??? eztet nem értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Számlával tessék bizonyatani... jövedéki engedély? rendben? :lol: :D áz úgy vót drága árán dezsvírem :lol: ....milyen disznó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 csak viszonyításképp írtam, majd holnap bezsélek a pasival.mit tudna nekem ajánlani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 csak viszonyításképp írtam, majd holnap bezsélek a pasival.mit tudna nekem ajánlani :lol: vesd be magad bébi :lol: :D :D (csak vicceltem ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 vesd be magad bébi :lol: :D :D (csak vicceltem ;) ) :lol: későőőőőőőőőőőőőőőő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts